Ecolines - Darbs

Sveiki, neiesaku nevienai meitenei iet stradat uz Ecolines, Sia " Norma-A ". Vienigais, kas ir plus, ka alga lielaka neka citur un tas ir viss. Darba grafiks, vienkarsi nepiemerots personiskai dzivei, prieksniecibai vispar vienalga, atputies tu vai nee, galvenais, lai strada. Viss lielakais kauns jabut Verai Golovko, nekad sava dzive nebiju sastapusi tadu liski. Ipasnieki Jegors un Andrejs Podgornijs, kurs reklamas smaida un telo baigi jauko kungu no sevim, izturas pret darbiniekiem ka pret pedejiem sunjiem, ipasi autobusu vaditajiem, kuri par autobusu remontu maksa pasi, atvelk no algas par katru sikumu. Soferi ari strada bez brivdienaam. Nav noslepums, ka tiesi Ecolines autobusi parvada kontrabandu ( vienmer!!! )
Miljas meitenes un soferi, neiesaku uz turieni iet stradat, jebkurai problemai var rast risinajumu, tad jau labak aizbraukt uz arzemem un nopelnit, tur pat pret viss zemakajiem darbiniekiem izturas ar cienju. Neticiet reklamam un smaidosam sejam, firmas ieksha notiek pavisam citas lietas.

J

Komentāri (5)

L Latio Fox 08.04.2013

Njaa, atceros reiz gandriiz 10 gadus atpakal 2 reizes gaaju uz paarrunaam uz so kantori!Paarrunas jau tajaa laikaa notika krievu valodaa...
mani, , izbraakeeja, , -laikam, jo nebiju krievene!!!
Konkurentu kompaanija gan toreiz atzina par labu esam jau peec pirmajaam paarrunaam!!!Forss laiks bija!:))

D dana120 15.05.2013

Arī man tika tas "gods" pastrādāt šajā uzņēmumā. Izturēju mēnesi, strādāju par operatoru. Katrā ziņā nevienai sevis cienošai meitenei neieteiktu strādāt šo darbu, jo pārsvarā ar šo pārvadātāju braukā zemākā līmeņa cilvēki kuri ir rupji un nepieklājīgi ( protams ne visi), nereti ir paģiraini kurus apkalpojot uzdzen sliktu dūšu, ir jāuzklausa pārmetumi no tiem pasažieriem kuri ir alkahola reibumā, jo firmas politika neļauj tādus pārvadāt, bet ar šo piedzērušos plānprātiņu ir jātiek galā operatorēm kuras nereti ir jaunas, augumā sīkas meitenes(nekāda apsardze netiek nodrošināta). Arī uzņēmuma attieksme pret darbiniekiem nav tā jaukākā, operatoram uzkrauj darīt visu to ko citi nevēlas, jāpārbauda pasažieru dokumenti iekāpšanas brīdī(jāstāv uz ielas 20min gan ziemā salā, gan lietū), jāmeklē nozaudētās pasažieru mantas, kā arī jāorganizē visas nianses ja autobus kavējas, un viss pārējais kas saistīts ar vīzām un citu dokumentu noformēšanām. Visi šie darba pienākumi darba intervijā netiek pieminēti. Strādājot autoostā prāgas 1 ir jāstrādā visi svētki bez izņēmumiem, arī 1 janvāris. Alga drusku vairāk par 200 LVL. Meitenes cieniet un mīliet sevi, nepieļaujiet kļūdu ko pieļāvu es, to mēnesi atceros kā murgu!

K kreimenite 19.04.2015

Gribētu zinat kāpec 5 aprīlī jūsu šoferis atstāja pieturā 12 gadigu bērnu, tā vienkārši pabrauca garām? Tas bija reiss Rīga-Madona. No Rīgas inznāk pl.14.00. Pietura bija Bērzaunē.

L Lakstiņš 04.02.2016

Arī man bija sanācis šajā kompānijā. Nevienam neieteiktu iet uz turieni strādāt. Darba apstākļi drausmīgi, tevi neciena un darba grafiks drausmīgs un par tādu algu var ari atrast ari darbu kur Tu vari būt majas biežāk ka divas reizes nedēļa.

S sabiinezv 04.02.2016

Labdien!
Vai jūs vēlētos savu sūdzību izstāstīt radio ēterā? Mēģināsim to atrisināt un palīdzēt.
Varat ar mani sazināties, rakstot uz epastu [slēpt]@inbox.lv vai zvanot, rakstot sms uz 20210397
Ar cieņu,
Sabīne

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes