www.sudzibas.lv Dm Motors Auto iegāde

Dm Motors - Auto iegāde

Firmas iztura negodīgi pret saviem pircējiem, iegādājos auto, jau 3 dienā bija jāevakuē auto uz remontu, degvielas filtrs nobrucis, segt remonta izdevumus atteicās. t.i. atteicās pildīt Patērētāju tiesības aizsardzības likuma 28.panta noteikto . Patērētāja tiesības, ja viņam pārdota vai nodota lietošanā līguma noteikumiem neatbilstoša prece(1) Patērētājs, kuram pārdota vai nodota lietošanā līguma noteikumiem neatbilstoša prece, ir tiesīgs pieprasīt, lai ražotājs vai pārdevējs veic vienu no šādām darbībām:1) attiecīgi samazina preces cenu;2) novērš preces neatbilstību līguma noteikumiem vai atlīdzina patērētājam izdevumus par neatbilstības novēršanu;3) apmaina preci pret tādu pašu vai ekvivalentu preci, ar kuru būtu nodrošināta atbilstība līguma noteikumiem;4) atceļ līgumu un atmaksā patērētājam par preci samaksāto naudas summu.Kā rezultātā biju spiests vērsties pret šo firmu tiesā, jā kādām ir nācies līdzīga ķēpa rakstiet.

G

Komentāri (3)

A aicis24 08.10.2015

Zini ar to tev vajadzēja rēķināties, kad pirki lietotu mašīnu, ka pēc pirkšanas uzreiz būs jāiegulda līdz pat 500 eiro, atkarībā cik jauna mašīna, neviens auto tirgotājs netirgos sataisītas mašīnas, tas viņiem nav izdevīgi.

G G.Polis 09.10.2015

Ar to, arī rēķinājos, bet auto dīleris šo faktu noklusēja. Tākā esmu spiests aizstāvēt savas tiesības

M mitsubaru 17.10.2015

POlI, ja tu perc auto tad par 1parbaudi tehnisko stavokli!!nu ja tu esi tads nags kursh nespej degvielas filtru nomainit tad per letaku kuram vari!!nevis te sudzies oar kaukaduem pateretaju tiesibu likumiem!!degvielas filtrs ka ari citu filtri un ellas ir paredzets mainits konkreta laika pec razotaja ieteiktas receptes!ar intervalu 20 t kmn vai mazak!!gudri vilveki kaut ari nebrauc daudz tomer 2reiz gada tos nomaina profilaksej!!itseviskji rudeni lai tu uzkrajushies degvielas smagi ingreduenti uznakot salam neaizdambetu degvielas padevi!!tikpat labi tu te vari sudzeties par bremzu disku nodilumu utt!!ej uz salonu un per jaunu mashinu viss tev bus!!perc lietotu maksat negribi vai nevari mcik noprotams, rekinues ar atbilstosiem tekoshajiiem rekiniem!!Mani biezi fascinejis Latvieshu idiotisms kuri perk luznus kuris isti nevar atlauties uzturet!!ja latvijas tiesa pienems izskatishanai shadu lietu tad es nekomenteshu!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes