www.sudzibas.lv dr. puriņš briesmīgs ķirurgs

dr. puriņš - briesmīgs ķirurgs

Uzmanību! BRĪDINU! Pirms ejiet pēc palīdzības pie DR.PURIŅA izlasiet visas sūdzības, kas par viņu iesniegtas. Pēc savas pieredzes varu apgalvot, ka tās visticamāk ir patiesas un pamatotas. Turklāt ticu, ka patiesībā neapmierinātu, apčakarētu cilvēku ir daudz vairāk.

Manā gadījumā, aizdomas par diagnozes noteikšanu, slikti veikta operācija, kas bija jāveic atkārtoti pie cita ārsta. samaksāta milzīga nauda, pretī saņemts slikts pakalpojums, attieksme briesmīga. vēl tagad cīnos ar sekām.

Neļaujieties tikt apvārdotam. neticiet par diagnozi. Viņa klīnika ir pustukša, klientu nav, griež tikai tāpēc lai iekasētu naudu. Aizejiet ar vienu problēmu pie vairākiem ārstiem. es iesaku dr.puriņa pakalpojumus neizmantot.

DZIRDĒTI GADĪJUMI PAR SAKROPĻOTIEM CILVĒKIEM. atbildību viņš neuzņemas nekādu. ja zvanīsiet pēc operācijas jums neatbildēs. ja atbildēs pateiks - neko nezinu.

Manā skatījumā PURIŅA viņa vieta ir ēllē.

K

Komentāri (2)

K kurmiks3 20.05.2013

Ja Kasparam777 buus neparvarama veeleesanaas dziivot, tad ne dr.Purins, ne Latvijas mediciina kopumaa nevarees
Kasparu piebeigt.

K Kristīne Auce 26.05.2013

Pilnībā piekrītu Kasparam. Bet tur jau tā lieta, ka tam kam jābūt ellē netiek neviens klāt.
Citāts: DZIRDĒTI GADĪJUMI PAR SAKROPĻOTIEM CILVĒKIEM. atbildību viņš neuzņemas nekādu. Tā arī ir taisnība.
Bet viņš jau ir ar vienu kāju ellē...
Bet tu jau to jūti puriņ, vai ne...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes