www.sudzibas.lv Eastcon Mistiskā soda nauda

Eastcon - Mistiskā soda nauda

Pirms gada iegādājos gaisa jonizētāju no Eastcon. Paņēmu ierīci uz nomaksu 6 mēn. katru mēnesi pa 45 Ls jāveic maksājums. Visi maksājumi tika veikti, 2009. g. novembrī pēdējais. Mana kļūda-oktobrī maksājumu aizkavēju par dažām dienām- 5, veiksmīgi to un pēdējo maksājumu veicu un sapratu, ka jonizētājs nu pilnībā ir manā īpašumā. Tomēr šogad janvārī saņemu zvanu- Šeit no Kredītreformas, jums parādiņš 135 Ls. Es nesaprašanā par ko un kāpēc-izrādās par tām 5 dienām, kas kavētas tādi soda procenti, kas aug un aug. Izrunājos ar Kredītreform, viņi saka, ka naudu nepiedzen viņi sev, bet tādu summu ir uzstādījuši Eastcon-tas viņu iekšējais līzings. Galus Eastcon, lai tiktu skaidrībā, kāpēc man tāda summa jāmaksā-atrast teju neiespējami, mētā no viena gala uz otru un saka, tas tak parāds-maksājiet. Vakar atkal zvans no Kredītreform-es saprastu, ja būtu kādam parādā, bet maksāt nemaz tik lielu naudu negribās par kaut kādiem Eastcon izdomātiem astronomiskiem procentiem, paši kredītpiedzinēji saka, ka ši nav īsti normāla situācija. Vai tas ir normāli, ka par 5 nokavētām dienām ir tik mežonīga summa?

P

Komentāri (4)

E Eseseseseeseseses 17.07.2010

Mīļais cilvēk!
Nevienam neko nemaksājiet un sūtiet kredītreformu ... garā zālē...
Kad zvana atkal, pieprasiet visu viņu līgumu ar eastcon notariāli apstiprinātas kopijas, kas apliecina vinju darījumu ar eastcon... pirms katras sarunas briidiniet, ka telefonsaruna tiek ierakstiita...

Tomēr vislabākais līdzeklis buutu zvaniitaaajam no kreditreform uzreiz iztaujaat visus vinja datus... prieksh kam? mieriigā balsii pastāstiet, ka esat nolēmis iesniegt policijā iesniegumu par naudas izspiešanu...

ticiet man, šāda taktika, kad tiem suņiem neļauj justies situācijas noteicējiem, nostrādā lieliski. Lai veicas!

J janis 21.07.2010

Chto voobshe za kompanija? o nej nichego net v internete a sledovatelno vsja produkcija eto kitaj i esli cena 135 ls to zakupichnaja xcherez alibaba 35 $ :)

V vot 22.08.2010

Labi, kas es nesasejos ar tiem ..koniem, arī vajadzeeja iet uz prezentaaciju un klausiities murgu par kaut kaadaam cepeškraasniim par 600!!! LS!!Man to galiigi nevajag, veel staastiija, ka varot katru meenesi nest viņiem lieko ...naudu un kad visa summa nomaksaata peec gadiem, tad vareešot saņemt kraasni.Labi, ka praats bija pateikt-Nē, meeģiniet atrast citus muļķus!
Tā kā neiekriitiet!

I ieevvaa 26.12.2010

mums uzdaavinaaja to kaloriiferi - gaisa jonizeetaaju. man nav vinjsh nemaz vajadziigs, nezinu kur likt. man telpas mazas un elektriiba prieksh manis par saaliitu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes