Dreijeres Solveigas zobārstniecības prakse - slikti paveikts darbs

Esmu ļoti neapmierināts ar dakteres Solveigas sniegto servisu.manuprāt cenai pilnīgi neatbilstošs serviss.Pirms zobu labošanas man tika iešpricēta anestēzija zobam,neprecīzi,netika arī ievērotas higēnas prasības,jo manuprāt cimdus bija jāuzvelk uz abām rokām. kļūdas pēc arī blombes ielikšana nenotika kā vajadzētu,kā rezultātā man zobu sakodiens nebija kā es vēlētos,daktere gan centās ko labot,bet īpaši neiespringa par notikušo.Dīvaini šķita arī tas,ka instrumenti tika nolikti man uz krūtīm.Noteikti atkārtoti neizmantošu šīs zobārstniecības pakalpojumus, par divām blombēm es samaksāju 53.eiro.

M

Komentāri (4)

ilmaars 06.03.2015

Āpsene esi vai kā? Cik pie zobārstiem eju, visi liek instrumentus uz krūtīm (3 dažādas klīnikas). Poliklīnikās ar vienu cimdu dažreiz strādā. Tad tev vajadzēja aizrādīt vizītes laikā, nevis ņerkstēt šeit. 2 plombes = 50 eiro? Sieviet, es pagājušogad atdevu pie simts par 4. Nekas traks.

M mukucis 06.03.2015

un to raksti tu, kas sūdzas par nopirktiem "saules salātiem" superneto.
nevar nepamanit ka tev patik komentēt.

R Romija 07.03.2015

Mjā...kurā gadu simtenī mēs dzīvojam?Ja nu nav ko rakstīt, tad nerakstām neko!

E ELLIO 14.03.2015

Kopš kura laika pacients izvērtē kā pareizi jāievada anestēzija? kopš kura laika pacients sāks komandēt ārstu?
Šitādus cilvēkus tikai prom uz institūtu.lai izaudzina:))))))))

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes