www.sudzibas.lv Drogas NE kad ne par ko ne iet stradat uz "DROGAS"

Drogās - NE kad ne par ko ne iet stradat uz "DROGAS"

Es nostradaju "Drogas" 4 gadus un daudzos veikalos . Tas nav darbs cilvekiem ,bet vergiem .Vini mak tikai solit un ne vairak sanem tur tik maz parbaudes laika uz rokas sanak 0.98sant./1 h. pec tam kad noliksi eksamenu 1.10/1h. pec laika tev var piedavat klut par vecaku pardeveju un utt. pemijas ir tikai vardi . garantijas ari tikai vardi . ja tu ne patiksi pec izskata regionalai tevi atlaidis vai kadam offisa darbiniekam tevi ari atlaidis . Draudzigo kolektivu ir loti maz tur . Rukat vajag ne normali daudz 200 st-250st ka nu kuru menesi un par to sanemsi loti maz attieksme ir loti slikta pret darbiniekiem .no pasa ita atnak parcenosana kuru japaspej uztaisit pa 1 st . caurumi, putekli ,planogrammas, kases teksts, zinasana par visu sortimentu, eksameni un vel daudz kas cits piem. tu it ka paraksties liguma kur i rakstits PARDEVEJS-KONSULTANTS ,bet tu vel esi kravejs ,apsargs ,kasieris, apkopeja un vel daudz kas cits . ne vienam ne kad muza ne piedavatu tur stradat .
KO vini prasa sludinajuma
Prasības:
Labas latviešu un krievu valodas zināšanas; un vel anglu un vacu tev ir jazin
Labas saskarsmes spējas; lai klienti varetu uz tevis kliegt
Pozitīvi vērtēsim darba pieredzi tirdzniecībā.viniem uz to patiesiba ir vienalga

Mēs piedāvājam:
Profesionālu apmācību un izaugsmes iespējas; apmaciba murgs pilnigakais .... izaugsmes iespeja ja tikai tu kadam dirsu saksi laizit savadak atlaidis
Konkurētspējīgu atalgojumu un prēmiju sistēmu; atalgojums tikai uz papira smuki izskatas premijas loti reti
Rūpēties par savu veselību, izmantojot darba devēja apmaksātu apdrošināšanu. vina loti maz ko apmaksa un ne visi arsti to pienem)

VERGU DARBS.
NE runajot pat par agstak stavosiem darbiniekiem kuri doma ka vini ir ka Dievs .Daris viss ko vien velesies ar jums .

Komentāri (21)

B bubu82 19.05.2012

Pilnīgi piekrītu! Man draudzene dienā pa 12h vergo viņiem, un neko nesaņem beigās tā pat! Pat nevar dzīvokli samaksāt, kur lai runātu par pārejo! Mani tur dzīšus neaizdzītu! Bet viņai piespiedu kārtā jāstrādā, tikko no bērnu nama, naudas nav, jācīnās.

D Darbinieks*) 13.06.2012

darba piedavajumu ir loti daudz un labak ne ka Drogas... lai mekle citu darbu ja ne grib pec tam mocities ar muguru sapem.

C CrazyDriver 06.08.2012

Jā, pilnīga taisnība... Drogas krēslu deldētāji aka vadība ir izstrādājuši drakoniskus noteikumus un nodrošina necilvēcīgus darba apstākļus, viņi vienkārši izspiež dzīvību no tām meitenēm. Viņām pa 12h dienā ir jāstāv kājās, apsēsties ne uz brīdi nedrīkt (ja neskaita pasēdēšanu wc). No ticamiem avotiem zinu, ka Drogas vadība ir aizliegusi veikala darbiniekiem lietot mikroviļņu krāsnis, jo kaut kad fig viņ zin kad vienā veikalā mikroviļņu krāsns ir aizdugusies... un tagad pastāstiet cik no jums ir dzirdējuši par mikroviļņu krāsns aizdegšanos kādā ofisā? Vienvārdsakot darbiniekiem pusdienas uzsildīt nav kur, jābojā veselība ēdot neveselīgu pārtiku vai arī jāsēž neēdušiem.
Vēl no ticamiem avotiem zināms, ka Rīgā Drogās regulāri vazājas narkomāni un vienkārši zagļi, meitenes viņus jau pēc uzvedības pazīst un visam tam klāt ir fakts, ka apsargs veikalos atnāk tik uz brīdi un tad, kad viņš tur ir vismazāk vajadzīgs. Tā kā pilnīga taisnība, ka meitenei pie kases ir arī jāvaktē zagļi zāles otrā galā.
Rezumējot: Drogas vadība saņem prēmijas par to, ka n-tajos veikalos līdz spēku izsīkumam par grašiem tiek izverdzināti mūsu cilvēki. Nelietīgie krēslu deldētāji.

E eliotta 06.08.2012

Valstī ir noteikta minimalā stundas likme - 1.20 Ls, takā viņi gribot nemaz nevar maksāt mazāk. Ja ir darba līgumā punkts, ka alga tiek maksāta pēc stundas likmes (kas valstī ka minimums ir 1.20ls) tad arī šis 1.20 ir jāmaksā, ja protams nevēlas maksāt vairāk. Ja līgumā ir rakstīts, ka maksā valstī noteikto minimālo mēnešalgu, tad minimālo, bet tad ari drīkst strādāt tikai 8 stundas dienā, bet ja šeit strādā 12 stundas, tad noteikti ir stundu likme. Neticu, ka maksā tik maz, vienkārši nedrīkst mazāk maksāt! Vai ari tur strādā tādas muļķes, kas nemāk par sevi pastāvēt un ļauj kāpt uz galvas.

C CrazyDriver 06.08.2012

Ak jā. Ja Drogās ir atlaides, tad ziniet - tās veidojas uz Drogas veikalu pārdevēju "apzagšanas" rēķina. OK, oficiāli nekāda apzagšana nav, bet mēs taču ļoti labi zinam, ka lielākie zagļi ir tie, kuri ir noalgojuši labus juristus, lai sastādītu likumam atbilstošus papīrus...

M morskaja 03.02.2013

Pilnīgi piekrītu autoram! Meietenes, lūdzu, NEKAD NEEJIET TUR STRāDāT!!! Jā gribās iet kkur tirdzniecībā, tad labāk kkādā maziņā veikaliņā, ticiet man - tur ir mierīgāk, vairāk tiesību (piemēram, padzert tēju, kad gribās vai kakls sāp, nevis kad ir pusdienas pārtraukums), načaļņiks apciemos retāk (neviss stāvēs kkur aiz plauktiem, sēkojot jums, katru dienu no 9 līdz 6), pie tā vēl var ievest kko no sevis, kkā uzlabot veikala darbu, jo Drogā labāk neizrādīt nekādu iniciatīvu - par to vēl dabūsi pa kaklu. Nu, par algu es vispar klusu: plēst dirsu, lai tikai PāRDOTU. Piedodiet, bet kāda jēga kko pārdot, jā Tev vienalga būs 1.18 stundā?! Pašiem nav smieklīgi, nē?

K kendis 07.07.2013

Nevienam neiesaku iet stradat uz shito MURGU! Man vajadzeja aatri darbu, tapec aizgaju uz interviju un tiku pienemta. Tachu jau 1. nedelaa sapratu, kas taa par suuda bedri. Es jau no saakuma gaaju kaa uz pagaidu darbu un nomociiju gandriiz 3 meeneshus, nozheeloju, ka neaizgaaju aatraak. Ofisaa sastaasta visaadas pasakas, bet patiesiba nekas nav no soliitaa - pat elementaars darba aprikojums. Nebija ne naziitis(2 naziishi uz visaam), ne respirators. Kastes bija jaapleesh ar rokaam un visa taa kjiimija bija jaaelpo. Kad es pajautaaju, lai iedod respiratoru, vecaakaa paardeveejaa saaka smieties un teica, ka sheit tev nav ofiss. Es biju shokaa, jo ofisaa soliija, ka buus viss nepiecieshamais, tachu nekas nebija. Bet tas vel nav tik traki.

Vadiibu vajadzeetu izshaut. Tur ofisaa/vadiibaa straadaa beernudaarza liimena indiviidi, kas tikai domaa kaa vairaak izsuukt naudu, bet par darbiniekiem ir nospljauties. Izmaaciijushaas augstaako izgliitiibu, var redzeet, ka tikai papiira deelj tur nonaakushi - ne suuda nerubii, tikai melo un kraapjas. Tikai muljkjes tur paliek straadaat.

Atceros, kaa darbaa lejaa noliktavaas vadiitaaja ar vecaako paardeveeju meedza dzert alu un taa pamatiigi. Labi, man tas netrauceeja, bet ja vadiitaaja ir taada maita, tad tas tieshaam ir pretiigi un kriit uz nerviem. Nozheelojamaas aitas. Aarprats, Drogaas ir drausmiigi kadri. Bet ne par to ir staasts. Ko tik Drogas apmaciibaas nestaasta - jaauzbaazhas cilveekiem, jaapiedaavaa saistiitaa prece viena peec otras. Pie kases obligaati jaapiedaavaa papildus prece - tas ir tik drausmiigi. Lielaakajai daljai pirceeju tas shausmiigi krita uz nerviem. Man kaa klientam ari tas kretinee. NEVIENAM, NEVIENAM nepatiik, ja veikalaa uzbaazhas ar preci, bet redz, ja es to nedariishu, tad vadiitaajai nebuus preemija un taapeec vinja psiho kaa aizdedzinaata cuuka.

Darba pienaakumos ietilpst ne tikai paardeveeja/kasiera pienaakumi, bet arii apkopeeja un kraaveeja darbi. Kastes ir ljoti smagas, ir taadas, kuras pat divataa gruuti pacelt. Ka juus domaajat - tas ir normaali? Apkopeejas nav, jo Drogas grib ietaupiit! Taadaa gadiijumaaa, lai piemaksaa darbiniekiem par papildus darbu!! Bet nee. Mees straadaajam kaa VERGI un par to neko nemaksaa.

Ir biezhi paarbaudes. Tikai pameegini nesaveicinaaties kaut ar 1 klientu, nepiedaavat papildus preci vai vnk pareizi nepasmaidit, tad tevi eediis nost. Ofisaa saka, ka paarbaudees noteikti negrib tevi iegaazt, bet peec pieredzes un citu darbinieku staastiitaa - vini to vien gaida, lai tevi iegaastu. Ja viss nebuus perfekti, tad buusi ''izgaazis'' visu kolektiivu. MURGS!! Un kaa taa vadiiba uzbaazhas ar eksaamenu - peec 3 meeneshiem buus jaaliek eksaamens, tev jaazin viss par 10 000 preceem un ne tikai. It kaa darbiniekiem nav nekas cits, ko dariit kaa zubriities. Mums ir privaataas dziives! Straadaajam, lai buutu nauda, nevis, lai vergotu juusu zhiidu kompaanijai! Kad veel tur straadaaju mums piesoliija algas palielinaajumu - iedomaajieties, algu paceela par 10 sant stundaa! Nozheelojami.

Man ir pieredze ljoti labos darbos gan LV, gan aarzemees un es zinu kas ir ko veerts. Aarzemees esmu tik pelniijusi cik tai suuda vadiibai nekad nebuus meenesii. Un es sraadaaju 8h un biju apmierinaata. Taa kaa man vemt gribas no taas vadiibas muldeeshanas, ka shis ir ''labs'' darbs'', jo tas ir sliktaakais, ko esmu dariijusi. Tur arii ir pretiiga aura. Un vienmeer jutos netiira, kad gaaju maajaas, pat peec darba nebija veelmes kaut kur aiziet atpuusties. FUJ! Vinji maak tikai aizraadiit, ja sekundi kaut ko nedari, bet kad visu dienu raujies kaa eezelis nevienu labu vaardu nepateiks, bet paies garaam ar paceltu degunu. Zinu, ka vadiibai ir vienalga, jo meitenes mainaas kaa konveijerii, buus tacu citas jaunas stulbeniites un uz to arii vinji parazitee. Kad es tur straadaaju - viss kolektiivs nomainiijaas, paliku es un veel viena meitene, ar kuru vienlaiciigi iestaajaamies darbaa. Meitenes naak un iet. Atceros kaa man meitenes suudzeejaas par veikala vadiitaaju, ka vinja ir maita un pati vispaar nespeej pasmaidiit - vienmeer staigaa iigna, bet citiem aizraada par katru siikumu. Atceros, kaa meitenes man blakus staaveeja un piiksteeja, ka ieniist sho darbu un es ljoti labi vinas sapratu, tachu vajadzeeja naudu. Es ieniistu DROGAS un man tagad ir pretiigi uz vinjaam pat skatiities. ESMU TIK LAIMIIGA, KA AIZGAAJU.

K kendis 07.07.2013

Aizmirsu pierakstiit, ka mees esam arii apsargi. Ne tikai paardeveeji-kasieri, bet arii apkopeejas, kraaveejas un pildaaam apsarga darbu. Apsargs atnaak tikai 1x nedeeljaa! Un par to visu kopaa mums maksaa 1, 10 h. ''Fenomenaali!'' Kaut jums viss naaktu atpakalj DROGAS VADIIBA. Es ticu, ka naaks atpakalj - karma ir maita. :)

Es redz arii maacos augstskolaa, esmu pat uznjemta budzheta grupaa. Un zveeru, ja man buus iespeeja, es dariishu visu, lai ieriebtu Drogas!

J juulijaa 20.07.2013

Straadaaju Drogas kopsh 2005.gada, un ir lietas, kuraam galigi nepiekriitu, arii par to pasu atalgojumu, izaugsmes iespejam, apdroshinashanu utt... un reaali ljoti daudz kas ir atkariigs no veikala vadiitaaja, ja vaditajs pasutis ofisa tos respiratorus un nazjus, tad vini arii veikalaa buus. Mums vaditaja iekljaava darba laikaa to laiku, ko kopam veikalu un par to mums samaksaja. Esmu straadaajusi vairaakos Rigas veikalos, un aarpus Riigas, ir bijushi vairaki vaditaaji, tapeec varu taa spriest (kaa arii pati esmu bijusi vadiitaaja). Man jau liekas, ka nemaz tik slikti tur nav, ir jau tur taadas aplamas prasiibas no ofisa, kuras nebija kaadreiz, bet katrs censhas kaa maak savu vietu tirguu notureet. Vienkaarshi slinjkjiem neviens darbs un atalgojums nebuus labs.

Nandia 20.07.2013

JUULIJAA - atvainojiet, bet Jūs laikam neesat strādājusi normālā darbā ar normālu darba vidi. Jā, protams, iespējams Jums noveicās ar vadītājām vai ir ļoti labas attiecības ar šīm vadītājām. :)))
Realitāte ir tāda kāda nu ir ... rakstīju faktus, tikai dažus no visiem, vienā no citām šomēness esošajam sūdzībām par Drogas. Nekā laba šajā uzņemumā nav un tā reāli noturas tur tie, kurus nekur citur īsti neņem, vai viņu pilsētā /kas nav Rīga/ nav pat īsti, kur jaunām meitenēm pēc vidusskolas vai profenes beigšanas iet strādāt, vai nav ticība spēkiem un protams mazākā daļa, kas ir draugos ar vadītāju un dara visu, lai tik beidzot kur izkūltos uz augšu, jo vadītāja sasolījusi zelta kalnus.

Sliņķi!?!?!?! Jūs uzskatat, ka šeit žēlojas par Drogas vadītājiem tikai sliņķi!?!?!?! Man sirds sāp, ka šādi tiek nosaukātas meitenes, kurām ir pēc nostrādātiem gadi3m nobeigtas muguras, problēmas ar kājām, nočakarēta gremošanas sistēma, regāras iesnas, klepus un angīnas jo ar sasvīdušām mugurām staipa kastes aukstā noliktavā utt. Un nerunājot par pirms akciju dienām un inventerizācijām, kuras notiek līdz pat 24:00 un nekas, ka tev darba di3na sākās jau no 7:00 vai arī tev irbrīvdiena - jāstrādā un par to tev nemaksās. Nu varbūt ja nu paveiksies kādus10ls piemetīs, bet jau mēneša beigās būs par to aizmirsts vai pieliks kādu itkā mīnusi par it kā kaut ko...

Un tas vēl ir tikai mazums no visa...

J juulijaa 23.07.2013

Nandia - Juus sakat, ka neesmu straadaajusi normaalaa darbaa ar normaalu darba vidi, tad jautaajums, kaapeec mana otraa darba vieta ir iekaarojamaako darba vietu top 10niekaa Latvijaa???

"... reāli noturas tur tie, kurus nekur citur īsti neņem, vai viņu pilsētā /kas nav Rīga/ nav pat īsti, kur jaunām meitenēm pēc vidusskolas vai profenes beigšanas iet strādāt, vai nav ticība spēkiem un protams mazākā daļa, kas ir draugos ar vadītāju un dara visu, lai tik beidzot kur izkūltos uz augšu, jo vadītāja sasolījusi zelta kalnus." - nekas no sheit mineetaa neattiecas uz manaam koleegjeem, vadiitaaju vai mani. Tas laikam katram veikalam tomeer ir individuaali, jo no komentaara otraas daljas uz manu kolektiivu un veikalu nekas neattiecas, ja nu nedaudz par noliktavu, tajaa auksts ir ti ilgi kamer durvis ir valjaa (ziemaa).
Un par velti mees neviens nestraadaajam... Man patiik savs darbs un esmu ar to apmierinaata :) (necieshu vieniigi to piespiedu uzbazshanos klientiem)

L lilly 23.07.2013

Es arī kadreiz stradājusi Drogās, bet tas bija laikā kad vēl macijos, pēc tam vēl pāris darba vietu nomainīju un beidzot, pēc izglitības iegūšanas esmu spējīga nodarboties ar to kas man tiešām patīk. Es arī kadreiz stradajot Drogās, Hesburgerā vai lidzīgas iestādēs domāju ka it ka viss ir labi, nav tik traks darbs, biju pat kadu laiku apmierināta...bet tas ir tikai kad macijos, jo izvēles nebija daudz, un tu vel apzinies ka uz kaut ko lielāku nav spējigs, tātad lai neapjuktu mēs paši noticam tam, kā būt "vērgam" mums patīk. Bet...vajag noticēt saviem spēkiem, jo nu neticēšu ka tads darbs var patikt un neko negribās mainīt dzīvē. Es saprotu ka kādam ir jastradā gan Drogās, gan par sētnieku vai tualetes apkopēju, bet tas var būt pagaidu darbs kadā noteiktā dzīves posmā.

J juulijaa 24.07.2013

lilly - laikam neesmu straadaajusi taadas Drogaas, kur straadaa vergi... man arii nav sanaacis straadaat liiidziigaas iestaadees, bet par savu darbu dazjaadiibu suudzeeties nevaru... pamainiit, bija laika laika posms, kad nestraadaaju Drogaas, bet tas bija iis, es atgriezos(konkreetajaa veikalaa), jo man tur patiik, man patiik mans darbs un es uzskatu, ka cilveekam nevar piespiest dariit to, ko vinjsh negrib. Protams, katram uzskati ir savaadaaki.

F farmekoooooooos 24.07.2013

juulijaa- Nekad nesaki, nekad, Tev vel viss priekšā, gan jau kādām vergosi...

J juulijaa 24.07.2013

Taapeec jau nesaku nekad, jo zinu, ka nevergoshu :)

V Viksais 25.07.2013

Kaapeec vispaa cilveeki kadam dod padomus, so saitu, tikai neveikminieki apmekle. :)

A Andris 2341 25.07.2013

Vai likumu par publiski nepatiesu informāciju ievietošanu kāds zin, vai kāds zin, ka atrast jūs pēc IP adreses nesastāda lielu problēmu???

S sandi 26.07.2013

Drīz daudzi vergos, , , , būs euro :(((

D DisplayName 29.03.2015

Jā, arī esmu strādājusi Drogās, nedēļu, un par to nedēļu sapratu cik tur ir drausmīgi, kaut arī mani brīdināja. Sāksim ar veikala izvietošanu -ģerbtuvi utt. Tātad bija tāda telpa, kura kalpoja gan kā noliktava, gan kā veikalas vadītājas kabinets, gan kā ģērbtuves. Atvainojiet, piedodiet, bet kaut kā nepatīkami pārģerbties aiz veikala vadītājas muguras+to visu filmē kamera un velns vai zin, kas to vel noskatās.
Kollektīvs-drausmīgs.Pirmajā dienā man tā arī pateica -mums nepatīk jauniņās.Daudz lamājās.
Veikala vadītājas aizvietotāja-ja viņai mēdza būt slikts garstāvoklis, tad viņa bļāva uz mani. Piemēram, bija tāda situācija...teica-ja kaut ko nezini, jautā! Kā teica, tā arī darīju-jautāju kur likt to vai šito preci ...uz ko man uzbļāva-kur jums smadzenes, ar ko jūs domājat.. vēlāk nodomāju, ka nejautāšu, aiznesīšu preci uz noliktavu, par ko atkal dabuju pa ausīm, jo redziet jajautā. Jā, pajautāju tā, ka vairs negribējās viņai neko jautāt.
Smagumi-tik tiešām! Lielas, smagas kastes, pāris reizes pat sagriezos..vakara beigās ļoti sāpēja mugura, ka pat pasēdēt nevarēju.
Pārtraukumi-pa visām h, cik nu es strādāju no 12-21 kā jauniņā, 1h pārtraukums... pa kuru tev jāpaspēj paēst, uzpīpēt, aiziet uz wc.
Tā nu vienu dienu kādas 4h pirms darbalaika beigām palūdzu, vai varu aiziet uzpīpēt(nervi galīgi čupā), tikai nevajag sākt teikt, ka jāatmet un pīpēt kaitīgi, pati vainīga... tātad palūdzu, uz ko man atbildēja, ka cita meitene jau rindā, beigu beigās man tās 4h lika viss kaut ko darīt, ka es tā arī netiku uzpīpēt..kaut arī pašas meitenes gāja pat pa divām reizēm...
Drogas ir vienkārši drausmīga darba vieta, vai arī esmu pa vāju tādam darbam, nezinu...knapi tiku vaļā.
Kā arī izgāju bezmaksas OVP, jo viņiem līgums bija ar poliklīniku, laikam... aizmirsu uztaisīt kopiju, uz ko veikala vadītāja atbildēja, ka paņemšot manu lapu un nokopēs-vēlāk atdos otru eksemplāru..tā arī neatdeva.
Meitenes, tiešām, neiesaku tur iet! Sabojāsiet sev nervus, kuņģi un muguru

J JaukāMeitene 10.03.2016

Vēlētos pievērst uzmanību, ka nevisiem tiek dota iespēja strādāt augsta ranga darbos, kur nekas fiziskas nav jādara. Teiksiet - Ej mācies un tiksi pie laba darba.- Bet pat tas netiek dots visiem, jo nekatrs mūsdienās var mācīties augstkolās (vai nu nav līdzekļu tam, vai ir brīdis dzīvē kad katra kapeika jāskaita). Ņemt studentu kredītus? Mani šī doma nekad nav vilinājusi. Neliekas pietiekami droša, jo dzīvē var gadīties dažādi. Vai nu uzreiz nevari atrast darbu vai nedod Dievs kādam ir tas jāatmaksā tavā vietā.
Nevar cilvēkus saukt par sliņķiem, protams ir arī šādi cilvēki, bet zinu meitenes, kuras strādā ar sirdi un dvēseli, bet vienīgais ko viņas saņem ir rājiens un negatīva attieksme. Bet par ko? Par to, ka centies pildīt visu kā nākas? Drogas jau nav vienīgā darba vieta, kur ir slikta attieksme pret darbiniekiem. Zinu vēl dažas vietiņas. Un vēl tas, ka liek darīt to, kas nav jādara. Jā zinu kā tas ir. Bail kaut ko teikt tāpēc, ka nevēlies zaudēt darbu, jo kas to, lai zina vai tiksi pie jauna tik drīz kā gribētos. Sūdzēties augstākajām personām.? Kāda garantija, ka sūzības nenonāks tajā pašā offisā vai pie paša vadītāja. Un tad ticiet man darbu nekur šajā sfērā neredzēsiet.
Dzīve ir nežēlīga un vēl nežēlīgāki ir cilvēki un izvērstā alkatība, ka tik vairāk pašam un citiem mazāk. Diemžēl mūsdienas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes