www.sudzibas.lv DGS Tīkli Gatis Vītiņš Krāpnieks

DGS Tīkli - Gatis Vītiņš Krāpnieks

Uzņēmuma vadītājam G. Vītiņam, mērķis ir tikai viens, sasolīt lai izdarītu darbus un kad pienāk apmaksas brīdis, izdomā visādus ataisnojumus lai nemaksātu.
Saprastu ja nemaksāšana būtu pamatota, bet darbus būvnieks ir pieņēmis un pat apmaksājis, bet šis cilvēks, protams, ja var viņu tā nosaukt, nemaz netaisās kādam samaksāt.
Tāpat arī ir stāstijuši par bāzēm kur iepērk materiālus, daudzi nav saņēmuši naudo un iemeslis ir visu laiku viens un tas pats( man nav samaksājuši ), pats sev jau otro māju ceļ un vi siem tik stāsta nav naudas. Vajag vēl pārbaudīt no kurienes ir tik lieli ienākumi.
Esiet uzmanīgi iestājoties pie viņa darbā un veicot kādu pakalpojumu.
Vari nesaņemt neko.

Komentāri (2)

N nobergs 13.10.2014

Un vēl jāuzmanās no Daiņa Maļinovska (strādā kopā ar Gati Vītiņu), ņemot vērā ka alga daļēji aploksnē tad pēdējo algu ir visas iespējas nesaņemt.

Inženieris 25.09.2015

KRĀPNIEKS - GATIS VĪTIŅŠ, SIA DGS Group meklē aitas!

Vajadzīga santehniku brigāde uz objektu. UK sistēmas rekonstrukcija dzīvokļu ēkā. PPR stāvvadi, kanalizācijas stāvvadi, dvieļu žāvētāji. darbs uz 1 mēnesi. Vēlams savi instrumenti

gatis

https://www.ss.lv/msg/lv/work/are-required/sanitary-technician/jkfmp.html

Tālrunis: (+371)294-42-240
E-mail: [slēpt]@dgs.lv
Vieta: Rīga, centrs

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes