www.sudzibas.lv Dimantu kalns Nekvalitatīva eskursija

Dimantu kalns - Nekvalitatīva eskursija

Dimantu kalna piedzīvojumu parks savā facebook.com lapā aicina skolēnu grupas pie sevis uz ekskursiju, bet vairākas klases bija pie viņiem aizbraukušas un palika vīlušās, jo solīto dzīvnieku vietā neredzēja neko, kā arī netika pie daļas no izklaides vietām. Bērni bija paņēmuši līdzi maizīti, ar ko pabarot dzīvniekus, bet neviens dzīvnieks netika sastapts. Tāpat arī viņi nenodrošināja maltīti klasei, kura bija iepriekš ar viņiem to sarunājusi. Skolotājas gāja sūdzēties pie gides par to, ka patīkamas ekskursijas vietā bērniem tika pliekana laika pavadīšana. Mājas lapā, protams, uztaisījuši sev iespaidīgu reklāmu un salikušas sulīgas bildes, bet realitāte ir daudz skaudrāka.

D

Komentāri (2)

A Asnāte11 19.09.2014

Aiai...zeel, ka Jums tāda rūgta pieredze Dimantu kalnā. Arī mana bērna klase bija ekskursijā uz šo parku un skolotāja bija mani paņēmusi līdzi sev palīgos. Mēs gan sagaidījām ļoti patīkamu uzņemšanu. Arī ekskursija bija aizraujoša. satikām gandrīz visus dzīvnieciņus. Izņemot tās lielās govis ar čirkām uz galvas bija pārāk slinkas lai panāktu tuvumā...hihii...Arī pabarot dabūjām gan zirdziņus, gan briedēnu... Par ēdināšanu gan nemācēšu neko teikt, jo nebijām neko pasūtījuši. Pašiem līdzi bija 'paiciņa' piknikam, ko nobaudījām lielajā nojumē.
Bērniem daudz iespaidi un mums, pieaugušajiem gandarījums par to, ka izdevusies bija mūsu kopīgā diena.
P.S. Puisis, kas mūs uzņēma bija tik atsaucīgs, ka mūs, kamēr bērni ēda, izvedāja pa viesu māju. Ļoti skaistas iekštelpas. Tā kā plānojam vīramātei dz.d. svinības, tad ļoti iespējams, ka izvēlēsimies tieši šo vietu ballītei...
Katram, protams, sava pieredze...mūsējā ĻOTI LABA!

Vienas darvas piliens var sabojāt visu medus mucu. Tas ir stāsts par konkrēto notikumu.
Pirmkārt ēdināšana tika pieteikta, tad atcelta, tad atkal pieteikta un finālā atkal atsaukta. Diemžēl pie konrētā gadījuma nav vainīgi bērni, bet pasniedzējas komunikācija.
Šis ir viens no 52 gadījumiem, kurā ir bijusi problēma ar komunikāciju. Tāpēc, lai nerastos neviena šāda situācija, tiks ieviesta klienta anketa ar vēlmēm.
Otrkārt saimniecībā atrodas daudz dzīvnieki, piemēram strausi dzīvo ierobežotā aplokā, tos vienkārši nav iespējams neredzēt, tāpat aitu cūkas, tītari, vistas, kazas, aitas, truši, zirgi un citi. Briežu apskates laikā ir jānodrošina klusums un apmēram 15 min pacietība, lai bars pirmkārt pierastu, otrkārt pienāktu, treškārt to pabarotu no rokas, par to gids informē un palīdz izpildīt grupas vecākie vai pedagogi. Tikai kopējiem spēkiem ir iespējams bērnus savaldīt viņu prieka mirkļos. Konkrētā grupa bija izteikti skaļa un iespējams tas bija par iemeslu dzīvnieku nepienākšanai tuvplānā.
Treškārt iespējams aktivitāšu skaits tika ierobežots, jo saimniecības lepnuma pirātu kuģa atsevišķas detaļas tika salauztas.
Tāpēc mīļie vecāki, skolotātāji, Sanita Ļevčuna, iemācīsim vispirms bērniem cienīt otra cilvēka darbu, pateikt paldies par redzēto un uzzināto!
Ceturkārt, Sanita Ļevčūna, Jūs patreiz visiem spēkiem, interneta vidē, cenšaties celt neslavu un to darat arkārtīgi aktīvi, tā vietā, lai sazinātos ar publiski pieejamo mob, e pastu. Jūs, tikai sev zināmu iemeslu pēc, nomelnojat saimniecību, kuras galvenais uzdevums ir bērnu, jauniešu neformāla izglītošana.

Gaidam visus ciemos uz Dimantu kalna īpašo BRIEŽU BAURU LAIKU!
Zvaniet 20388777
www.dimantukalns.lv
https://www.facebook.com/DimantuKalns

Jauku dienu!

Dimantu kalna administrācija

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes