www.sudzibas.lv Draugiem.lv Bezdarbība un savu tiešo pienākumu un saistību nepildīšana

Draugiem.lv - Bezdarbība un savu tiešo pienākumu un saistību nepildīšana

sabiedrisko transportu. Citu portālu represīvais cenzūras aparāts veic vienkāršu valsts likumdošanai atbilstošu funkciju – pieskata, lai komentāri nesaturētu naidu kurinošus, aizvainojošus vai rupjus uzsaukumus, dzēš vainīgos komentārus, uz laiku bloķē vairākkārtīgi pārkāpumā pieķerto komentētāju IP adreses. Bieži rīkojas pavirši un neprasmīgi kaut vai elementāru svešvārdu vai faktu nezināšanas dēļ, varbūt reizēm kā mēs visi rīkojas vairāk jūtu nekā prāta motivēti, taču vismaz to dara! Draugiem.lv pašlaik valda pilnīga anarhija. Portāla spēlēs var runāt kādiem vārdiem vien vēlas, draudēt. Veidot portālā viltus profīlus. Pārkāpt personas datu privātumu.
Neviens uz ziņojumiem un lūgumiem pēc palīdzības nereaģē.
Rodas iespaids ka portāls tiek izmantots tikai un vienīgi dalībnieku naudas no maciņiem izdabūšanai. Bet uz pašiem dalībniekiem portāla īpašniekiem vienkārši nospļauties.

V

Komentāri (4)

A Anda 30.05.2009

Tā gan ir.

I ieva 31.05.2009

Tā gadījies kma esmu bijusi draugiem.lv ofisā, viņi tur sež pie datoriem, pļapa utt., tur katrs dara ko grib, grib kafiju dzer visu dienu un pipe, kad gribas tad pie datora pieiet... un tā attieksme ka pret darbu (par kuru viņi saņem labu atalgojumu!!!) ir ļoti pavirša un NENOPIETNA!!! Mans komentars ir par to ka portāla darbība patiešam ir naudas izdabūšana no draugiem.lv lietotājiem un diemžel esmu arī saskarusies ar problēmu, ka viņi ignorē un nepilda savus tiešus pienākumus!!! Draugiem.lv strāda neprofesionāli jaunieši, bez atbilstošam izglītībam, kurus vecāki ir iekārtojuši darbā, kur nekas nav jādara, tikai atpūties un kad gribi, tad vari pastrādāt ar datoru, kad negribas, tad atpūties!!! Ļoti nenopietna attieksme pret lietotājiem!!!

J jo 01.06.2009

Varat tak no draugiem izdzēsties -un nebūs nekādu problēmu, vai ne? Starp citu - draugos naudu arī var netērēt, jo pastāv iespēja neizvēlēties maksas pakalpojumus :D

E Erps 19.05.2011

To Katrina:
"neprofesionāli jaunieši, bez atbilstošam izglītībam, kurus vecāki ir iekārtojuši darbā, kur nekas nav jādara"
Tu tiešām esi infantīla muļķe vai par tādu izliecies?!
Ja nezini, tad nekādi vecāki tur neko nenosaka. Visu šo veiksmes stāstu ir izģenerējuši daži jaunieši, un pārmest viņiem to, ka šī ideja ir izrādījusies veiksmīgs bizness nu comon.
Kas tev liedza kaut ko tādu izveidot... arī varētu sēdēt birojā neko nedarot, vai vandīties apkārt pa pasauli, kaut gan esmu parliecināts, ka šitie jaunieši daudz laika pavada ģenerējot jaunas idejas, kā uzlabot portālu, un ko tur slēpt arī palielināt ieņēmumus.
Es jau sen vairs netērēju naudu praktiski nekādām figņām, statistiku arī neabonēju, jo pa lielam nu kāda starpība kas, kad un cik reizes ielūkojies tavā profilā. Taču kā saziņas instruments ir gana ērts.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes