www.sudzibas.lv Dievs Kā elks jeb realitāte

Dievs - Kā elks jeb realitāte

Dievs ir cilvēka radīts ELKS. Un Bībele arī ir cilvēka darbs.
Salīdzini mūsdienu Likumus ar Bībeles likumiem - Nummurācija abiem līdzīga. Kādreiz Viņus sauca par Dieviem, tagad neliela tabula kā sauca agrāk un kā tagad. - Dievs, Cēzars, Karalis, princis, Boss Ministrs, Deputāts, Prezidents...

Ja mēs satiktu sen Latviešus kuri dzīvoja kaut vai 10 000 gadus atpakaļ mēs viņu Latviešu valodu nesaprastu.
Tā ir tā saucamaā evolūcija.
Paskatieties cik tagad latviešu valoda izmanto svešvārdus...

AMEN... +++

L

Komentāri (16)

L Liene 30.01.2009

Pirms 10 000 gadu Latvijas teritoriju klāja aizsalis milzīgs ezers - jūra, par pirmajām baltu ciltīm, kas apmetās Latvijas teritorijā var runāt kādus 2500-3000 gadu atpakaļ, loģiski, ka viņu valoda bija pirmatnēja, paskties kaut vai grāmatas kas izdotas 20.gs. pirmajā pusē arī bieži vien ir grūti saprast tekstu. Tas ir normāli, ka valoda pakļaujas evolūcijai. Un par Dievu protams, ka nekur nesēž onkulis ar baltu bārdu un neskatās 6 miljardos monitoru, lai nepalaistu garām nevienu minūti no katra planētas iedzīvotāja dzīves, tā vienkārši ir enerģija, kas piemīt mums katram zemeslodei kopumā, kosmosam utt., vienkārši Dievs ir pozitīvā enerģija un skaitot lūgšanas mēs meditējam un tādejādi piesaistam šo enerģiju. Reliģija tā ir normāla sabiedrības nepieciešamība, nepieciešamība pēc mistiska aizstāvja, idealizēta spēka kam līdzināties. Visos laikos ir pastāvējusi reliģija, tikai senāk ši Dievu sitēma bij komplicētāka, bij ļoti daudz Dievu, kur katrs atbildēja par savu cilvēka dzīves daļu, viskomplicētākā Dievu sistēma bija Romiešiem, kuri pārņēma daļu Dievu no Grieķiem un pārsauca tos un ieviesa vēl citas dievības. Kristietisms apvienoja visus šos daudzos Dievus 3 personās un atcēla sīkāko iedalījumu, visi trīs atbild vienlaicīgi par visu, plus Svētie. Uzskatu, ka nākamajā reliģiskajā dalījumā varētu būt tikai viens personāžs, kas atbild par visu, bet kristietisms vēl ir jauna ticība tikai 2000 gadu, iepriekšējās ir noturējušas visus 4000 gadu. Tākā viss vēl priekšā. Protams, Bībele ir cilvēka rokas sarakstīta, palasi katrā lapspusē augšā ir norādīts, kas ir sarakstījis šo konkrēto Bībeles daļu. Tie kas to darīja bij pirmatnējie filozofi un psihologi, jo tik unikālu un visiem laikiem atbilstošu grāmatu var sarakstīt tikai filozofs ar psihologa zināšanām, Bībelē ir pateikts viss un vienlaicīgi nekas un tadēļ tā atbilst un iekļaujās visos gadsimtos un laikos.

Aigars31 24.05.2018

muļķu grāmata ir tā bībele ne fil psih šedevrs.// lēti pļurksti

ty priduraks!!!
ja tu jau sapratis visu pa visumu, tad nepiesarnjo saitu ar savu tizlu domasanu!
cilveks bez ticibas var dzivot, bet vieglag dzivot kad vinja ir!!!

J JurisTaškovs 30.01.2009

Cienījamais Lotār!
Ja jau Dievs ir tāds rafinēts maita, kā gan tas nāk, ka Jūs neesat izmantojis savas LR pilsoņa tiesības (pat pienākumu) un griezies tiesību aizsardzības organizācijās?

L Lotars 30.01.2009

Kādreiz, lai turētu tautu grožos pietika ar Bībeles likumiem. Bet ar laiku cilvēki kļuva gudrāki un nekontrolējamāki, tad izdomāja likumus. Joprojām likumus maina, uzlabo un pilnveido.

Jebkurs, kas lūdz tam netiek dots, bet pašu spēkiem nopelnīts.
Es vēl neesmu redzējis tādu brīnumu -vakar lūdzu un šodien saņēmu pa Pastu.
Pietiks dzīvot pasakā!!!
Atgriezies realitātē!!!
Ir tak 21.gadsimts...

L Lotars 30.01.2009

Iesaku vissiem noskatīties zinātnisko dokumentālo filmu; Zeitgeist,
Zeitgeist 2, jeb Duh vremeņi. Tur ir zinātniskie pierādījumi Kā viss sākās un kā ir tagad.

Tās dažiem ticīgiem var radīt šoku...

K kate 31.01.2009

Bet būtībā paši vien esam noteicēji -kam ticēt, kam ne...Un starpība ir tāda, ka boss, prezidents utt. ir reāla persona, BET DIEVS...Kā kurš to izprot.Elks un Dievs ir divas dažādas lietas!

D dumpigais 31.01.2009

liene
Mēs tagdnē arī varam uzrakstīt tik unikālu grāmatu, kā Bībele 2009.
Mums tagad arī netrūkst gudru filozofu un psihologu.
Tāpat par to, ka Bībelē katram rakstam ir savs autors - mūsu tagadējiem likumiem arī ir savs autors, tikai mēs to nezinām kurš tas ir.
Pagātnē tie, kas rakstīja Bībeli bija mazāk alkatīgi cilvēki, kā tagad jo tad nebija tāds kārdinājums, kā piemēram ir tagad.
Agrāk kaimiņi dzīvoja draudzīgāk nekā tagad.
Kā arī likumi tiek pieņemti sev labvēlīgajā virzienā.

R Rūgta,bettaisnība 02.03.2009

Ir jau uzrakstīta vairākos sējumos - un saucās Satversme.
Likumi.
Noteikumi. u.t.t.

P papa 14.05.2009

Vienkārši ir pārāk daudz neizskaidrojamu, cilvēkam neaptveramu abstrakciju, lai teiktu, ka neeksistē kaut kas augstāks par mums.
Es pat nesaucu to par Dievu, es nezinu kas tas ir, es nezinu kā tas mūs ietekmē un vai vispār ietekmē. Bet kaut kam IR jābūt. Pārāk sarežģīta ir visa šī pasaule, pārāk sarežģīts ir cilvēka ķermenis un prāts, pārāk sarežģīts ir VISUMS, kurā dzīvojam, lai apgalvotu, ka tas viss ir radies nejaušības pēc, reaģējot dažām ķīmiskām vielām.
Absolūti neesmu reliģiozs, tāpēc nesaprotu tos ticīgos cilvēkus, kas tik pārliecinoši runā par to, ko dara Dievs, par viņa spējām un attieksmi pret mums. Taču tas, ka KAUT KAS ir, manuprāt, ir neapšaubāmi.

U Uģis riktigais 14.05.2009

Visus ķecerus-uz sārta !!! Lai nemaz nemēģina laupīt ticību!!!

S shalle 07.08.2009

NEAPDIRS DIEVU PIMPI

V Va 18.08.2009

Lotars: "Iesaku vissiem noskatīties zinātnisko dokumentālo filmu; Zeitgeist,
Zeitgeist 2, jeb Duh vremeņi. Tur ir zinātniskie pierādījumi Kā viss sākās un kā ir tagad.

Tās dažiem ticīgiem var radīt šoku..."

Bībelē ir rakstīts, ka pēdējos laikos būs viltus mācības!

S Sandra 18.08.2009

Šitam vieta ar laiku trakomājā- ja nelūgs Dievam piedošanu par saviem murgiem...

е Едиотc 05.06.2011

Дэфс нау эс тыцу полшам ун зацэнэй

Aigars31 13.04.2017

Ti kristieši pataisa un velas sevi par elkiem paši ar visadam lupatam un citiem viņiem piederošiem mēsliem kuru tas viņu dievs jezgus mistus nekad nebūtu drošvien vilcis un nevienu no tiem maucigajiem ietērpiem.. Kur nu vēl viņa sieva un viņa tā kunga jezus bērni. Kuri tiek audzināti kautkados privatos bernudarzos un kur viņas nostadā raustot aiz ausīm un tad naktī skrien pāri uz salonu stradāt visu nakti viss vienuviet... Viss pašā centrā

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes