www.sudzibas.lv DEPO veikala darbinieki

Depo - veikala darbinieki

Veikalā Depo darbinieki-pārdevēji nekad neko nezin un vienmēr ir neapmierināti, īstenībā-ko var gribēt, ja pa kapeikām strādā un labāku darbu viņi nevar dabūt, skolā slikti mācījās, bet vai tapēc jācieš pircējam.

Komentāri (3)

T tadumtss 26.11.2014

Kas tie par aprobežotiem uzskatiem? Slikti mācījās. Daudzi ar visu mācīšanos tālāk par teoriju dzīvē neko nesaprot un neprot.
Nebūs gan tā, ka tur tik tādi caurkrituši cilvēki mazumtirdzniecības tīklos strādā. Problēma ir jāmeklē arī tajā pašā uzņēmuma sistēma, kur bieža prakse tiek izmantota cilvēkus līdz ar pārbaudes laika beigām, tāpēc arī tādas vietas ir parocīgas vietas jauniem studentiem utml, kuri tur mainās ik pēc pāris mēnešiem.
Tagad tu pastāsti, ko tad tu pats darītu tajā veikalā, kad visi tādi gudri būtu, visi būtu tajos ''labākajos darbos'' ? It katrs amats ietver sevī kādu nepieciešamību, un tāpēc arī ir būtisks sabiedrības labā, savādāk tādu pārdevēju nemaz nebūtu. Šādi zemiski izteikumi vien liek secināt, ka pats neesi daudz ar skolu saskāries, kur arī daudz var iemācīties kā cienīt citus.
Kāpēc, tad tu tā ''ciet'' šo visu laiku ? Tevi tur pazemo ? Sit ? Nepaliec tiešām smieklīgs. Itkā pirmo reizi veikalā būtu iegājis.
Vismaz vienu tu esi sapratis, ka par tādu atalgojumu neviens arī nelīdīs uz vēdera citu priekšā, bet jāatceras, ka arī pircēji tik ļoti bieži uzvedas kā kā pirmo reizi no meža iznākuši, tāpēc arī tev nav lielu tiesību pārspīlēti tēlot kundziņu (mani novērojumi iepērkoties, brīžos, kad pat citiem paliek kauns par kaut kādu indivīdu rīcību)

G garantija 28.11.2014

Ko kultivē vadība, to saņem pircējs, ja mani dr''z, attiecīgi man vajag izdr''zt kādu citu, šajā gadījumā pircēju.
Tāds mums moto: cieņa, laipnība, uzmanība. Tad nu saņemiet to, ko saņemam mēs.

D dohh 03.01.2016

Ko vispĀr cilvēki no malas var runāt. Aizej pastrādā uz un tad var runāt. Darbs nogurdinošs. Pastāvi pats 10 h uz kājām skraidot, rukājot, apkalpojot klientus, izskraidot tiem pakaļ un ixpatīkot visām ambīcijām, plus vel vadības uzdotie darbi, inventūras, apkope. Jā, darbs tāds, bet esiet taču cilvēcīgi. Darbiniekam grūti iz visām pusēm rauties.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes