www.sudzibas.lv Double Coffee Viesmīlis-zombijs

Double Coffee - Viesmīlis-zombijs

Ienācu Double Coffee, sasveicinājos ar oficiantiem, izvēlējos galdiņu, gaidīju kad pienesīs ēdienkarti. Gadās ka viesmīļi ir aizņemti, bet bārs/kajenīca bija tukša! Viesmīļi skatijās, sarunājās, redzēja ka ar acīm meklēju ēdienkarti, bet ēdienkarti nepienesa. Pēc dažām minūtēm pati aizgāju pakaļ. Nosēdēju 10 min, gaidot viesmīli kas pieņems pasūtījumu tukšā iestādē, līdz pati palūdzu, lai pieņem pasūtījumu. Viesmīlis-Zombijs nesteidzoties pēc vēl 10 min atstiepa cappuchino kuram putas jau bija saplakušas. Es saprotu, ja ir daudz cilvēku un zombij-viesmīlis ir tusējies iepriekšējā vakarā, bet mana naudiņa tiek maksāta par kvalitatīvu, laikā piegādātu kafiju. Nevari pastrādāt - NESTRĀDĀ.Pasūtīju sendviču, tā atsevišķa tēma - uzskatu ka sendvičiem ir jābūt karstiem pasniedzot, bet nu okey. Iespējams arī šeit zombij-viesmīlis nesteidzās ar tā piegādi.Palūdzu rēķinu, zombij-viesmīlis uzprasīja vai ir Double Coffee karte, utt. UN tā arī rēķinu nākošajās 15 minūtēs neatnesa. Pavērojot vēl 5 minūtes, kā viesmīlis slāja, šurpu turpu, atkārtoti palūdzu rēķinu. Viņa sejas izteiksmē varēju nolasīt, ka viņš aizmirsa, ka es iepriekš lūdzu rēķinu. Ja ar atmiņu ir švaki (apkalpojot nieka 2-3 galdiņus) - NESTRĀDĀ par viesmīli!Kopumā pieredze nepatīkama, Double Coffee (Brīvības ielā) - nav vēlmes atgriezties. Turpretī, uz Tērbatas ielas nesen apmeklētajā Double Coffee bija tiešām jauka apkalpošana.Double Coffee, kā jūs izvēlatis oficiantus nav skaidrs, jo nekatrs cilvēks var strādāt apkalpošanas sfērā, jo īpaši zombijveidīgie.

Komentāri (3)

L lēdija77 16.11.2014

Labi, ka ne staigājošie miroņi.. :D

A AllahAkbar 17.11.2014

vai tas bija preti uz brivibenei kur mans objekts, uz stabu stura? varbut vins domaja ka tu esi musu spiegs un nesteidzies, ja tur pasutitajs no fasades bij sutijis sedet kafejnicaa noverot kaa stradajam un cik cilveku un visu fikseet :D

T trakotais 24.11.2014

labi, ka arī nepārverta par zombiju

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes