www.sudzibas.lv Domostore.lv Domostore.lv ir krāpnieki

Domostore.lv - Domostore.lv ir krāpnieki

Domostore ir krāpnieki, kas pelna uz to ka nepiegādā preci.
Ja arī piegādā preci tad tikai daļu. Uzmanieties no šīs iestādes vai pērciet preci tikai ar pēcapmkasu ja tā ir iespējams.

A

Komentāri (27)

U User40575 30.12.2013

Pilnībā piekrītu! Šī firmele ar kontaktpersonu /vārds izdzēsts/ ir pilnīgs piemērs tam, cik beztiesisks mūsu valstī ir pircējs.

A Anete21 05.01.2014

Par visiem 100% piekrītu, vazā visus aiz deguna, ka maz neliekās - stasta visādas pasakas par preču aizkavēšanos, tad atved daļēji pēc mēneša vai pasaka, ka prece neesot IKEA pieejama, utt. Patiesi žēl pazaudētā laika un iesaldētās finanses :( :( :(
Neiesaku ar šo firmu sadarboties!!! Labs materiāls " BEZ TABU" raidījumam!!!

A Arwis 24.01.2014

Piekrītu, krāpnieki! Pasūtīju galdu, samaksāju naudu. Solīja būs pirms Ziemassvētkiem, tad pēc Ziemassvētkiem, tad pirms Jaunā gada. Pēc tam paziņoja, ka tādas preces nav. Naudu sola atmaksāt katru dienu un pat saka, ka ir samaksājuši, tikai Jums esot cita banka. Bet vēl neko nav atgriezuši. Vai kāds zina, kur viņus var atrast - ofiss, noliktava?

. ... 28.01.2014

Diemžēl nekāda ofisa viņiem nav. Juridiskā adrese patiesībā ir angārs, kur neviena nav. Uzņēmuma īpašnieks ir /vārds izdzēsts/ - tepat sudzibas.lv ir vēl daudz "interesantas" atsauksmes par šo personu. Tā ka satikt aci pret aci ir diezgan pagrūti. Vienīgi var meklēt šajā adresē - Sprīdīša 6-19, Aizkrauklē, kas ir viņa civilsievas reģistrētā adrese, te jau minētās /vārds izdzēsts/. Naudu viņš neatgriež, jo visu notērē gan savam privātām vajadzībām, gan arī daudzajiem parādiem. Saukt so cilvēku par krāpnieku pat ir pārāk maigi teikts ...

D dzomolungva 30.01.2014

Lūk šis ir tas čalītis, tāds pat vien tagad izskatās!Viņam biznesi bijuši ļoti daudz, cilvēkus čakarē jau krietnu laiku!Kā viņš vēl dzīvs ir es nesaprotu?????Lūk foto http://staburags.diena.lv/novadu-zinas/web-fabrika-aizkraukle-8720

. ... 30.01.2014

Starp citu uzmanieties ne tikai no SIA "Linx Group" un /vārds izdzēsts/, bet arī no SIA "Duxby", kas ir šo pašu krāpnieku jaunais SIA!!!

D dzomolungva 30.01.2014

Starp citu viņiem to SIA ir bijis ļoti daudz un nodarbošanās sfēras arī!
Sākot no autonomas, web lapu izstrādes, IKEA biznesa, gan jau būs vēl!
Kamēr būs, kas uzķeras uz viņa stāstiņiem!
Brīnums tikai, kā viņš vēl nav atrāvies?
Policija, cik saprotu viņu jau pazīst!
Foršs čalītis!
Par /vārds izdzēsts/ var visu palasīt, pilns nets!
"Ļoti pozitīvas atsauksmes"
Varbūt vajag kādu lielāku diskusiju par viņu uzsākt un ziņot par visu Policijai!

D dzomolungva 30.01.2014

BumBuliic, kur tu dabūji tādu SIA, es pat google tādu neatrodu, tas vispār ir reāls?Tāds pastāv?

M Muu 30.01.2014

Jā, es arī iegrābos ar šo kantori. Bija paliels pasūtījums un, lai gan biju pāris reizes veiksmīgi pasūtījusi ikea mēbeles caur citu piegadātāju, šoreiz izvēlējos domostore, jo pie viņiem bija bišķi lētāk. Bet tas noteikti nebija manu sagandēto nervu vērts.
Preces dabūju pēc vairāk kā 2 mēnešiem un krēslus atveda nepareizā krāsā. Bet nu laikam tagad jāpriecājas, ka vispār dabūju.

D dzomolungva 30.01.2014

Jā, varbūt saaiciniet visus cilvēki jaukie šajā diskusijā, kas ir bijuši cietēji un apvienojamies vienā veselā, lai beidzot beigtos šī cilvēka doma par to, ka viņš ir "pasaules naba" un "biznesa valis"?Lai visi zina, kas ir šī firma, kā viņi strādā, kāds ir šis Jānis!Lai visi zina, kas patiesība slēpjas zem šīm skaistajām izkārtnēm Domostore.lv!!!Varbūt vajag vēl, kur publicēt sižetu TV?BEZ TABU jau viņu redzējām!

. ... 30.01.2014

Tas jaunais SIA vēl tapšanas procesā (zināms no drošiem avotiem). Vienkārši gribas brīdināt cilvēkus. TV būtu īstā vieta, kur viņus parādīt vajadzētu - domāju tad arī atsauktos liela daļa apkrāpto cilvēku.

D dzomolungva 31.01.2014

BumBuliic, intersanti, tad jau esi arī viens no cietējiem, kurš ir cietis no šī cilvēka!
Kas tev bija par problēmu ar viņu?
Ko tad viņi atkal tirgos vai piedāvās no jaunā SIA?
Lai var nobrīdināt visus, lai zina jau laikus cilvēki uz ko neuzķerties!
Jā vajag savākt visus cietējus un iesniegt TV sākumam, lai atsaucas pinīgi visi cietušie!
Vienkārši apbrīnojami!!!
Tāds biznesmenis, kad vajag tirdzniecības menedžeris, kad vajag direktors, kad vajag šoferis, kad vajag krāpnieks!
Amati daudz!
Žēl, ka viņa vārds jau šorīt izdzēsts no portāla, bet gan jau cietušie paši viņu pazīst!

D dzomolungva 31.01.2014

Te vēl viens mazs ieskats(video), cik skaisti Jānis māk runāt par savu biznesu!
http://dev.aizkraukle.lv/aizkr_tv/1460/
Pievērsiet uzmanību datumam, tātad, cik ilgi jau viņš krāpj cilvēkus?????????????

C casino 06.02.2014

tam pasham domostore.lv ir vel viens veikals atveerts www.eikea.lv . Tas taa lai juus zinaatu, lai atkal neiegraabtos uz sho kraapnieku. ja saliidzina abas lapas domostore.lv un eikea.lv tad varat pat redzeet ka vins ir bijis par slinku, lai izmainiitu lapas, atksirtas tikai logo un divas vietaas kraassas tonis un viss. pilnigas kopijas.un visi rekviziiti ir tie pashi, taa kaa uzmanaties!

D dzomolungva 11.02.2014

He, rekur ir šis jaunais veidojums-http://eikea.lv/ un palasiet šo diskusiju un pievērsiet uzmanību KONTAKI sadaļai un SIA nosaukumam, šis tas sakrīt, vai ne?
Kā jau tika brīdināts ir jauns SIA un jauna juridiskā adrese!Cilvēku čakarēšana turpinās!
Kāds man var pateikt kā viņš vēl kārtīgi nav pa seju dabūjis?

K kurpulis 08.11.2014

Viņš pats tagad ir noslepies un to visu turpina darīt tikai aiz Mārtiņa Ķevera muguras. Atradis balto zirdziņu, ko ta viņš ir piesolijis viņam!?

E eikea 27.02.2015

Izskatās, ka visus komentārus salicis viens un tas pats cilveks + nav nekādi konkrēti gadījumi, tikai bļaustīšanās, iesakam topošajiem klientiem nepievērst uzmanību šim cilvēkam, kā redzams viņam nav kkas kārtībā ar veselību!

. ... 24.03.2015

Un Tev Jāni vēl pietiek nekaunības pašam komentēt kaut ko te klāt?! ... Kādus pierādījumus tu gribi? Tiesvedības lietu dokumentus, kas ir uzsākti pret tevi?

D dzomolungva 09.04.2015

Sveiki, atkal, šitam ķēmam tiešām kauna nav, tik cep mājaslapu vienu pēc otra augšā un turpina cilvēkus čakarēt tālāk!
Jāni, cik tev ir mājaslapas jau un cik SIA jau esi uztaisījis pa šo laiku, cik preču izņemšanas punktus esi nomainījis?
Telpu īri noteikti saimniekiem arī neesi nomaksājis!
Un komentārus te neliek viens cilvēks!
Nesaprotu, kā cilvēki vēl uzķeras uz tevi!
Brīdinu, ja redziet kādu saistību ar Aizkraukli, juridiskā adrese, piezīmes par piegādēm, tad saku jums droši, ka tas viss ir saistīts ar Jāni un Domostore.lv kantorīti!
Varbūt tiešām vajag te nopublicēt tiesvedības dokumentus, lai visiem beidzot viss būtu skaidrs par Jāni!
Jāni tavas mājaslapas-Housemouse.lv, Domostore.lv, Lietasmājai.lv, E-Ikea.lv, AKS.lv, Pieļauj iespēju, ka vēl kādu nenosaucu!
Bet noteikt pēc šī komenta drīz taps vēl jaunas!!!

D dzomolungva 09.04.2015

Šeit vēlreiz publikācija ar viņu jaunībā, cilvēki, lai atpazīstat viņu uz ielas-http://staburags.diena.lv/novadu-zinas/web-fabrika-aizkraukle-8720

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes