www.sudzibas.lv Dobeles pilsētas novada Sociālo pakalpojumu centrs prettiesiskas darbības pret darba ņēmeju

Dobeles pilsētas novada Sociālo pakalpojumu centrs - prettiesiskas darbības pret darba ņēmeju

Mīļie sociālie darbinieki neuzticieties Dobeles pilsētas novada Sociālo pakalpojumu centra vadītājai Baibai Brigmanei! Rīkojas prettiesiki pret darba ņēmēju.

D

Komentāri (1)

A Arnita Latiša 09.04.2019

Baiba Brigmane darbiniekus izmanto, ka vergus, kuriem nav iespēju izteikt savu viedokli. Bet, ja kāds izsaka savu viedokli, tā kā viņa nedomā, sāk pielietot psiholoģisko teroru. Viņa iestāde uzskata par privāto firmu, ko grib to dara, ja kāds pretojas pretī, tiek psiholoģiskais terors. Aizliedzot darbi ielām, jebko kas saistās ar darba pienākumu izpildi. Šai personai ļoti stipra pusē sarīdīt kolektīvu pret darbieku, kurš neatbalsta viņas afēras. Terorizēt darbiniekus, tas ir lielākais viņas trumpis. Es nesaprotu, kā šāds cilvēks var strādāt sociālā sfēra, kurš parazitē sociālo darbu un ienīst cilvēkus. Uzskata, ka šāds cilvēks, nodara Valstij kaitējumu, un kopumā sociālai sfērai lielu ļaunumu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes