www.sudzibas.lv Dr. Anita Oginska neisaku ārsti Anitu Oginsku

Dr. Anita Oginska - neisaku ārsti Anitu Oginsku

Neisaku ārsti Anitu Oginsku, jo viņa jau vairākas reizes ir pierādījusi, ka ir nekompetenta. No sākuma iesaka zāles, kas vispār nepalīdz, otrā reizē nozīmē zāles, kuras nemaz zīdaiņi nevar lietot vecuma dēļ, dod nosūtījumus pie ārstiem, pie kuriem vispār bērnam nebūtu jāiet, jo ārsts pie kā berns nosūtīts pēc tam brīnās, priekš kam bērns ir atsūtīts. Pilnīgi neadekvātus padomus iesaka, ja viņai piezvana par kādu problēmu pa telefonu. Jādomā, vai tiešām, viņa saprot, ko viņa dara. Ja ir iespēja izvēlēties citu ārstu, tad labāk tā dariet. Ārste visas bērna problēmas noveļ uz vecākiem un visu laiku kritizē vecākus. Neiejūtīgs pediatrs.

A

Komentāri (5)

A aija un Co 18.02.2013

Nepiekrītu. Ļoti laba ārste gan bērniem, gan pieaugušajiem. Var gadīties, ka ir izveidojies kāds "nekontakts" starp klientu un ārstu, kas, manuprāt, reizēm var gadīties pat starp viszinošāko ārstu un vsijaukāko pacientu. Ģimenes ārsts jāizvēlas ļoti rūpīgi un ir svarīgi, lai nebūtu šāda neuzticība, tāpēc prātīgi, ka paciente meklē citu ģimenes ārstu. Bet šajā gadījumā citiem to nevajadzētu ieteikt, jo domaju, ka tas ir subjektīvs viedoklis.
Man arī savā laikā cita ārste izrakstīja it kā bērna vecumam nepiemērotas zāles, kuras (un visa pārējā ārstēšana) palīdzēja manam bērnam visai smagā situācijā. Tāpēc jau laikam ārsts ir ārsts, ka viņam ir plašākas zināšanas. Citādi tik lasām pamācības un ārstējamies paši - lasīt tak protam, vai ne?
Anita Oginska ir mūsu ģimenes ārste jau 15 gadus.

A Agy81 06.03.2014

Šausmīga daktere, ieteiktu viņai apmeklēt kādus runas kultūras kursus, pilnīgi nemāk attiekties pret pacientiem. Šī daktere ir iedomājusies, ka ir kāds zemes centrs un staigā uzpūtīga, kā pūslis tikai tāpēc, ka viņai ir paziņas Garkalnes domē. Bērnu vecāku viņa tiešām biedē un tad ja bērns 1.mēneša vecumā netur galvu, tad ir "ārprāts cik drausmīgs bērns" un viņam noteikti ir kādi attīstības traucējumi. Šermuļi metas no Oginskas un omām vien, ka vajadzētu viņu apmeklēt!

G Guntars Lukstiņš 30.10.2018

Ārkārtīgi neiejūtīgs garastāvokļa cilvēks. Tāda sajūta, ka domā par kurpītēm jaciņām un zeķītēm. Iesaka lietot neatbilstošas neliederīgas lietas. Mūsu bērns nonāca slimnīcā. Jo ārste nebīja runājama. Pārāk daudz reizes kļūdās lai tādai ārstei uzticēt savu bērna veselību, jābūt diezgan neprātīgam.

N NorOzo 21.08.2019

Pilnīgi nekopetents un "ārstam " neatbilstošs cilvēks , pret māmiņām stāvoklī - vēl viena m...ka , uz mana kakla, pieteiktās vizītes atsaka , bez jebkāda iemesla , vecāki ar jaundzimušo ,vizītes laikā var gaidīt šo kundzi pat stundu, kamēr šī augstprātīgā "kundze" ,izdomā savā neapmierinātībā kādu pieņemt ,bēg no pacientiem pa cabinet otrajām durvīm , redcoat , ka pacients viņu gaida , paskaidro to ar nesaprotamiem aizbraukšanas iemesliem. Jaundzimušajam slimības laika iesaka lietot pieaugušo preperātus.

B Basill 28.01.2024

Pilnīgi piekrītu par nekompetenci. Tiešām, ja ir iespēja izvēlaties kādu citu ārsti. Jau esmu meklējumos nomainīt, bet visur jau pilns un neņem.
Reāli katru reizi kad ir kādas sūdzības no ārstes tik dzirdu, ka viss izdomāts un, ka tas pacientam galvā un ka pārspīlē, bet nekad viņai nav bijusi taisnība. Manam ģimenes loceklim pateica, ka esot sastiepts muskulis, ka nekas tur nav un izrādās ka bija iegurņa lūzums.
Šādu piemēru daudz, jo regulāri min balstoties uz neko un izsakās ar lielu pārliecību. Vispār neklausās, ko saka pacients un tas tiešām bez pārspīlējuma, pat grūti noticēt, ka šis cilvēks ir ārsta statusā.
Regulāri izraksta nosūtījumus uz neeksistējošiem izmeklējumiem, kur speciālists brīnās, ko ārste domājusi. Tiešām esmu šokā un baisi tagad ir par to ka nav uz ko pagaidām nomainīt, jo nu jau pierādījumu ir kaudzēm, ka šai ārstei uzticēties nevar.
Nevaru pat iedomāties kā jūtas māmiņas kam tur jāiet ar savu bērnu. Katrā ziņā ļoti žēl.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes