www.sudzibas.lv Dobeles slimnīca alkohols un kirurgija ir savienojumi jedzieni?

dr Vīksna Dobeles ķirurgs - alkohols un kirurgija ir savienojumi jedzieni?

dr Vīksna Dobeles ķirurgs regulāri strādā alkohola reibumā!!!par to ne jau es pirmais , ne pēdjējais, te netā rakstu. rekur: http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/320741-dzeris_kirurgs_nesniedz_palidzibu_cetrus_gadus_vecam_bernamto jau zina visa pilsēta, visi mēri un slimniicas personaali, un vadiiba, BET !jau 30-40 gadus, dr Vīksna kā dzer darba vietaa taa dzer!JO pālī taisīt operacijas arī ir kruta!vienā no aklās zarnas operācijām, ticis atstāts un ieshuuts skalpels (!)-tas pēc reālaas dziives nostāstiem...nerunaajot jau par to,ka kaajas nestaav daudz kaart, satiekot pacientu..unnn!! kad atļāvos aizrādīt, ka man anestēzija nav iedarbojusies, lai grieztu !!! dr Vīksna man uzķērca "Es esmu dakteris, vai tu?!!!!" vot, kādi kirurgi-ārsti strādā Dobelē!tachu, kaa man pastastija zinosi cilveeki, izraadaas ka dr Viiksna nav vieniigais kurs lieto graadiigo, un, izraadaas, ka VISI (!!!) atlikusie kirurgi iznemot vienu dobeelee lieto jau gadiem...

D

Komentāri (12)

M marinaa 18.02.2015

nu un kāpēc par šādiem faktiem nerakstas sūdzības veselības inspekcijai? vai tikai te varat brēkt?

D dibilaam 18.02.2015

tu pamulke dolbanaa, tev laikam smadzenju ir par maz, lai te negaudotu ar saviem komentiem
cilveks skaidri un gaisi ir uzrakstijis ka attieciigaas instances neklapee ne ar ausi.
tiesaam debila kuciite esi???

Ontūns 18.02.2015

Visticamāk, sūdzības autors nevienai valsts institūcijai nav rakstījis. Tikai prot sēdēt te, žēloties un gaidīt, kad kāds visu izdarīs viņa vietā.

E epifaanijs 18.02.2015

un kas juus abi komneteetaji te esat??? baigi gudrie un vienemer skrejosie uz attieciigaam instanceem???
cilveeks ir normali informeejis sabiedriibu, lai taadu kropli kaa juus neuzkertos, bet ko jus, ta vietaa lai pateiktu paldies par noderigo info, ko juus darat? kaa tipiski latviesi, pedejie židoīdi, izskatas savus tupos viedokliisus, par to, ka oi oi oi, liela beeda, kaada beeda!!! autoram vajadzeeja skriet kaa sitam latvenim, uz instanci, un rakstiit klauzu. pa kluso, un lai neviens nezina. ka jau lv pienemts, aiz muguras, un galvenais, lai otram latvietim neiet.
ziniet, taadiem kaa juus, saurpierjiem, vispaar nevajadzeetu laut ieskatiituies sai portaala, lai jus tiktu pie tada kirurga kaa viksna, un lai jums bez anesteeezijas nogriez rokas, un aizsuj muti.
lai beidzat nevietaa un nelaikaa, zhvanksteet.

E epifaanijs 18.02.2015

Ontūns, marinaa, un kas juus taadi esat par suudiem? baigi gudrie un vienmer skrejosie esat uz attieciigaam instanceem???
cilveeks ir normali informeejis sabiedriibu, lai taadu kropli kaa juus neuzkertos, bet ko jus, ta vietaa lai pateiktu paldies par noderigo info, ko juus darat? kaa tipiski latviesi, pedejie židoīdi, izsakaat savus tupos viedokliisus, par to, ka oi oi oi, liela beeda, kaada beeda!!! autoram vajadzeeja skriet kaa sitam latvenim, uz instanci, un rakstiit klauzu. pa kluso, un lai neviens nezina. ka jau lv pienemts, aiz muguras, un galvenais, lai otram latvietim neiet.
ziniet, taadiem kaa juus, saurpierjiem, vispaar nevajadzeetu laut ieskatiities sai portaala, lai jus tiktu pie tada kirurga kaa viksna, un lai jums bez anesteeezijas nogriez rokas, un aizsuj muti.
lai beidzat nevietaa un nelaikaa, zhvanksteet.

M marinaa 19.02.2015

vai tikai te varat izpljaut savu žults?džīvē drošvien esiet ar lieliem kompleksiem, te ju katrs var izteikt savas domas, esmu saskārusies ar tādiem ārstiem, rakstiju sūdzības un ārsti saukti pie administrātīvās atbildības, un ceru ka ar savu sūdzību kādam nākamajam pacientam izglābu dzīvibu, jo reizi vai vairākās reizes ārsts dabūs samakšat sodu, padomās pirms darbā atrasties alkohola reibumā.

P pizdanutaaimarinai 19.02.2015

marija/pizdanutaaimarinai!!! DDD
o, pzd, tas ka es te izsakos, ir zults izsplaushana. tad varbut arii tas ka tu nodirsies vai nomiizies sava wc, arii ir aizliegta darbiiba??? un jaa, es gribu izteikties tikai sheit !!! tu man to jau nu neaizliegsi
mjaa, man nesaprast, sitos daunus, ka marina uttml, kapēc interesanti zinaat nevar informeet sabiedriibu interneta??? kas tagad ir alus laikmets??
atjeedzies, ir 21 gs. un i-nets ir pirmaa vieta, kur cilveeki apmainaas ar informaaciju. vai tiesaam veel alus laikaa dzivojies???
instances ko, tev instances var dot, ne jau visas ir neuzpirktas. ka jau cilveks mineeja, dobele, nav nevienas normalas iestaade, kur griezties. kas veel nav skaidrs???
tas ka tev ir paveicies, esi tikusi uzklausiita un apmierinaata apkakajusies esi aizgaajusi, tas nenoziimee, ka citiem ar taapat ir bijis.
shitie lielie keerceeji kas te uz katra varda piemin "atbilsosas iestade, kur griezties", pasi jus esat ar lieliem dirsaa sarautiem komplexiem.

M marinaa 20.02.2015

tavai zināšanai dauni ir cilvēki tadi pashi ka tu, ar divām kājām un rokām, ar sarkanām asinīm, bet nu redzu pēc rakstītā daudz gudrāki par tevi.Es jau nevienam neaizliedzu rakstīt sūdzības te, bet ja gribāt kautko mainīt, nepietiek klaigāt palīgā!!! bet ir jadara lietas labā kautko, mēs jau esam tauta, kura var tikai sūdzēties un raudāt...mēs necīnamies par savām tiesībām, tāpēc esam visu mūžu zem kādas valsts tupeles...
un vispār nav jēgas te kādam kautko pierādīt, tik un tā nesapratisi, jo IQ ir ljoooooti zems

B beziqmarinai 20.02.2015

Nedomaju ka tev marina IQ ir baigi augstais.
skaidri un gaisi cilveks ir aprakstijis situaciju bet tu nevari un nevari iebraukt elementara patiesiibaa .
IQ ir tev zems nevis autoram vai komenteetaajam :))

E EERIKAMIEZITE 20.02.2015

NESAPROTU VIENU KADEL IR TADI CILVEKI KA MARINA. VIAN PATI NAV SPEJIGA IZPRAST RAKSTITA JEGU BET KOMENTOS IR CITS NEVIS PATI. SMIEKLIGI.

K kukuruuza8 20.02.2015

jap būtu smieklīgi je nebūtu tik traki heee

S spraagonis 25.11.2015

Sasmējos par:" Es esmu dakteris, vai tu?!!!" Jo man bija tieši tāpat. Biju izsitis plaukstai kauliņus no vietas, vīksna uzlika ģipsi...utt. Pēc kāda laika gadījās tā, ka ģipsis noņēmu un pamanīju, ka mazā pirkstiņa kauliņš nav savā vietā, bet ir iesist uz leju vēljoprojām. Tad gāju pie Dr. Vīksnas un rādīju viņam. Sacīju :"Ka man izskatās, ka tas kauliņš ir pa zemu un viņš nav vietā." Tad viņš man atcirta :"Es esmu dakteris, vai tu?!!!" :D
Tā arī saauga nepareizi.

Tad es vēl biju samežģījis potīti, aizdevos uz slimnīcu, a tur atkal Vīksna priekšā, uztaisīju rentgenu un gāju atpakaļ pie vīksnas, kur viņš uz sava datora pētīja manu Rentgenu. Teica, ka lauzts nekas neesot, vienkārši samežģīts, lai eju staigāt, asins izplūdums (pampums) ar laiku noies un sadzīs viss.

Tā arī darīju, sāpēt sāpēja, bet nu neko, izstaigāju. Tik pēc kāda laika šķirstīju savu slimības grāmatiņu un pamanīju ielīmētu slēdzienu no tā daktera, radiologa. Kura slēdzienu toreiz negaidīja, jo ārkārtas gadījums, tad Vīksnam pašam bija jādod slēdziens. Radiologa slēdziens- Labā 5. metatarsālā kaula prox. segmenta apikāls lūzums.
Nēsmu ārsts, bet nu vārdu Lūzums sapratu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes