www.sudzibas.lv DEPO neciešamais apsargs

Depo - neciešamais apsargs

Gribētu izteikties par apsardzes uzvedību un visatļautību būvmateriālu veikalā Depo, kurš atrodas Krasta ielā. Šodien, tas ir 23.janvārī, iepērkoties veikala telpās nācās izjust uz savas ādas, ka apsargam ir klaji vienalga, kas notiek veikalā un ar tirgoto preci. Acīmredzot darbs nav no tiem vieglākajiem un apsardzes darbiniekam tīkamākajiem, jo manā acu priekšā cilvēks atplēsa vaļā iepakojumu, kuru vaļā dabūt nav nemaz viegli, bet tad savu guvumu ielika maisiņā ar kuru bija atnācis uz veikalu.
Apsargs, kurš tajā brīdī gāja garām, nevarēja to neredzēt, nekādi nereaģēja un devās tālāk savā bezrūpīgajā pastaigā pa tapešu nodaļu. Uzskatu, ka tāda rīcība no klienta un apsardzes darbinieka ir nepieļaujama, lai neteiktu vairāk. Jo pēc brīža paaugstinātā un nievājoša balsī tika atbildēts un atcirsts cilvēkam, kurša tikai aplūkoja preci ar cītīgu uzmanību pieliecies klāt un atspiedies uz ceļgala pret grīdu. Nezinu, kas nepatika apsargam, bet tā "normāls" cilvēks nemēdz aizsvilties! Atstājot veikalu biju priecīgs, ka man netika kāda rupjība no apsarga un biju priecīgs, ka nopirku ko vēlējos un tiku prom no tā cilvēka sabiedrības.

Jānis
man nav vienalga

Z

Komentāri (1)

U User118506p 23.01.2012

Pats strādāju apsardzē! Tiešām slikta rīcība. Ja ir aizdomas, apsargam vajadzētu atrasties netālu un neuzkrītoši novērot objektu, bet ne kādā gadījumā uzbāzties.
Korekti un iecietīgi atbildēt, ja tiek uzdots jautājums.
Ja es tā nerīkotos, nebūtu nostrādājis vairāk kā 10 gadus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes