www.sudzibas.lv Eco Baltia VIDE Ieteikums darba meklētājiem

Eco Baltia Vide - Ieteikums darba meklētājiem

Vēlos ieteikt darba meklētājiem ,lai nekādā gadījumā nemeklē darbu šajā firmā.Šis kantoris strādā savās interesēs,nevis darba ņēmēja interesēs.Tiek ņemta no algas kaut kāda mistiska summa ,pēc viņiem vien saprotamas shēmas.Netiek paskaidrots,par ko un kāpēc.nav ne jausmas kur šī nauda pēc tam paliek,jo šī darbība notiek nelegāli.Iespējams tā aiziet kādam kabatā personīgiem nolūkiem.Darba organizācija vispār ir zem kuras katras kritikas.Maršruti tiek stādīti haosā.Loģistikas vadītājs vispār nemāk runāt ar saviem padotajiem.Nu ļoti daudz ,,nesmukumi,, ir Eco Baltia vide.Apejiet ar līkumu šo firmu!!!

T

Komentāri (3)

T TāNotiek 22.07.2015

Kas augstu ceļas-zemu krīt.Novēlējums-stipri nesasisties.

T toms123 17.05.2016

Jau 3 nedēļas gaidu, kad savāks veco sadzīves tehniku. Teica, ka nedēļas laikā piezvanīs, bet ir jau trešā nedēļa. Dīvaini jau likās, ka nereģistrē adresi, vienkārši pateica, ka atzvanīs. Nesakārtots kantoris, izvēlieties citus!

R ruta zarina 07.06.2018
Ir nomaksats rekins, bet atsuta kviti itka. Nav maksats!

Par atkritumu izvesanu liguma ir vienosanas maksat pa ceturksniem. Ta ari darijam. Ir ceki par visu gadu. Tagad atnak vestule, itka ir sanemts tikai viens maksajums. Kur tad palika parejie! Ko tagad darit!

R ruta zarina 07.06.2018

Nezinu kur versties.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes