Komentāri (11)

Tas ir darba tiesību pārkāpums. Sazinieties ar www.darbiniekuparstavis.lv vai rakstiet uz [slēpt]@darbiniekuparstavis.lv

J Jānis111 09.01.2015

Sūdzību varam turpināt. Neizmaksā darbiniekam algu, sola tieši to pašu, atrod argumentus, lai tikai no dienas uz dienu kavētu atalgojuma izmaksāšanu.
Ja negribat būt apmānīts tad nekad, nekad neveiciet dzīvē nekādus darijumus ar Diānu Venskusu.

G gerda12 28.01.2015

ja vina tiesam nemaksa algas, tikai sola ka bus bus vai jau ira izmaksajusi, gaidiet kad bus jusu konta ka nava konta ta nauda ta nava.

L lapa 111 11.02.2015

Kas par muļķībām, es strādāju šinī firmā gandrīz no paša sākuma.Vienmēr par visu var vienoties un šīs firmas vadītāja vienmēr ir izmaksājusi algu, dažreiz gadās aizķeršanās, bet nekad nav bijis tā, kā raksta šī persona, kura iesniegusi savu sūdzību.Savu darbu arī daru ar augstu pienākuma apziņu un arī Diāna ir prasīga vadītāja un necieš neizdarību, varbūt tur tā vaina !

L lapa 111 11.02.2015

Kas par muļķībām, strādāju firmā gandrīz no paša sākuma, dažreiz bija aizķeršanās, nu bet ne jau mēnešiem, pāris dienas un alga kontā!Diānas kundze, kā boss ir prasīga un prasa kārtību un izpildītu pienakumu, var būt tur ta vaina !ka tik pats sūdzētājs nav podus nogāzis!!!

S saulites 23.02.2015

Kadas jums algas vina solija??
Cik stundu likme jums bij?
Piedavajam man darbu solija 5ero st..
Darbs esot katru dienu bez brivdienam un 4st jastrada?

M minka88 05.03.2015

un vispar lai ta firma padoma kadam tolkam darbiniekam stradat ja zinas ka alga nebus pa smukam acis vai.pat taas nav.

K kompetents 13.03.2015

Dīana ne tiko nemaksā algu, arī nemaksā sociālais un iedzīvotāju ienākumu nodokļi

P persona2015 21.03.2015

haha tā Diāna ir tāda kuce viņu vajag uz mieta uzsēdināt, tā kuņa ir parādā firmai VAIRĀKUS TŪKSTOŠUS Euro un nemaz i netaisās tos samaksāt,
Ir daudz info par viņu no citām firmām, kurām viņa nesamaksā par pakalpojumu - pat nabaga kurjeram 2 euro nav samaksājusi .
Šī daune ir jau pasēdējusi ķurmī par finanšu noziegumiem, viņai pašai ir liegta uzņēmējdarbība LV teritorijā, tādēļ arī šī firma ir uz viņas meitas vārda Sintija Venskusa.

NEKĀDĀ GADIJUMĀ NESASIENATIES AR VIŅU, NESTRĀDĀJAT PIE VIŅAS, JO VIŅA NEMAKSĀS UN VIENMĒR BŪS ATTAISNOJUMI, LAI NEIZMAKSĀTU NAUDU, MISTISKU DOKUMENTU PIEPRASĪŠANA UTT .

TIKAI UN VIENĪGI POLICIJĀ VIŅU !!!

LŪK ARĪ ARĪ FOTO NO RESNĀS MELNĀS KUCES ! ! !

VAJAG IETUPINĀT, LAI PAR VIENU KROPLI MAZĀK UZ ŠĪS PASAULES ! !!!

K kompetents 23.03.2015

Diānai tagat gari mati

E elina.e2 25.03.2015

Sakam strad pie vinas no janvara lidz martam cesis tirot lattelecom un 1188 netika samaksats pa 7 nedelam solija katru dienu pat sutija vilktotus pieradijumus irka butu parskaitijusi naudu caur internet banku bet neka...mak pierunat labi ausis .neticiet vinai nekada gadijuma .dokumentos nekur pati nefigure firmas uz cita cilveka vardiem ir jo pati nevar uzradit savu vardu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes