www.sudzibas.lv Deniss Zaharovs Krāpšanās ar darbiem

Deniss Zaharovs - Krāpšanās ar darbiem

Deniss Zaharovs. P.K. 050587 Piedāvā rakstīt darbus un palīdzēt cilvēkiem, bet rezultātā nosūta pilnīgu plaģiātu, ar gramatiskām kļūdām, kur ir redzams, ka ir salikti darbi kopā, un nav pat spējas un prasmes nomainīt datus un uzņēmuma pareizos nosaukumus.Kad tiek samaksāts, tad labot atsakās.Kā rezultātā draud, ka zvanīs uz skolu un teiks, ka izmanto šādus pakalpojumus!Tādā veidā cer sev nodrošināt savas negodīgās darbības turpināšanu un cilvēku apkrāpšanu ar iebiedēšanas taktiku.Lūdzu neuzķerieties, un maksājiet tikai, kad ir pilnībā gatavs darbs ar vadītāja parakstu un pēc plaģiātisma pārbaudes.ja draud, tad vēršaties policijā vai VID par nodokļu nemaksāšanu, jo tomēr nodarbojas ar saimniecisko darbību.Esiet uzmanīgi.

Komentāri (10)

Z Zukers2015 28.04.2015

O, vēl viens daunis, kas vēlās nopirkt izglītību un neraksta darbus pats! fu, kauns par tādiem studentiem! pareizi dara, ka tādus muļķus, ka tu uzmet, ja nespēj macīties, tad tiš uz sētniekiem prom!

Z Zukers2015 28.04.2015

Un pats labākais, ka var mierīgi, bez pierādījumiem, ievietot sudzības.lv tekstu, kas apmelo kādu cilvēku, vai tas ir normāli un vai šai lapelei ir lielāka vērtība par touletes papīru?

R Rakstu 28.04.2015

Tieši tā. Neesmu Deniss Zaharovs, bet sūdzība ir stulba. Pirmkārt, 90% no mums, darbu rakstītājiem, jau sen ir reģistrējušies VID (kā pašnodarbinātie) vai Komercreģistrā (kā IU), ne tik daudz tāpēc, lai VID liktu mierā, bet lai aizsargātos no tādiem šantāžistiem kā sūdzmane, kas nevēlas maksāt, bet draud ar VID. Tieši tādēļ neviens darbu rakstītājs bez priekšapmaksas jau sen neko nedara, jo tādu uzmetēju ir saviesies ka biezs - kā jāmaksā, tā sākas atrunas, ka no augstskolas aizgājis vai atskaitīts un darbs nav vajadzīgs, ka slimi uz nāvi un darba devējs nesamaksā, ka plaģiāts (pašai nav gadījies, jo plaģiātus un kompilācijas neveidoju, bet ir gan dzirdēts, gan lasīts). Uz tiesām pārdesmit eiro dēļ neviens neskries, jo čakars var ievilkties gadiem, tāpēc zvans vai e-pasts uz skolu ir visveiksmīgākais mehānisms, kā piespiest aizdomāties un būt godīgiem pret visiem pārējiem pasūtijumu veicējiem.

R Rakstu 28.04.2015

Veiksmi atrast kādu muļķi, kurš uzrakstīs diplomdarbu uz pāris simtiem eiro bez priekšapmaksas (ar pēcmaksu) un uz vārda ticēs, ka viņam tiešām samaksās pēc pasniedzēja paraksta! :D

K Keitiņa 04.06.2015

Ari mani šīs cilvēks - Deniss Zaharovs., no Liepājas, ir piekrāpis, nopelnot par 2.lpp 50EUR, jo papildinot mana uzrkstītā darba 1.daļu(teoretisko daļu) viņam samaksāju pusi no nor.summas, bet otru papildināto darba daļu tā arī nesaidīju. Darbu bija jānodod jau nākamajā dienā skolā iesietu. NEISAKU sapīties ar šo cilvēku!!!

J Janis Freibergs 04.06.2015

Kaut kāda stulba sūdzība no Keitiņa! Skatos, ka viņa ir liela muļķe!
Pēc sūdzības var saprast, ka vienu daļu cilvēks viņai izlaboja un saņēma par to samaksu, bet otro pusi atteicās izpildīt un uzreiz skaitās piekrāpta! Kaut kāds fufelis, šitie studenti vispār ir palikuši debili! Ne velti Latvijā nekā nav, ka viņi par cilvēkiem pat ceļ sūdzības, kur pat nav sūdzību!

I italy 11.09.2015

atsaucieties visi, kurus nokrāpa šis cilvēks! meklēju maksimālu informāciju! Nepalieciet vienaldzīgi! Šim cilvēkam draud lielas nepatikšanas un problēmas!

S saintific86 11.09.2015

personas kodu nedrikst izpaust trešam personam. Lasam likumus.

I italy 11.09.2015

Keitiņa, liels paldies par atsauksmi!

A anuks 02.01.2016

Sveiki.

Joprojām Deniss Zaharovs darbojas, esiet uzmanīgi, it īpaši ss.lv sludinājumos. Neielaižaties ar viņu, nekādā sadarbībā, vairāk sagādās galvas sāpes, nekā sagaidīsiet izdarīto darbu.

Komentārs veiksmīgi atrisināts

Deniss Zaharovs atradās pie redzes loka un solītais darbs ir izpildīts!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes