Dobeles Pašvaldības Policija - Izsaukumu ignorēšana?

Sveiki! Jāmin Dobeles pašvaldība. Tā viens liekas, ka izsaukums tika vienkārši ignorēts. Stāsts tāds, ka nedēļu atpakaļ strādāju savas deju studijas telpās. Studijā strādāju vairāk kā 2 h, kad pusotru no tām, darbošanās tika traucēta. Respektīvi mazgadīgie dauzījās pie durvīm un logiem tā, ka rībēja viss iekšā. Durvis regulāri tika cirstas un virinātas. Ok, izeja - aizslēgt. Aizslēdzu. Tad sākās dauzīšanās pa logiem tā, ka likās daudz netrūkst un logi izbirs. Mēģināju tikt galā pašas spēkiem. Kad neizdevās un sapratu, ka rezultāta nebūs, zvanīju pašvaldības policijai. Tika pieņemts izsaukums un tika minēts, ka atbrauks paskatīties. Vēl stundu no zvana brīža strādāju studijā, kamēr tika dauzītas durvis un sienas, bet no policijas ne ziņas, ne miņas. Tā arī neviens neatbrauca! Un te man ir vairāki liecinieki! Gan par mazgadīgo barbarismu, gan par zvanu policijai, gan to, ka neviens neieradās! Tad rodas pamatīgas aizdomas par pašvaldības darbinieku godprātību un darba izpildi! Es maksāju diezgan skaistus nodokļus un kā zinām daļa no tiem tiek pašvaldībai, par to gribētos pretī saņemt vismaz tik daudz kā vismaz nelielu drošību. Šie darbinieki piefiksē atļaušos teikt mazsvarīgas lietas un liek sodus, bet kad runa ir par pilsētas iedzīvotāju mieru un normāliem apstākļiem, tad "čuš"? Manuprāt, miera un drošības uzturēšana ir pašvaldības policijas uzdevums? Vai tagad ir ieviesti jauni likumi? Un kāda runa varbūt par šādas policijas respektēšanu, ja netiekam respektēti mēs, iedzīvotāji? Jo diezi Dobelē ir bijusi tāda satiksme, ka nebija iespējams atbraukt vairāk kā stundas laikā!

K

Komentāri (2)

J janis 21.12.2011

Tas tikai ir sakums

A Anita Zabrocka 18.06.2013

Pilnīgi piekritu! Bija līdzīga situācija, kad pa logu dauzījās kāds "kaimiņš", kurš vēlējās, lai es viņu laistu iekšā un nekādas sarunas nepalīdzēja. Izsaucu pašvaldības policiju (Rīgā) un dispečere teica, ka ekipāža varētu būt ne agrāk kā pēc stundas! Tā mūs aizsargā par mūsu nodokļiem...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes