www.sudzibas.lv ECOLINES Maršruta atcelšana

Ecolines - Maršruta atcelšana

Pilnīgs ABSURDS!!!
Maršrutā Kārsava-Ludza-Rēzekne,sestdienās un svētdienās vairs nav iespējas aizbraukt līdz Rēzeknei!Katru dienu kursēja plkst.18:40,TAGAD tas ir atcelst!!!Kāda iemesla dēļ,vēlētos jautāt??!!
Vairs nav iespējas atbraukt uz laukiem,jo sevišķi,kad sākas pavasara darbi!!Darbadienās ir jāstrādā,bērns staigā uz b/d.
Ko tas nozīmē?!
Jau tā,līdz šim, bija atcelti vairāki reisi,tagad to nav pavisam!
Tas nozīmē,ka uz laukiem vairs braukt NEDRĪKST?!Vai jābrauc tikai ar mašīnām,kur degvielas cenas ceļās ar katru dienu lielākas!!!

L

Komentāri (3)

Ausainītis 03.05.2012

Nevis zemi strādāt, bet gan aplaupīt savus tur dzīvojosos vecākus un vecvecākus jūs tur braucat no pilsētām!It sevišķi pēc pensijas saņemšanas, kā arī visus lauku labumus paķerat līdz.Pēc tava teiktā var secinā, ka pat velosipēdu nevari atļauties, kur nu vēl auto! Apetītes uzlabošanai vari doties kājām gluži kā svētceļojumā.

A Aigarins 24.11.2014

Ausainit..komentars vieta..;]Bedigi izklausas bet fakts.

Latviešu tautas 25.11.2014

Kapēc Jūs visi laiku rakstiet uz Ecoline? Tur kurse autobusi SIA "Ludzas autotransporta uzņēmums" un SIA "Norma A"! http://159.148.86.171/eticket/races.jsp

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes