www.sudzibas.lv DEPO Briesmiga izturesanas

Depo - Briesmiga izturesanas

Depo priekšnieciba ir sajukusi prata,pret saviem padotajiem izturas ka pret suniem.Algas vispar nesaprotamas- nodalas vaditajs sanem mazak neka parastais stradnieks,kaut ari likme ir lielaka nodalas vaditajam.Dazi vaditaji grauz pardevejus lai varetu savejos ielikt!Vai ta vispar var iztureties!Karstajos laikos kad ara ir +30 viniem jastaiga ar siltajiem krekliem un formam kas slikti laiz cauri gaisu,nabaga pardeveji ir parsvidusi no tas visas skriesanas!Nezinu vai ta ir tikai Rezekne?

Z

Komentāri (1)

ilmaars 12.06.2014

Tā nav tikai Rēzeknē. Piemēram, Rīgā, veikalos "Krūza", lai cik karsts, pārdevēji ir spiesti staigāt kombinezonos un trakākais, ka ventilācijas normālas veikalā nav. Vienmēr redzu, ka ūdeni tur skapīti pa rokai, lai nenobeigtos.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes