www.sudzibas.lv Delikanto Jēla delikanto brieža desa

Delikanto - Jēla delikanto brieža desa

28.11.2015. Kalnciema ielas tirdziņa iegadījos Delikanto izsmalcināto, ekskluzīvo un kādos vel tik apzīmējumos viņi deve savu produkciju, 100% brieža gaļas desu. Kad atveru, izrādījās, ka desa vidu ir pilnigi jēla.

D

Komentāri (7)

D Dūdariņš 29.11.2015

Varbūt vispirms ar pretenziju bija jāvēršas pie paša tirgotāja, un ar lūgumu kompensēt šo neizdevušos pirkumu? Ko viņš teica? Mājaslapa ar kontaktiem taču ir! Variet vērsties arī Pārtikas un veterinārajā dienestā. No tā būtu lielāks labums kā šeit to vispirms cilājot un iepriekšējo apejot

D Dontkillmyvibe 29.11.2015

Biju domājusi pameģināt, bet tagad 100% nemēģināšu iegādāties.

R Raimonds Ozolinsh 14.01.2018

Es gan ieteiktu pamēģināt, protams, ja tomēr būs viss kārtība , būs jums garda desa

O okssa1985 04.12.2015

Speciāli uztaisīta antireklama:-))) kauns autoram!!!

D Diana123 05.12.2015

Par ko gan man butu jakaunas? Par velmi pasargat porencialos klientus vai vismaz likt viniem but piesardzigiem attieciba uz sis firmas produkcijas iegadi? Pasam desas razotajam butu jakaunas, pirmkart, par to, ka pat nav centies ar mani sazinaties, lai kaut vai atvainotos. Otrkart, par to, ka facebooka atstaj tikai sev slavinosus vardus, bet parejos izdzes. Te tapat ir skaidrs, ka pats desas razotajs ir registrejies sudzibas.lv, lai kaut cik glabtu savu publisko telu, pazinojot, ka si ir speciali taisita antireklama. Nevajag razot tadas desas, tad nebus antireklamas. Un ja, PVD ir informets. Tas atbildot uz pirmo komentaru.

O okssa1985 08.12.2015

Cien.Diana123- neēsmu ne uzńēmuma īpašniece, ne darbiniece!Bet vairākkārt esmu iegādājusies Delikanto produkciju Kalnciema ielas tirdzińā!Arī 28.11.2015iegādājos šo brieža desu ar derīguma termińu līdz 17.12.2015 un vińa nebija jēla!Tad, kā Jūs domājat Jūsu pirkto desu kāds gatavoja vienu gabalińu?!
Kā attēlā redzams desas malas ir spīdīgas, kas nav raksturīgi šai brieža desai ( liekas pēc foto, ka desa ar kaut ko speciāli apsmērēta)!Un augšējais labais stūrītis ir palicis sauss -:))) !
Un kā tad Jūs vińu griezāt, ja apgalvojat ka vidus ir pilnīgi jēls, ja nav nekas izlijis (ka desa ir tīra un malas nav apsmērējušas ar to jēlo masu kā apgalvojat) ?
Un kā Jūs domājat kā uzńēmuma īpašnieks var ar Jums sazināties? Jūs pērkot desu atstājāt kontaktus? -:)))
Vai griezāties pie vińiem, kur iegādājāties šo desu?Lai risinātu šo problēmu(kā Jūs apgalvojat ka desa ir jēla)klātienē, nevis caur internetu un segvārdiem ?

R Raimonds Ozolinsh 14.01.2018

Mums atveda paciņu uz Angliju un bija divas desas, varu teikt to labāko. Sen tik gardu desu nebiju ēdis

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes