MFD - Vizīte/Diana Agruma

Neiesaku iet pie Dr. Agrumas! Tik neprofesionālu, netaktisku un nekaunīgu ārsti kā viņa, līdz šim nebija nācies satikt. Viņa ne tikai noteica pilnīgi nepareizu diagnozi un vēl nevajadzīgi sabaidīja, bet arī nosūtīja uz dārgām un nevajadzīgām analīzēm, kas nemaz nebija vajadzīgas priekš pašas noteiktās diagnozes. Nerunājot nemaz par augstprātīgo attieksmi un nekaunīgajām piezīmēm! Pirmo reizi dzīvē bija žēl par naudu, kas tika samaksāta par vizīti! Aizgāju pie citas ārstes, kas ne tikai bija šokā par šīs kundzītes sarunātajām muļķībām un attieksmi, bet arī par nevajadzīgo un dārgo analīžu nosūtījumiem.

E

Komentāri (2)

N Na100jawaja 20.08.2014

Pilnīga taisnība. Man arī savulaik veica nepareizu diagnozi, sūtīja veikt dzemdes abrāziju, net es biju stāvoklī. Labi ka tomēr pie citas dakteres aizgāju, veicu visas snalīzes, viss bija kārtībā, piedzima beigu beigās mana meitene.
Agruma ir augstprātīga un nekompetents ārsts, bet ir MFD ginekoloģijas nodaļas vadītāja. Ne visas sievietes ir tik stūrgalvīgas kā es, un neies vairākas reizes pārbaudīt.

L Lilikena 26.04.2018

Тоже был негативный опыт с Дианой Аргума, пришла к ней, узнав о беременности, доктор сделала УЗИ и сказала, что все плохо, беременности у меня две, одна из них внематочная в трубе, вторая недоразвитая в матке, отправила на анализы и обещала перезвонить, рассказать, что делать дальше. Два дня я провела в страхе, а когда доктор так и не позвонила, решила сходить к другому специалисту, которая направил меня на УЗИ, на котором выяснилось, что все в меня в порядке. В трубе была киста, которая как и сказала узист, потом сама рассосалась, а беременность прошла вообще без проблем и родился здоровый малыш.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes