Dr.Beinerts

Mīļie cilvēki,esiet lūdzu uzmanīgi ar daudz izslavināto Dr.Beinerta klīniku, kura atrodas Ģertrūdes ielā 101.Arī es šā gada 18.aprīlī saskāros ar ļoti nepatīkamu situāciju!!!Manam sunim agri no rīta parādījās ļoti smagi slimības simptomi.....tāpēc arī nekavējoties zvanīju uz klīniku, lai saņemtu palīdzību. Pa telefonu man paziņoja,ka nekādu problēmu vediet suni.Kad ieradāmies plkst.8.15 neviena ārsta uz vietas nebija.Pēc min 10 mums beidzot uzprasīja kas sunim par vainu.Pēc sarunām starp peronālu varēja saprast,ka īsti nav skaidrs kādam ārstam šodien bija jāstrādā un kur atrast tālruņa numuru lai kādam piezvanītu.Tā arī nosēžot 45.min.ar smagi slimu,asiņojošu dzīvnieku uz rokām neviens no ārstiem neparādijās.........Gribēju vismaz saņemt kādu izskaidrojumu no klīnikas personāla,bet mana vēstule tā arī palika bez atbildes!

E

Komentāri (14)

D dora 23.09.2008

Par to vēstuli es pilnīgi piekrītu, jo arī man netika atbildēts!!! Tā tas ir arī manam kaķitim pēc ķeizargrieziena šuves atvērās, bet uz viņu klīniku negribējās vairs vest. Bija citā klīnikā viss jāpāršuj kur vetārsti bija šokā par šādu "darbiņu", piebilstot ka ļoti bieži nākot pie viņiem pēc Beinarta klīnikas apmeklējuma! Fui!!!

A AgneseGaile 08.10.2008

Es savus mājdzīvniekus regulāri vedu uz šo klīniku un vienmēr esmu saņēmusi vislabākās kvalitātes pakalpojujmus. Arī manam kaķim pēc operācijas šuves atnāca vaļā, ebt ne tādēļ, kaķāds no ārstiem būtu bijis pie tā vainīgs, bet gan tādēļ, ka paši minku nenosargājām un viņš norāva no galvas apkaklīti un salaizīja brūci. Pati esmu strādājusi slimnīcā un zinu, ka šuves nevar pašas no sevis ātvērties - tam vienmēr ir kāds ārējs tehnisks iemesls vai arī nepareiza brūces kopšana mājas apstākļos. Ņemot vērā, ka šī kļīnika ir augstu novērtēta, turklāt strādā visu diennakti, loģiski, ka agras sīta stundas un vēli vakari ir vispieprasītākie laiki, tādēļ nav brīnums, ka rodas situācijas, kad visi ārsti ir patiešām aizņemti ar tikpat steidzamiem gadījumiem...

Y y-bab 21.03.2009

Es gan par beinerta kliiniku varu teikt tikai pasu to labako, runat sitadas mulkibas, kaa jus... izskatas, ka neesat bijusi citas latvijas klinikas!!! beinerta klinika tiesi izcelas ar augsto kvalitāti! sterilajām telpām un laipno personālu!

E Elza 23.12.2009

Esmu pietiekami bijusi shajaa zoo kliinikaa, lai sapratu, ka taas ir kapitaals kraapnieciibas kantoris.
Jaa, protams ..arii man likaas saakumaa sterilas telpas, smaidiigs kolektiivs, augstas kvalitaates aarsti, apruupe..utt.utt. Jaasaka cilveeku acu aizmaaleeshanai izdariits viss. Super! Apsveicami!
Man tas acis aizkjepeeja.
Ticeeju visaam diagnozeem ..jo vairaak vedu savus dziivniekus, jo vairaak slimiibu atradaas, jo vairaak zaales jaapeerk (pashu aptiekaa ..kas nemaz nav leetas un par tiem... triis litru burku tilpumies es vispaar nerunaashu, ja) kas es muuzham vinjus baroshu ar taa zaaleem?
Veelaak jau saaka paraadiities miinusi ... iesauc kabinetaa, staavi kaa muljkjis gaidi ..shie tikmeer teerzee ... cilveeku nav bet gaidi, kameer aarsti staigaa smiedamies un piipeedami ... atliek iegriezties naktii ... studenti jeelaam rokaam nevar dziivnieku sapoteet.. groza moca, pa divaam reizeem dursta lai vienu poti iepoteetu. Da nuuu...
Es esmu gatava maksaat par sava dziivnieka kaiteem ..tikai luudzu par reaalaam, esoshaam ..nevis izdomaataam.
Peec rentgena (kur nekas nav lauzts) izdomaa noziimeet nedeeljas aarsteeshanu..potes, zeles..ar tekstu : tur vareetu buut audu sastiepums..tuuska.
Tu bljin apskaties veesturee kaadas zaales vispaar ir gaajushas caur manu mazo dziivnieku! Vai tieshaam to visu vel vinjam bakstiit iekshaa? (un goda vaards, tas nav tikai viens taads gadijums par visu laiku ..bet peedeejais gan)
Apsurds! Paraadot to savam zoo aarstam ... nekas protams tur neizraadijaas un mans dziivnieks otraa dienaa staigaa, kaa staigaajis. Da vinjsh vispaar raustija plecus un briinijaas no kurienes taadas diagnozes. Vareetu padomaat, ka visi kas tur straadaa ir izgaajushi acu aizmaaleeshanas kursus.
Taapeec turiet acis valjaa! Ja gribiet naudu izdot par neesoshaam kaiteem ..dodieties turpu.
Bet es turpnaak uz telpaam un teaatri neuzkjershos. Es taa ceru :D

Un taa buus muuzhiigi - buus aitas, buus cirpeeji!
ne par velti braukaajam shikos vaagjos ... un ne tikai pats dakteris Beinerts :D

M Mārīte 17.03.2010

Es tikai atbalstu dr.Beinerta klīniku! Ļoti uzmanīgs, zinošs un atsaucīgs personāls! Pašlaik klīnikā atrodas mans draugs VAS Prado.Jau trešo reizi lūdzam palīdzību ar savām smagajām kuņģa problēmām.Ierodamies gan naktī, gan agri no rīta un vienmēr esam saņēmuši tūlītēju, augstas kvalifikācijas palīdzību.Sastopoties pirmo reizi ar šo problēmu-kuņģa sagriešanos- Dr.Beinerta klīnika bija vienīgā, kura varēja sniegt nekavējošu ķirurģisku palīdzību! Protams samaksa ir adekvāta sniegtajiem pakalpojumiem, bet šodien par visu ir jāmaksā un ar to ir jārēķinās.Vēlreiz liels paldies visam klīnikas personālam! Lai viņiem darba prieks un veiksme!!!Paldies visam kolektīvam! Mārīte Bērziņa-Prado saimniece.

I Ieva 09.08.2010

Neko ļaunu nevaru teikt! Jo pateicots Dr.Beinartam un kolektīvam, mans kucēns tagad ir vesels un pati esmu ieguvusi daudz jaunu un noderīgu zināšanu kā ārstēt manu mazuli.
Un cenas, cienījamie dzīvnieku īpašnieki, ir mazas, salīdzinājumā ar Jelgavas VET klīniku, par kuru gan neko labu nevaru pateikt. Jo tur, par katru lieko kustību Tev paprasīs 15ls kā minimumu.
Paldies Dr.Beinartam!

L Linda 14.12.2010

Man ir tikai pozitiva pieredze Beinerta klinika. Esam sanemusi pietiekami uzmanibas neordinaros diennakts laikos, kad musu tuvejas klinikas arsti uz telefona zvaniem nereage. Mums palika iespaids, ka arstiem no tiesas dzivnieki rup un ir mili. Diagnostika notika pakapeniski, nevis metoties uzreiz uz visu dargako, iztaujasana pamatiga (atceresimies, ka dzivnieka arstesana liela nozime ir tam, ka jus problemu pasi uztverat un ko tiesi izstastat par saviem noverojumiem). Viss bija erti, vairaki darbinieki pietiekami biezi apskatijas, ka mums klajas, pie sistemas karajoties, injekcijas un nepatikamu lietu iebarosana kakim notika loti gludi. Un ta vairakas dienas ar dazadam arstu (un studentu ari laikam) komandam. Pirms es vel no rita paguvu piezvanit, ka mums veicas, daktere jau zvanija, lai pajautatu. Es tur redzu tikai velmi, lai musu parastajam bezskirnes lauku kakim atkal atgrieztos dzivesprieks. Jauniesi stazieri stradaja pavisam labi un apzinigi kopa ar arstiem. Turpmak visas parastas apskates un ari problemas risinasim pie viniem. Linda. 2010.g. decembri.

4 480lszaglis 03.02.2011

Es par Beinertu varu teikt tikai to labaako, kretiins koncjenijs, dzeeraajs un dziivnieks. Vinjam pasham ir vajadziiga vetirinaara paliidziiba, jo gjimenes aarsts shajaa situ aacijaa ir bezspeeciigs. :( Nav jeegas teereet uz shito dziivnieku valsts liidzeljus... Uztaisi sev eitanaaziju moraalais kropli. Bucjas tev no taviem draugiem zilajiem draugiem.

A Artūrs 04.05.2011

Es pilnībā piekrītu par Beinarta klīniku.
Pirms gada manam sunītim bija kaite ar ādu. Pats beinarts apskatīja un diagnosticēja zeltīto stafilokoku pēc analīzēm, un teica "sunītis nav dzīvotājs" ieteica nopirkt medikamentus aptuveni 100 lvl vērtībā, kas varētu it kā vēl kaut ko glābt. Protams, ka tā arī darīju. Medikamenti nekādīki nepalīdzēja.
Noveicās, ka paziņa ieteica klīniku pārdaugavā, nereklamēšu, bet paldies dakterītei, kas apskatīja izrakstīja zāles, un pēc nedēļas jau bija acīmredzami uzlabojumi. Ārstēšanās izmaksāja 10 LVL.

Es sirsnīgi iesaku, ja ir nopietnas problēmas NEKAD PIE BEINARTA NEEJIET!!

B bubulis 12.08.2011

Nekad neejiet ne pie viena ārsta, jo katram ārstam gadās lažas! NEKAD un NE PIE VIENA!

K Kristīne 22.11.2011

Nespēju noticēt šeit rakstītajām negācijām, jo mums gluži pretēji dr.Beinerts minkam izglāba dzīvību, bija ļoti profesionāls un atsaucīgs, vislabākos vārdus varu teikt arī par pārējo personālu- izskatās, ka visi tur dara savu sirdsdarbu. Un man gan nešķiet, ka 5-6 Ls par apmeklējumu ir daudz, jo citur neesmu bez 20-30 Ls nekad tikusi cauri (bez prasīšanas un vajadzības tiek veikta pilnīga dzīvnieku apkope- ausu tīrīšana utt., kas attiecīgi tikai papildina gala summu). Savukārt Beinerta klīnikā var just rūpes, lai arī nav tā uķi-puķi ņemšanās (ko arī negribētu), bet tiešām kvalitatīva, laipna rīcība. No sirds iesaku, it sevišķi ērti, ka nevajag saskaņot nekādus laikus, kad vajag, tad brauc (mums taisni iekrita svētku dienā, kad visi pārējie atteica, ja vispār izdevās sazvanīt).

д Димасик 07.09.2013

Клиника в Саласпилсе, врача на кол посадил бы..

P patroness 30.10.2013

Brīdinājums tiem, kuri kādreiz uzdos vai saņems jautājumu: „Uz kuru veterināro klīniku vest savu mājas mīluli?”

- Tev patīk pasakas? Ved savu mīluli uz Dr. Beinerta klīniku!
- Tev nav kur likt naudu? – Ved savu mīluli uz Dr. Beinerta klīniku!
- Tev patīk raizes un stress? Ved savu mīluli uz Dr. Beinerta klīniku!

Pagājušajā nedēļā mūsu mazais kucēniņš iekļuva ķibelē. 1dienas vakarā viņai kļuva slikti, kā rezultātā 2dien devāmies uz Dr. Beinereta (jeb slaktēšanas un krāpšanas) veterināro klīniku. Sākumā priecājāmies, ka mūs pieņēmis pats klīnikas guru - Jānis Beinerts. Mums uzstādīja diagnozi, ka mazulīte apēdusi kaut ko ķīmisku – kuņģītis un zarnas apdegušas (rādīja mums rentgena bildi un deva skaidrojumus). Ārstēšanas procesā tika veiktas analīzes, kur rādītāji (īpaši tie, kas saistīti ar aknām) bija augstāki par normām. Beinerta kunga secināja, ka viņa domas apstiprinājušās – apēsts kaut kas ķīmisks. Jāpiebilst, ka katru dienu suns jutās sliktāk, kā arī proporcionāli tam pieauga rēķins. Katru dienu kaudze antibiotikas, manipulācijas, rentgeni, analīzes. Tā kā sekojam cītīga sava suņa gaitām, nespējām saprast, kur mazā lācene ir tikusi pie kaut kā ķīmiska. Bija doma par to, ka jaunā barība varēja izraisīt vemšanu un pampumu, tomēr Beinerts šo versiju izslēdza, atgriežoties pie saviem iepriekšējiem apgalvojumiem. Gāja dienas, sunītim kļuva sliktāk, baidījāmies, ka viņa nomirs. 5dien nonācām pie secinājuma, ka suņuks jāparāda citiem ārstiem. Tajā pašā dienā tik un tā aizvedām sunīti, lai tiktu veiktas vajadzīgās procedūras. Lūdzām, lai klīnikā sagatavo izrakstu, analīžu rezultātus un rentgena uzņēmumus, jo dosimies uz citu klīniku. Lai gan stāvoklis nebija (!) uzlabojies, pēkšņi Beinerts pavēstīja, ka ārstēšanās var tikt uzskatīta par pabeigtu. Uzdodot jautājumus par sunīša stāvokli, man tika palūgts neuzdot jautājumus (???), jo uz jebkuru manu jautājumu viņam būtu jāatbild ar pašu sliktāko. Vakarā devāmies uz LLU Veterināro klīniku Jelgavā. Uztraucāmies, teicām, ka viņa pēc Jāņa Beinerta vārdiem ir apēdusi kaut ko ķīmisku, ir apdegums utt. Cienījamā dakterīte bija neizpratnē, jo analīzes taču nebija veiktas pirmajā dienā, tāpēc loģiski, ka rādītāji būs augstāki, norādot uz antibiotiku lietošanas faktu. Apskatot rentgena uzņēmumus, apdedzinātais kuņģis izrādījās vesels un pilnīgi parasts, bet tukšs kuņģītis– suņuks bija vēmis, tāpēc tas bija sarāvies, ko varēja arī konstatēt attiecīgajā uzņēmumā. Ārste ieteica nedot zāles (piebildīšu, ka viņa nesaprata, kāpēc tika dotas konkrētās zāles, kā arī kāpēc tik lielā daudzumā) un paskatīties, kas notiks. 6dien un 7dien saņēmām informāciju, ka viņa jūtas daudz labāk, ir apetīte, apātiskums ir novērts. 1dien vakarā saņēmām dzīvespriecīgu sunīti, kas nemaz neatgādināja to suni, ko atdevām 5dien klīnikā. Dakterīte teica, ka visticamāk tā ir bijusi pavisam parasta alerģiska reakcija visticamāk no iepriekšminētās barības.
Mūsu sunītim ar nodomu tika uzstādīta nepatiesa diagnoze, lai mērķtiecīgi no mums izspiestu naudu. Nepareizie medikamenti un manipulācijas padarīja stāvokli tikai sliktāku, kā rezultātā mēs atgriezāmies šajā slakterklīnikā. Jo sliktāk sunītim, jo vairāk viltus procedūru var veikt. Pēc šī gadījuma palasījām atsauksmes – vairākiem šīs klīnikas klientiem ārstētas kaites, kas neeksistē. Nāves gadījumi notiek visu laiku. Žēl, ka uzreiz neaizvedām mūsu mazuli uz citu klīniku. Būtu ietaupījuši rūpes, laiku, naudu un pašu galveno – stresu un veselību sunītim.

Viss ir labs, kas labi beidzas - tagad mazā smaida, ļepato pa māju un smīdina mūs. Milzīgs paldies lieliskajiem Jelgavas ārstiem, bet, kas attiecas uz Jāni Beinertu un viņa izspiešanas un slakterklīniku – zeme ir apaļa.

M MartaI 21.04.2015

NEKAD, NEKAD neiesaku vest savu kaķi, vai suni vest turp. Dr. Beinarts ārstē vienu problēmu, bet rada jaunu. Izārstēja ādas kaiti, bet nogalināja sirsniņu sunim ar savām zirga devu ar zālēm. Pēc vizītes mans suns nomira manā acu priekšā pēc 5h pēc Dr. Beinarta saņemtajām zālēm. Uz ko viņš atbildēja: "Nu jā, nomiris. Varbūt sirds, vai kāds trombs". Reakcija bija maksimāli vienaldzīgi, tomēr par pāris vizītēm un zālēm no manis apmēram 250 eiro saņēma. Malacis.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes