www.sudzibas.lv Douglas Attieksme pret darbiniekiem

Douglas - Attieksme pret darbiniekiem

Jāpasaka tikai viena lieta patiesībā - mīļās dāmas NEEJIET STRĀDĀT SIA DOUGLAS LATVIA, ja jums kaut nedaudz rūp jūsu veselība, garīgā un fiziskā - tās slodzes, kas tiek uzliktas un tās prasības kuras izvirza vadība, pretī nedodot neko, vienkārši smieklīgi.

Un jā, sākumā liekas super, ka mācībās var dabūt kādu krēmu foršo, vai ka strādājot var nopelnīt sev šo un to, bet tad, kad "uzpeld" info par to, cik no tā visa "nopelnītā" mēdz pienāsēt piem. tiešais veikala vadītājs, tad paliek slikta dūša.

Tad, kad notiks kāds nepatīkamāks gadījums, piemēram no veikala seifa tiks nozagta nauda - notiks IEKŠĒJĀ IZMEKLĒŠANA, kuras laikā netiks meklēts vainīgais, bet iemesli, lai darbiniekiem beigās būtu jāmaksā, nosedzot iztrūkumu...
Ja kādam uz kājas uzkritīs lielais ietinamā papīra rullis, kurš nav statīvā, jo tāds vienkārši nav pieejams, liks parakstīt papīru, par to, ka tā ir paša cilvēka vaina un neuzmanība, tas nekas, ka salauzta kāja...

Visā visumā - pēc apm.pēc pus gada jums sāksies veselības problēmas, savās brīvajās dienās būsiet spējīgi tikai gulēt un nīkuļot, darba dienās aiz noguruma nezināsiet, kā lai paliek nomodā. Ik pa laikam nāksies smaidīt un ucināties ar tiešām debiliem klientiem, kuriem gribas drīzāk iespert nekā mēģināt kaut ko pārdot.

... un tad, kad jūs beiidzot būsiet pieņēmuši pareizo lēmumu - aiziet no šī bardaka... Viss, ko jums kāds no vadības pateiks (ja pateiks)... - AR tevi vēl nekas nav beidzies!!-

Veiksmi !!! =)

A

Komentāri (5)

L Līna 23.10.2011

Lasu un brīnos. Cik esmu iepirkusies šijos veikalos, pārdevējas vienmēr ir smaidīgas un laipnas. Pēc raksta tiešām varēšu apbrīnos šīs meitenes.

K KRISTA 24.10.2011

Protams, ka neejiet un neejiet arī tur iepirkties, ja vienīgi nav vēlmes pēc poļu mežos ražotām smaržām, kas sazin pēc kā ož, vai vienkārši nav noturīgas, nerunājot par darbinieču vīzdegunīgo attieksmi, kas iedomājas, ka ir pasaules naba, kaut aldziņa par jebkuru no mums, pircējām ir divreiz, trīsreiz mazāka:))))
Douglas=Kolonna, atceraties to!!!
Gribat vairāk oriģinālas izcelsmes parfīma un kosmētikas, apmeklējiet Stockman:)

D darbiniecexxx 30.01.2014

T/C Alfā ļoti žēl "Douglas" veikala meitenes, raujās kā trakas+par tik nožēlojamu atalgojumu, par vietnieci esmu lielā šokā, meitenēm šajā veikalā ir jāveic pat vietnieces tiešie pienākumi, kamēr pati vietniece tik dzīvojas pa virtuvi, staigā pa Zārām, pārtraukums neierobežots, veikala vadītāja pa blatu viņu iecēla vietnieces amatā, skaidrs, ka šādu cilvēku jau sen vajadzētu atlaist un viņas algu izmaksāt nabaga Douglas pārdevējām, kas smagi strādā par tik zemu atalgojumu un tiek trimdītas vietnieces izlaidības dēļ !!!

S suzi 18.04.2015

Pilnīgi piekrītu Kristai. Esmu ļoti neapmierināta ar Douglasā iegādātajām smaržām Lancom Treasure for love. Protams pirku tās ar atlaidi, kad bija Lancom akcija, bet nebiju gaidījusi, ka tur pārdot tādas KRUTKAS, kas maksā labi ja 5 EUR. Smarža ir pilnīgi nelietojama ātri izgaist un sāk smirdēt pēc kaut kāda lētā ūdens. Es varbūt to nemaz īpaši nejustu, ja tieši pirms šīs pudelītes nebūtu jau vienu tādu tašu smaržu iztērējusi, ko biju iegādājusies Stockmana trakajās dienās arī ar atlaidi. Divas pilnīgi vienādas pudelītes, bet smaržas pilnīgi atšķirīgas.
Iesaku nevienam neko nepirk Douglasā, jo var iegrābties krutkas pa dārgu naudu. Ja tiešām gribas oriģinālās smaržas tad labāk pirkt lidostā un vēlams ne jau Rīgas vai trešo valstu lidostās, bet ES veco valstu vai ASV.

J jaunaisveikals 08.10.2015

Douglas ir ļoti forša kompānija un tur ir kvalitāte, nepērciet preci izpārdošānās, tur gan piekrītu prece nav kvalitatīva. Jā, meitenēm nav liela alga. Bet Latvijā jau jāpriecājas, ka darbiņš vispār ir! Par to mēs meitenēm varam nest končās un smaidīt pretī, jo cik man darīšāna ir bijusi jaunajā veikala Talsos, meitenes SUPER, saka taisnību, visu parāda, smaida nu baigi feinas meičas! Savukār Rīgā, gan kā komentārā viens minēja - psaules naba, ir lielākā daļa. Provincē vienkāršas, skaistas un laipnas. Nu vismaz Talsos.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes