Draugiem.lv - FEIK Profili.

Feik profils man gadījās ceļā! Iedomājies - Zapadlo ! Un uzvārdā- LTU ! Iedomājies tikai! Un Kas viņam par draugiem feikiem.

Vampyre Sampe (20)
Dikembe Mutombo (29)
Gokas Goku (20)

Bet Draugiem.lv ir vienalga!

K

Komentāri (4)

L LOL 21.12.2010

Labie profili!

T tera 21.12.2010

un? tu esi idiots/te!!! ej izpisies kaut kur! izpis savu, māti, nahuj lien te ar savu aprobežoto smadzeņpodu, tu jebaļņik hujesosoivij! pidarasticheskaja sukota!!! da nahuj zajebaļi jūs urodi nedorazvitije!!! joberi sūkājošie...ejiet manai mātei atsūkāt - trešā kapu kpoiņa no labās puses!!! gnīdas superjobanie...pidari samouchkas!!! ejiet jūs visi nahuj grjobannie otmorozki, pipeļu cilātāji... jums 40-0gados nokltīs -

"amna derosimoi kults sabre dela sebre amos du tere aman to siabre al pikarote nato dal kjoa da tere als amigote..."

lai visuvarenais stāv jums klāt, kad pienāks tā diena... mūs visus tiesās pēc vienas mērauklas, bet jūs, kas izlikušies par dieva ganiem un svētajām avīm - lai top jums sods - jo Dievs ir viens!!!

U unk 21.12.2010

Tera, nosities tak vienreiz pret sienu, aprobežotā mātīte! Visur viņai slikti, kuce!

E Eseseseseseseses 22.12.2010

Draugiem.lv nav vienalga, gluzi otraadi - vinjus interesee, lai registreeto lietotaaju buutu peec iespeejas vairaak, kas vinjiem savukaart dod iespeeju paardot reklaamas laukumus daargaak, jo ir lielaaka auditorija. Viss ljoti vienkarsi..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes