Dermatologs Envers Aleksandrovičs Daugavpils poliklīnikā - Ārstēšana

Griezos pie dermatologa E. Aleksandroviča ar sūdzībām; diagnozi sākotnēji noteica pareizu - epidermofītija, toties ārstēšana... Katru reizi kladītē meklēja, kādas zāles lai izraksta. Sākumā ārstēja ar kaut kādām padomju laiku metodēm, cinka ziedi, no kuras man sākās nenormāla vispārēja alerģiska reakcija, uz ko dakteris nepievērsa uzmanību (patiešām nepievērsa. pat neapskatīja jaunos izsitumus, ticēja pats savai uzstādītajai diagnozei pacienta lietā. nepārbaudīja ādas stāvokli ārstēšanas laikā). Mocījos ar šausmīgu niezi, izsitumiem milzīgā ādas platībā, bet viņš tik izmēģināja dažādas ziedes (šī nepalīdzēja, nu, tad palietojiet šo..). Sajutos kā izmēģinājuma trusītis, nekas no viņa ieteiktā nepalīdzēja, patiesību sakot, kopš vērsos pie šī ārsta, palika tikai daudz sliktāk. Beigās, kad jau vairāk nevarēja izturēt neciešamo niezi cauru diennakti, izsitumus pa milzīgu ķermeņa platību, iestājās izmisums un depresija (jo "ārstēšanās" ilga apmēram mēnesi, varbūt ilgāk, un palika tikai sliktāk), devos pie cita ārsta, kurš bija šokēts, ieraugot, kā esmu "saārstēts" un arī visu iepriekš lietoto zāļu sarakstu (9 dažādi medikamenti). Konstatēja alerģiju pret lietotajiem medikamentiem, nekādas sēnītes vairs sen nebija...
Noteikti neiesaku vērsties pie šī ārsta - attieksme neieinteresēta, ārstēšanas metodes - apšaubāmas.

R

Komentāri (4)

A AK79 26.11.2013

Tomeer seeniiti izaarsteeja un tas tachu bija pats galvenais aarsteeshanaas uzsaakshanas iemesls, liidz ar to nevar saciit, ka Doktors savu jomu nepaarzin, teemu nevelk un kanti netur.

B Batarejka 26.02.2014

Pie kāda tad ārsta aizgājāt???? Kā tam otram bija uzvārds?

B Blackmouse 16.06.2014

В прошлом году у меня появилось красное пятно на лице, доктор констатировал - розоцея. Вылечил за 2 недели 3-мя препаратами одновременно. До этого, я обращалась к доктору Степановой, которая находится на Коржике - вот именно тот доктор даже на анализы не послала, обследовала не охотно и выписала мне, будучи беременной, гормональный препарат. Разве это так делается?

A Anastasia 28.05.2016

Этот Александрович извращенец старый, вот что я скажу. Ходила к нему, надо было снять майку, чтобы показать пятна ниже шеи, так он пялился и говорил " ой, где Вы были, когда я был молодым". Фу.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes