Eastcon

Eastcon klientu balle bija kaut kas pretiigs. es saparastu ja taa klientiem tiktu piedaavaata bez maksas.tur bija taa, ka pat nebija meeteli kur pakaart.loterija bija kaut kas briesmiigs. negodiiga pret apmekleetaajiem. darbinieki nezinaaja, kaa vispaar loterija norisees.labi sagjeerbushies cilveeki straumeem pluuda prom.sviests.man nav bijushas probleemas ar pashu eastcon tehniku - tas ir jaapiebilst, bet shis pasaakums liks man paardomaat vai veel kaadreiz kaut ko no vinjiem pirkt. jutos ljoti viilies par shiis firmas attieksmi pret klientiem.taj jau labaak par to naudu ietu uz stinga vai depeche mode koncertiem.

U

Komentāri (3)

A Agnese 19.02.2008

Jaa Eastcon pasaakumi ir tikai kaarteejaa naudas izkraapshana,bijaam 2006. gadaa uz balli,baigaa nu balle! Mums teica,ka ja aatraak samaksaas,tad labaakas arii buus vietas,rezultaataa ieradaamies iisi pirms pasaakuma saakuma(protams reekinaajaamies ar labaakajaam vietaam),bet luuk nonaacaam pashaa augshaa taalaakaa nostuurii,jo kursh brauc pirmais tas pirmais malj-izraadaas. Bet cilveeki arii tur bija zem katras kritikas,kad grupa muziceeja,tad visi pazuda est vai piipeet,bet kad notika izlozes,tad nu gan visi saskreeja kaa traki. Tieshaam ar draugu bijaam ljoti ljoti viilushies un paarsalaam arii ne pa jokam,jo auto nebija kur nolikt, nedomaajaam,ka tur buus tik daudz tautas... Kas tas par pasaakumu,kursh saakas 18:00,bet lai dabuutu normaalas vietas tur esot jaabuut jau 16:00 :D:D:D

J Jēkabs 01.03.2009

Jā un vispār tur daudzi cilvēki kā sazombēti. Ātri vien notināmies.

K kreslina 02.01.2016

pirmā vilšanās,
Prezentācijā iegādājos sulas spiedi - līzingā,
Divas dienas pēc prezentācijas atveda preci, bet rupjo rīvi piedāvāja nopirkt par 12, eur bet preces grāmatiņā parādīts, ka šī rīve ietilpst komplektā !!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes