www.sudzibas.lv DEPO nekvalitatīvs lamināts

Depo - nekvalitatīvs lamināts

Iegādājos DEPO laminātu par 7.5 eiro m2. Dzīvoklī pirms ieklāšanas tas nostāvēja 48 st. noteikti. Zem lamināta ir ar smalko betonu līdzināta (līdz 40 mm biezuma) paneļu grīda. Kopš līdzināšanas līdz lamināta ieklāšanai pagājušas 3 nedēļas, tāpēc pieņemu, ka izlīdzinošā kārta ir izžuvusi, jo darbi tika veikti vasarā, kad aiz loga +25 - 30 grādi un dzīvoklis pastāvīgi vēdināts. Zem lamināta tika ieklātas, arī DEPO iegādātas, zaļas (pieņemu, ka presētā papīra) 7 mm loksnes. Laminātu klāju ne pirmo reizi. Esmu to darījis arī agrāk vairākkārt. Tāpat zinu, ka jāatstāj līdz 10 mm atstarpes no sienām.Jau uzsākot lamināta montēšanu konstatēju, ka gala savienojumi īsti labi kopā neiet - it kā tie nebūtu 90 grādu leņķī pret garo malu un pārsvarā palika neliela atstarpe vienā stūrī. Kad biju ieklājis laminātu divās no trim istabām un ticis līdz koridorim (visās istabās klāju vienādu laminātu), ievēroju, ka dažās vietās dēļu stūri ir izlīduši uz augšu un tos ar pirkstu uzspiežot ir iespējams iestumt atpakaļ - protams, ka pēc tam tie atkal izlien ārā. Pēc ieklāšanas pagājis 1 mēnesis un lamināta stūri praktiski visur ir uzcēlušies uz augšu tā ka nags ķeras un vietām pat 1 mm. Tāpat gala šuvēs vietām ir palikušas lielākas šķirbas.

M

Komentāri (2)

P Poiss 23.11.2014

1. Pērkot tik lētu preci, jārēķinās, ka var būt "kasjaki",
2. Lietderīgāk būtu minēt preces ražotāju, nevis pārdevēju.

G garantija 28.11.2014

Pārdevējs izvēlas kādus sūdus pārdot, un par kādu cenu, tā ka ja iepērk brāķi, bet tirgo kā labu preci, attiecīgs iznākums!
Sen teicu, ka šitā ir krāmu bode, nokāst, apkāst, piečakarēt, uzvārīties - Depo devīze!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes