www.sudzibas.lv Dziendniecība ginekologe Briška Valentīna

Dziendniecība - ginekologe Briška Valentīna

Ak šausmas, nēejiet pie šis privātģinekologes, ne jau tāpēc ka viņa slikts cilvēks vai kā tā, vienk'ārši neprofessionāla, vairāk runā muļķibas un izprašņā cilvēkus par viņu privāto dzīvi kā ķeras pie lietas, turklāt visur it putekļi un aparatūra kaut kāda no krievu laikiem, biju šokā, ANTISANITĀRA VIETA!un pietam vēl tādas naudas plēš... šausmas!!

I

Komentāri (13)

K killer 11.03.2010

no krievu laikiem??

S sasodits 11.03.2010

Varbūt varēji pieteikties un tos putekļus noslaucīt ;)

L lol 11.03.2010

Iemaacies rakstiit pajole!

L Līga 11.03.2010

lol. :D Citiem aizrādi par pareizrakstību, bet pati rakstīt nemāki! aj aj, un vispār, kāds te sakars ar to, domāju šajā saitā uzturās nepareizā auditorija, respektīvi, nepāliecināti cilvēciņi kam tā vien gribās kādam uzrakstīt ko riebīgu!

H Humidity 13.03.2010

Cik zinu - daktere tikai irē telpas no Dziedniecības. un vispār jau ginekoloģijā priivātā dzīve ir ļoti svarīga, jo daudzas sts u.c. problēmas ir no privātas dzīves, tā nu tas ir...

A Anda 13.03.2010

ĀĀĀĀ!!! Nevienai neiesaku iet pie šīs dakteres! 13 gadus atpakaļ viņa mani ""dakterēja"', vēl tagad jūtu sekas. Konkrēti eksperimentēja ar zālēm, ja parādījās uz reklāmas bukletiņiem kādas zālītes, tad noteikti tika izrakstīts...Fui, pat negribas atcerēties!!!

A Alex 15.03.2011

Droši vien tada aparatura no ta, ka "latviešu" laikos nekadu aparaturu neražo ? :)))

M morskaja 03.02.2013

Я тоже никому не советую к ней идти! Грубая, резкая, даже пошлая какая-то... Осматривает больно и долго. Была у неё 2 или 3 раза, очень давно, больше ни ногой туда!

A Anna voligina 02.07.2015

Она грубоватая, или как сказать точнее, разговаривает с пациентами как со школьниками. Деньги она действительною берёт не маленькие и очереди создаёт большие, потому, что любит поговорить, может всякую ерунду рассказать. Но сказать, что она глупая я не могу. Она даже очень не глупая.

L linok 24.07.2015

Очень опытная гинеколог В. Бришка, я очень рада, что нашла опытного доктора, а не дорогой кабинет. Консультации очень хорошие, стоит послушать опытного гинеколога.

M mazish 04.08.2016

Eju pie brishkas jau sen! Supper daktere ar savu humoru ;)

Не хотела ставить на учёт написала всякий гадости в паспорте. Не советую идти к Бришки

A Anda B 14.10.2017

Cienu dr. Brišku! Ļoti profesionāla, īsta enciklpēdija. Palīdzējusi gan man, gan meitai - divas grūtniecības veiksmīgi novadīja. Nu tas, ka tantukam patīk papļāpāt, nu tas ir tik sirsnīgi, katrs esam savādāks.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes