www.sudzibas.lv DHL Latvia Доставка заказа

DHL - Доставка заказа

Сделала заказ из Англии курьерской фирмой DHL, курьер подъехав к дому позвонил, но в связи с тем, что у меня маленький ребенок я не смогла ответить на звонок сразу и отзвонила через 10 минут. На мой звонок курьер сказал что он уже уехал и теперь доставка будет только завтра, при этом сказал что заранее они не звонят, что если приехал и я не ответила, то доставка откладывается на следующий день. Я сказала курьеру что буду звонить в офис, на что курьер с долей сарказма пожелал мне удачи. Я позвонила в офис, мне ответил на звонок Лаурис Страдзиньш и на мои просьбы доставить посылку сегодня начал мне рассказывать про то, как в других странах вообще не звонят курьеры!!! В общем я крайне не довольна сервисом этой компании и буду отказываться как от посылки так и от их услуг в своей фирме!!! Никому не рекоммендую данную компанию!!

Komentāri (12)

V Veroniqque 27.03.2013

Уважаемая! У меня тоже маленький ребёнок, но если я знаю, что должен быть доставлен заказ курьером, я стараюсь телефон носить с собой, чтобы ответить на звонок и получить свою посылку. Курьер выполнил свою работу, Вы не ответили на звонок, ему прикажете сидеть и ждать пока Вы перезвоните. От посылки можете отказаться, в конце концов она наверное нужнее Вам, нежели курьеру.
Не надо раздувать из мухи слона!

A AnastasijaAnastasija 27.03.2013

Не верю, что у Вас маленький ребенок, так как если бы у Вас был маленький грудной ребенок, то Вы бы знали что когда укладываешь малыша, то любой звук его отвлекает. Мне не нужно, чтобы курьер стоял под дверью, а нужно чтобы звонил хотябы за 30 минут, тогда бы отзвонив ему через 10 минут мы бы смогли согласовать время!!! И в конце концов это платная курьерская служба и я пласу за доставку и сервис!!

V Veroniqque 27.03.2013

Моему ребёнку 2 года, но когда-то он так же был маленьким грудным ребёнком. И даже тогда, если я знала, что должен приехать курьер, я брала телефон с собой, чтобы могла ответить на звонок. Успевала уложить до звонка - супер, повезло, не успевала - что поделать, шла получала товар и укладывала на 5-10 минут позже запланированного. Не надо делать из этого вселенскую катастрофу!
Вы платите за доставку - время работы курьера+бензин, какой Вам сервис нужен, извините? В нашем мире никто никого не ждёт. Привезут Вам посылку днём позже - трагедия?

A Anzhelika 27.03.2013

Тоже Вас не понимаю. Абсолютна не согласна, Ваша вина на все 100%.

A AnastasijaAnastasija 27.03.2013

Runa te iet par kurjerpasta servisu nevis par manu bernu. Tas nebija pirma diena kad es gaidiju sutijumu no viniem, un pirmaja diena tie vispar nepiezvanija, bet atbrauca, piezvanija domofona un aizbrauca, bet es staigaju ar bernu netalu no majas. Es uzrakstiju so sudzibu, lai cilveki, kad izvelas piegadi ar kurjeru izvelejas kompaniju ar labu servisu, tadu kompaniju, kur kurjeri zvana un saskano laiku kad tu busi uz vietas, nevis tadu ka DHL kuriem ir piegades laiks no 12 lidz 18 un visu so laiku tev jabut uz vietas. Es loti daudz pasutu interneta, un tada problema man ir pirmo reizi, pat Latvijas Pasta EkspressPasts zvana un saskano laiku, prasa ir durvju kods vai ne, nevis brauc tad kad viniem izdevigi un nebridina. Parejas kurjera kompanijas (UPS, DPD, FEDEX)ari pazino ap cikiem tie bus un kad gaidit vinus, vai nu zvanu no viniem.

V Veroniqque 27.03.2013

Pilnīgi garām ar sūdzību! Tagad jau uzradušies fakti, ka sūtījumu gaida ne pirmo dienu, bet n-tās dienas.
Kad kaut ko pasūtu un piegāde ir ar DHL, DPD, vai kādu citu, zvana kurjers apmēram 20 minūtes pirms ierašanās un prasa vai es būšu uz vietas, ja nē tad var mēģināt saskaņot kur viņš to paku var pievest ja ir pa ceļam. Ja nē, tad nekā - būs nākošajā dienā.
Vēlreiz uzsveru, nevajag taisīt no mušas ziloni! Ja ir vajadzīgs serviss un pirkums - uzreiz, uz veikaliem. Nopirkām, samaksājām un paši mājās aizvedām. Ne Tev kavēšanas, ne Tev gaidīšanas. ne Tev skraidoši kurjeri, kas pazvana domofonā un skrien prom!

P petjunja 17.04.2013

dhl xorowaja firma

I inga1414 13.11.2014

dhl ir tikai kurjerserviss, nekas vairāk, klietu servisa tur nav. pasūtīju daudz lētu&labu mantu no UK interneta veikala. viss skaisti, sūtījums saņemts LV, zvana dhl saka, ka sūtījumu var piegādāt no plkst.15.-16.00. jautāju, vai nevar citā laikā, vislabāk 17:00 vai pēc 17.00. kurjers, saka, ka viņam katru dienu ir viens un tas pats maršruts un tur, kur es dzīvoju viņš varbūt tikai 15-16.00. es nesaprotu, ka straptautiskai kompānijai ar šadu vārdu/brendu varbūt tik sūdīgi ar kurjeriem? vēl bija piedāvājums braukt pakaļ sūtījumam uz dhl biroju... nu tā bija reāla klienta apdiršana. nav problēmu, varu to 3, 99 UK mārciņu vietā samaksāt 10 marciņas, bet lūdzu PIEGĀDĀJIET TO SŪTĪJUMU MAN UZ MĀJĀM!!!

I inga1414 13.11.2014

dhl ir tikai kurjerserviss, no klienta servisa tur nav ne smakas. pasūtīju no UK interneta veikala daudz lētu&kvalitātīvu mantu. viss skaisti, LV sūtījums saņemts. dhl kurjers zvana un saka, ka viss ok var saņemt no 15-16:00. atbildu, ka šajā laikā būs problemātiski saņemt sūtījumu. vai nevar citā laikā - 17.00 vai pēc 17.00. kurjers atbild, ka viņam katru dienu ir viens un tas pats maršruts un, ka ir iespējams tikai tajos 15-16:00...vai arī starp rindiņām runājot "ej dirst". Interesanti, ka tā varbūt, ka šādai kompānijai ar starptautisku vārdu ir tik sūdīgi ar kurjeriem un maršrutiem??? kas tur viens kurjers strādā? Ok, nav problēmu varu to 3, 99 UK mārciņu vietā samaksāt 10 mārciņas, bet LŪDZU PIEGĀDĀJIET TO FUCKING SŪTĪJUMU LĪDZ MANĀM MĀJĀM, NEVIS DĀRBAM, VECMĀNIŅAI, KAIMIŅAM VAI VĒL KĀDAM X VIETAI!!! un reāla klienta apdiršana bija tāda, ka man piedāvāja braukt pakaļ sūtījumam uz dhl biroju.

M mīlulīte35 08.01.2015

Mana paciņa no Anglias ar DHL kurjeru jau mēnesi nāk, bērniem uz Ziemassvētkiem dāvanas izpalika.Tā kā mēdz arī pazust sūtījumi...

V visivardiaiznemti 22.05.2015

Ir sūtīts no dažādām vietām, vietējiem interneta veikaliem un ārzemēs, bet nekad līdz shim neesmu saskārusies ar to, ka piegādes laiks ir no 12 līdz 17 jebkurā sekundē un zvana, kad PIEBRAUKUSHI. Shobrīd gaidu (jau 2.dienu) kurjeru no DHL un esmu galīgi apmulsusi par to, ka esmu jau nopirkusi mantu, tā man pieder, esmu samaksājusi DHL, bet nekā nevaru tikt pie savas mantas, jo DHL nav stratēģijas shādiem gadījumiem, vienkārshi nav nekādas alternatīvas! Mans darbs nekādīgi neļauj man plānot ar 100 % varbūtību PIECAS stundas. Divas- ļautu mierīgi. Pat 20 minūtes ieprieksh saņemtais zvans- visu mainītu.

Arī rupjūba un sarkasms no kurjeru puses- uzņēmums manāmi strādā pēc principa "tev vajag-tu arī pacentīsies un pacietīsies"

A Angelica Schlesse 19.12.2018

В других странах курьеры не звонят, но доставляют посылку по адресу... Мне тоже как то позвонили, но держали трубку ровно пол секунды, что номер даже не отразился в моем смартфоне...но мне пришлось поволноваться, и посылку я назад получила через 5 дней...Очень не довольна...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes