www.sudzibas.lv Dzeltena aptieka Aptiekāres attieksme

Dzeltena aptieka - Aptiekāres attieksme

Vai kadam nav gadijies iegadaties medikamentus Jelgavas Pils Dzeltenaja aptieka, man tur sanak biezi iet jo dzivojam netalu, un man ir problemas ar asinsspiednu, man ir arsta dotas receptes. Bet... kaa jau vienmer Farmaceite Inga ir neapmierinata vai nu ar dzivi, vai ar darbu, gruti teikt, bet vinas nelaipna attieksme vairs nav izturama, vienmer kad pajauta kaut ko par kadiem citiem medikamenties sejas izteksme ir drausmiga, un ja gadas ieiet aptieka kad nav cilveku, bet vinai manis del ir jacelas tad gimis ir otradi, un tas vinjas aromats pec alkohola, fui, vai tad tads farmaceits kas lieto alkaholu driks stradat...??? Varbut Dinas kundzei ir jadoma ko iesakt, ja nevelas zaudet savus patstavigos klientus...jo zinu ka par sho jaunkundziti sudzas vairaki cilveki. fui.

Komentāri (4)

S saule 31.05.2009

Jā tas tiešām šī aptikāre bieži ir neapmierināta, laikam jau nav apmierināt ar savu darbu tāpēc strādā naudas pēc. Vai tiešām ir grūti strādāt nu vismaz ar izmocītu smaidu? Būs patīkamāk iepirkties. dzīve ir skaista - Inga, tāpēc pasmaidi. Ir tagad grūti laiki, bet nu ko darīt :)

P pareiza 01.06.2009

Jā ar tādu attieksim, noteikti nedrikst stradat aptieka.

N neitrālā 03.06.2009

Arī bieži eju uz šo aptieku, bet man gan nav bijušas tādas problēmas... Viņa vienmēr ir laipna un smaidīga. vai tad mēs neesam visi cilveki, var tak parunat nevis uzreiz bliezt iekšā sūdzībās

S Sandra 28.07.2010

Nu, ziniet...es ar biezi apmekleeju sho aptieku!Ja esat ko tadu pamanijusas/si tad ka nesat ieveerojushi ka aptieka ir valaa 7dienas nedeelaa no 9-21.00, bet tajaa straadaa tik 2-3 darbinieki!Bet tas ir lielveikals un cilveeku plusma ar nav maza, lai butu maz daraamaa..Tad varbuut tai Dinas kundzei japadomaa par papildus darbinieku algoshanu, nevis klupt virsuu paargurushiem darbiniekiem virsuu un prasiit kvalitatiivu apkalposhanu..Ko>?
Un aptieka nav tak arii kurorts ar apkalpes personaalu kur jaasmaida!
Kaads klients taads ari darbinieks..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes