www.sudzibas.lv DGD Projekti Jūris Dreimanis krāpnieks

DGD projekti - Jūris Dreimanis krāpnieks

Pieņemot darba DGD firmas "priekšnieks" Jūris Dreimanis apsola algu 700 EUR un brīvi darba grafiku. Alga tiek izmaksāta līdz 8 datumam nakamājā mēnesī. Un protams visas sociālās garantijas (atvaļinājums, apmaksātas slīmības lapas un t.t.). Un burtiski pēc nēdeļas sakās skārba patiesība:1.Piespied projektēt, neievērojot spēkā esošos LBN, jo pašam nav attiecīgas izglitības. Ofisā strāda gan 2-3 specialisti un pārējie studenti. Tehnisko projektu kvalitāte zēma.2.Nodokļi maksāti labakā gadījumā no minimālkas 360 EUR.3.Atvaļinājums - vai vispār nav, vai jāiet uz bezmaksas.4.Darba grafiks - 8 stundas darba dienā un kādu no brivdienam - bez virsstunas pielikšanas.5.Alga max 500 EUR minuss slīmības lapas, kuras neapmaksājas. Algu izmaksa tad kad viņam ir labs garastāvoklis (kas gādas ļoti rēti) ar lieliem kāvejumiem. Visu laiku mēģina piečakarēt uz algas summu kaut ko izdomajot.6.No darba līguma noformēšanas meģina izvairīties.7.Jāstrādā uz krekotiem nelegalām programmam Auto Cad, Microsoft Office.8.Ar visu varu mēģina uzlikt sodu un noņemt algas daļu piemēram par angļu valodas nezināšanu normāla apjomā.Secinājums:Jūris Dreimanis - krāpnieks un mazs piečakarētājs.

Komentāri (4)

V vikentijs 14.08.2015

Sveiks, Agri Kurpniek, lai kas Tu arī nebūtu!

Pirmkārt jau gribētu pateikt to, ka jāmāk izbeigt darba attiecības kā pieaugušiem cilvēkiem pienākas.

Nesaprotu, kāpēc cilvēks tā sacepies par to, ka algu izmaksā līdz 8. datumam?
Atvaļinājums vienmēr ir bijis un ir atmaksāts kā pienākas. Slimības lapas vienmēr ir bijušas un ir atmaksātas, ja vien darbinieks var atnest slimības lapu, nevis vienkārši nosūta sms. Skarbā patiesība sākās brīdī, kad cilvēks pats vēl nesaprot, ar ko un kā grib pelnīt sev iztiku. Darba alga šajā uzņēmumā ir attiecīgi padarītajam darbam un atbildībai par savu darbu. Šeit nemaksā par regulārām kļūdām un aizmāršību. Izvēloties šādu profesiju, tas nu ir jāsaprot, ka projektēšana nav nekāda romāna lasīšana. Tas vai projektētājs projektē ievērojot, vai neievērojot Latvijas būvnormatīvus (LBN), tas ir atkarīgs no paša projektētāja vēlmes un atbildības. Jā, birojā strādā studenti, jo esam atvērts uzņēmums arī studentiem. Kā lai students iegūst praktiskās zināšanas un reālo projektēšanas gaitu, ja tiem nedod iespēju diendienā strādāt progresīvā inženiertīklu projektēšanas uzņēmumā kopā ar speciālistiem. Konkrēto, no darba atbrīvoto darbinieku, Tehnisko projektu kvalitāte ir tik augsta, cik zemas ir no darba atbrīvoto darbinieku profesionālas iemaņas. Atvaļinājums pienākas darbiniekiem, ja uzņēmumā ir nostrādāti vismaz 6 mēneši. Atkārtošos, bet atvaļinājumi šajā uzņēmumā ir atmaksāti. Darba grafiks ir tāds pats kā lielākai daļai Latvijas STRĀDĀJOŠO - 8 darba stundas un 30min pusdienlaiks. Ja gribam, tad varam ņemt pusdienu pārtraukumu arī 1 stundu, bet tad, loģiski jāpaliek 30min ilgāk, vai 30min atnāc ātrāk no rīta - LOĢISKI, man vismaz tā liekās!
Sūdzības sākumā un tagad atkal tiek pieminēts, ka netiek izmaksātas slimības naudas - vēl reiz atkārtošos, slimības lapas vienmēr ir bijušas un ir atmaksātas, ja vien darbinieks var atnest slimības lapu, nevis vienkārši nosūta sms. Lai nu kā, bet algas šeit tiek maksātas regulāri līdz 5. datumam. Ja darbinieks kādu laiku, SAVU LABUMU PĒC, vai regulārās slimošanas dēļ nevēlās laicīgi noslēgt darba līgumu, tad darba devēja pienākums nav ierasties darbinieka dzīvesvietā un pie slimības gultas parakstīt darba līgumu. :D
Lai nu kā, bet šis ir viens no tiem uzņēmumiem, kurš uzņēmuma attīstībai līdzekļus nežēlo un visas AutoCAD, MagiCAD un Microsoft programmas ir sūri nopelnītas un legāli iegādātas.
Ņemot vērā, ka mūsu uzņēmumā angļu valodu ir jāzina vismaz tādā līmenī, lai projektētājs varētu orientēties iekārtu un materiālu tehniskajās dokumentācijās, bet noņemt par angļu valodas nezināšanu - IZKLAUSĀS ĻOOOTI SMIEKLĪGI!!!

Kopumā par šo uzņēmumu es nevaru neko sliktu teikt, jo redzu, kā uzņēmums attīstās, redzu kādi uzņēmumam ir tālākie mērķi.
No darba atbrīvotajiem darbiniekiem bieži vien ir sāpe, ka par maz maksā un darba vienmēr par daudz, tāpēc arī šādas muļķības tiek sarakstītas par bijušajām darba vietām.
Pieauguši cilvēki, bet uzvedās kā bērni!

_Esošais darbinieks_

A Agris Kurpnieks 03.09.2015

"Esošais darbinieks" pareizi uzrākstīja, ka šājā uzņēmumā "DGD projekti" tikai un vienīgi var pelnīt "iztiku" lai izdzīvot un nebeigties no bada, jo lielkungs juris dreimanis labā gadījumā maksā tikai iztikai un ne centa vairāk kaut vai strāda 24h diennaktī.

V vikentijs 04.09.2015

Sveiks, Imanuil !!!

Esošais darbinieks arī rakstīja, ka šeit nemaksā par REGULĀRĀM KĻŪDĀM UN AIZMĀRŠĪBU, kaut vai strādā 48h diennaktī !!!
Kļūdamies mēs visi, jo esam tikai cilvēki, bet par REGULĀRĀM kļūdām jāmaksā ir pašam !!!

P Pēteris A 02.11.2015

OOO Jurītis zem sitiena
Neizbrīna !
Projekti tiešām zemas kvalitātes. Bizness kā lielveikals, galvenais kvantitāte, kvalitāte zema
Termiņš : Tādu vārdu DGD nepazīst. Uzīmē jau laikā, bet korekcijas daudz
Kvalitāte: zemāka par vidējo valstī; montāžas kompānijām galvassāpes. Būvnieks taisa DGD zīmē.
Cena: Virs vidējā, bet neatbilst rezultātam.
Piedāvājumu vajag izdalīt ar 2 un meklēt citu projektētāju

A.C.
Klients 986

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes