www.sudzibas.lv Dr. Beinerts Nauris Mancēvičs

Dr.Beinerts - Nauris Mancēvičs

Nauris Mancēvičs ir slepkava. Ybil moju kowe4ku. vipisal tabletki 4tob bistree ymerlo zivotnoe.kak ja sozaleju 4to obratilasj k nemu. Pustj eto budet na ego sovesti, s4itaet 4to esli zivotnomu 15 16 let tak ne za4em emu zitj bolwe i ne4ego razbiratsa. kak mozno vipisatj bez analiza to , 4to mozet pogubitj zivotnoe!!!Radi Boga ne obrawajtesj k nemu!!!!

S

Komentāri (2)

xy-files 21.08.2014

Kaa tu zini ka no taam tableteem tas kakis mira? Varbuut ka no vecuma. 15 gadi ir viidejais kaku dziives ilgums.

K kristine8 27.08.2014

Pilnībā Jūs saprotu.Manu kaķi ar tā klīnika nogalināja.
Būtu man vairāk laika, es to klīniku ar Beinertu priekšgalā iesūdzētu tiesā, ka nedēļu mocija manu kaķi un tad nogalināja!
Es jau rakstiju savu stāstu par to nelieti un ja vajadzētu, atbildētu es par katru vārdu un apvainojumu, ko izteicu uz Beinertu! Jo es nemeloju!
Un vēl, kad biju klinīkā, biju lieciniece kā Beinerts izteicās par palīdzēšanu kādam dzīvniekam, viņš teica savam kolēģim tā-100 eiro, tad brauc palīdzi.
Summu apmēram neatceros, bet pie 100 bija.
Tas nozīmē, ka nav naudas-nav palīdzības no Beinerta. Un tā palīdzība no Beinerta ir-naudas iekasēšana un bonusā slepkavība.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes