www.sudzibas.lv Dormeo Neiesaku pirkt Dormeo madraci

Dormeo - Neiesaku pirkt Dormeo madraci

Nopirku bērnam Dormeo madraci, nepilnu pusgadu atpakaļ.Darījām visu pēc instrukcijas, pirmajā dienā ļāvām tam 6 stundas ieņemt savu formu.Katru nedēļu vēdinājām, noņemot gultas veļu.Kaut arī man tā procedūra likās apgrūtinoša, es to darīju.Madracim nedēļu atpakaļ parādījās pelējums.Es biju tādā šokā!!!Tas madracis man izmaksāja 94.90Ls.
Pazvanīju uz veikalu, kas atrodas Maskavas ielā 400, tur pateica, ka tā ir mana vaina.Lai tagad es tīru ar putekļusūcēju.Varbūt tas putekļusūcējs man arī jāpērk pie viņiem, jo man mājās nav tāds ar tvaiku tīrošais.
Neiesaku nevienam tos madračus pirkt.Esmu pamatīgi vīlusies Dormeo kvalitātē!

U

Komentāri (62)

S Santa 30.10.2008

Kāds sakars Dormeo firmai ar Jūsu pelējumu?? Tātad mājā ir mitrums, tāpēc tas ir likumsakarīgi, ka matracis sāka pelēt...

X Xrjusha 30.10.2008

Varbūt bērns to matraci ir sačurājis un tāpēc tas sāk pelēt.

U Ursula 30.10.2008

Man mājās nav mitrs.Un bērns iet skolā un gultā nečurā.Tu Xrjusa, skaties savus bērnus un neaiztiec manējo!Bet es pirmo reizi dzirdu, ka man madracis ir katru nedēļu jāvēdina.Labāk padomājiet, kāds tam Dormeo madracim ir sastāvs, ja viņš tik vienkārši var sapelēt.

A ak 30.10.2008

Hmmm...manējais no kokosa šķiedrām...Tavējais, varbūt, no āboliem:D...
Nu labi, tas tā, bet derēja vērsties patērētāju aizs.birojā...

L lala 31.10.2008

Man ar ir Dormeo madracis jau kadu gadu!!! Bet nekadas problemas ar vinju bijušas, ja neskaito vedināšanu!!! bet tā viss ok. varbut tiešām Jums mājās ir mitrs gais un tādēļ tas madracis pelē.

E endrju 31.10.2008

Varbūt problēma ir tajā, ka Jums ir madracis nevis matracis??:D:D

X Xrjusha 31.10.2008

Endrju, malacis :D:D:D:D:D:D:D:D

V v 31.10.2008

Arii nopirkam Dormeo matraci, esam loti apmierinati, iesaku to visiem!

F Flipers 02.11.2008

Endrju :)))))))))))) paliku bez ieksham :)

J janis 03.11.2008

Pats no sevis materiaals nevar saakt peleet tas nav reaali drosivien mazgaajaat vinu un kaartiigi neizaaveejaat

U Ursula 04.11.2008

Neko es nemazgāju.Mana kļūda ir tā, ka bērna gultai apakšā nav redeles, kas palīdzētu madracim vēdināties.Veikalā vajag brīdināt, ka madracis nav derīgs visām gultām!!!

L Lepi 04.11.2008

Man arī nav redeles un nekas vēl nav sapelējis. Gultai būs četri gadi jau.

P philologs 09.11.2008

īkzaktlī. iesaku nopirkt matraci. un izmest to drausmīgo madraci.

D Davis 09.11.2008

Nuuu... Ja šie reklamē, ka tas nepelē, tad tam nebūtu jāpelē arī ja tam uzlietu mēģenīti ar pelējuma sēni... Vai ne tā?
P.S. Pats esmu saskāries ar Dormeo spilvenu (draugiem) un pirmās pāris nedēļas tas smirdēja (vārda tiešā nozīmē).

M mise 24.11.2008

par dormeo precem vispar esu soka, tas uz visiem sturiem reklame, bet... nopirku gan madraci gan spilvenu (kas musu laikos nemaksa nemaz tik leti un kas spilvens sak smirdet un gulet nau iespejams vins ir tik loti neerts ka jasaka ka reklama nezinu vie nogurstu no stradasanas vai no ta ka gulu!) neiesaku nevienam tos pirkt un prieks berniem jau ipasi.

U ulis 27.11.2008

Mums arī matracis sapelējis pusgada laikā!
Veikalā saka - nepareizi ekspluatējat- vajag tikai gultā uz restēm. Tas gan šajā reklāmā un lietoš.instr. nav rakstīts!!! Mēs lietojam 2.stāva gultā, kur apakšā speciāli caurumi ventilācijai. Attieksme no pārdevēju puses viennozīmīga- paši vainīgi!!! Nevienam neiesaku šo "slaveno" DORMEO!!! Nez kāpēc sapel tikai šis, bet ne citi matrači šajā pašā dzīvoklī??

B bu 21.01.2009

ari mans matracis cietis.. - esmu shokaa... - ja jums ir shis matracis.. -jauki.. -tikai labaak katru meenesi vai labaak katru nedeelju velciet vinju aaraa no - jebkurasupergulta - un -lai shis veedinaas.. - jo puust vinjsh paarsteidzoshi aatri...

D D.K. 26.01.2009

Mans arī sapelēja, tikai pēc gada. Arī nav redeļu gulta, bet par to jau nekas netika teikts. Un par to vēdināšanu man arī pirmā dzirdēšana... :( Ko lai tagad dara ar to pelējumu? P.S. Ar mitro tīrīšanu (putekļšucēja) pat neizdevās to iznīdēt...

Z zinatkaarais 26.01.2009

hmmm.. varbut tapec mana guļamistaba ir tāda dīvaina smaka. izvēdinu un pēc laika smaka atkal atgriežas.. varbūt tā ir matrača bojāšanās pirmā pazīme?? kaut tik nu tā nebūtu, jo matracis kredītā!!!:(((

V VVf 04.03.2009

Sena paruna vēsta : "Labai mantai reklāmu nevajag"! Dormeo savas preces reklamē daudz un nežēlīgi uzbāzīgi...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes