www.sudzibas.lv DEPO problēmas ar garantiju

Depo - problēmas ar garantiju

LABĀK NEIEPĒRKATIE VEIKALĀ DEPO, JO GARANTIJAS ŠAJĀ UZŅĒMUMA NEDARBOJAS UN PRECES IR ĻOOOOOOOOOOOTI NEKVALITATĪVAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nopirkām sniega pūtēju (Edward) veikalā DEPO.Tas salūza otrajā dienā,aizvedām uz veikalu. Ar gariem zobiem pieņēma. Nākamā dienā jau bija gatavs . Aizbraucām pakaļ un pēc vel 2 dienām,kad uzsniga sniegs,pastrādājām 3 stumdas un tas atkal salūza. Kad to nogādājām veikalā viņi uzreiz pateica ka tas nav garantijas serviss ,pat nepaskatoties uz preci. Iesniegumu pieņēma un pēc 10 dienām atbildēja vēstulē- ka mes to esam iestūmuši pārāk lielā kupenā. Kad teicām ka tīrijām plānu sniegu viņi beigās parādīja garantijas talonā punktu, ka tas NAV PAREDZĒTS saimnieciskai darbīdai jeb ,īsāk sakot, sniegu tīrīt ar to nevar, ka tas esot vairāk vai mazāk tikai skatam. Tātab 400Ls- vienkārši skatam!!!!!!!!!!!!
Līdzīga situācija bija arī ar elektrisko fekālo ūdens sūkni, kas izmaksāja mums 160Ls. Mums bija nepieciešamība laiku pa laikam pārsūknēt dzeramo ūdeni no akas uz aku- tam tas arī nebija domāts :)) DEPO vienmēr bija arguments- nepareizi lietojāt, iespēra zibens, sniegu nebija paredzēts tīrit ar sniega pūtēju- kas tiešām ir smieklīgi un tajā pašā laikā nozēlojami no DEPO puses, jo iegādātās preces nav no lētajām.

C

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes