www.sudzibas.lv Luminor Bank darbs ar klientiem

DNB Banka - darbs ar klientiem

Gribu padalīties ar savu pieredzi par DNB banku. Pirmkārt šai bankai vismaz 3 reizes jau mainījies nosaukums, bet tas ir sīkums salīdznot ar manieri kā strādā ar klientiem. Man bija nepieciešms kredīts mājokļa iegādei tādēļ konsultējos vairākās bankās un visās bija bez visām citām papildus izmaksām bija arī komisijas maksa par resursu sagādi. Sarunās ar DNB bankes darbinieku apgalvoja ka tādas komisijs maksas nav, tādēļ izvēlējos konkrēto banku, taču kad sagatavoti visi dokumenti un līgumi šī komisija tika piemērota. Ar šo faktu biju ļoti neapmierināts taču samierinājos. Kredīta apmaksas laikā banka regulāri sūtīja dažādus ieteikumus kredīta līguma izmaiņās kurām labrāt piekritu, domādams, ka banka ir lojāla pret klientu, taču procuntu likme ar katru reizi kļuva lielāka. Pēc 5 gadiem bankas nosaukums nomainījās DNB, un man pēc līguma pienāca bankas procentu likmes maiņas laiks. Svlaicīgi gāju pie bankas speciālistiem uz pārrunām. Pārrunājām procentu likmes kuras katrā pārrunas rezē būtiski mainījās, un noslēgt jaunus līguma grozījumus kuros gribēja iekļaut punktu par darba allgas ieskaitīšanu uz šis bankas kontu, kam es kategoriski nepiekritu, un bankas darbinieks to piekrita neiekļaut. Mēs vienojāmies, ka pirms līguma grozījuma parakstīšanas man atsūtīs paraugu. Kad saņēmu līguma grozījumu paraugu atklājās, ka tie punkti par ko vienojāmies ka nebūs iekļauti bija iekļauti līguma grozījumos. Prasīju kā tad tā, mēs taču vienojāmies, uz ko man atbildēja, ka viņi neko nevar mainīt, un dokumentus sagatavo juristi. Nonāku pie secinājuma, ka sarunas ar konsultantiem ir tukša laika kavēšana, un ka es savās interesēs neko izmainīt nevaru. Rezultātā līguma grozījumus nenoslēdzām un banka ieblieza maksimālo procentu likmi. Vēlāk atklājās, ka bankai ir svarīgi panākt konkrētos grozījumus.

S

Komentāri (3)

Latviešu tautas 26.05.2015

Kad saņēmu līguma grozījumu paraugu atklājās, ka tie punkti par ko vienojāmies ka nebūs iekļauti bija iekļauti līguma grozījumos.

================================

Jūs pats no līguma varejiet svitrot tos punktus, kas Jūs neapmierina! Un lai viņi grozas^ viņu paraksts tur JAU IR!

Pacco_al 10.09.2015

Nē tas viss nav tik vienkārši, jo līgumā nekādi svītrojumi labojumi un piekrakstījumi nav akceptējami.
Pēc būtības, nu bet protams, ka bankas vēlās, lai bankas, kurā klientam ir kredīts būtu arī klienta pamatbanka un algas ieskaitījumi būtiski nodrošina šo piesaisti.
Diemžēl kredīti, kuri bija izsniegti kādreiz banku skatījumā vairs nav tik ienesīgi un tiek pārcenoti palielinot tiem procentu likmes. Taču kopumā visām LV bankāsm +/- kredītportfelis sarūk un kopumā jaunā pārdošana vairs nepienes tādu peļņu, tāpēc ir "jācērp" citām metodēm. Vis ienesīgākā ir apbrošināšan un pensiju līmeņi, arī kartes un konta produkti vairs nespēj dot nepieciešamo peļnu. Secinājumus izdariet paši.

S Sonata_L 14.01.2016

Тоже пришлось сотрудничать с этим банком и остался плохой опыт. Обслуживание в банке безобразное. По наследству досталась квартира и небольшой кредит вместе с ней. Переоформлением кредита занимался банк больше чем полгода. То договор их юристы не могут правильно составить, то grozījumi неправильно написаны. Другой раз сотрудники банка незнают где подпись надо ставить или вовремя не выхлют документы к нотариусу. Очень плохой банк, не советую сотрудничать с ним.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes