www.sudzibas.lv DEAURA izspiešana

DEAURA - izspiešana

nekādā gadījumā neuzķeraties uz šīs Firmas cilvēku muļķošanu un pat neejiet uz tā saucamo bezmaksas procedūru, pēc kuras jūs trīs darbinieki stundu "apstrādās" lai jūs iegādātos kremus par 2400 un vēl dārgāk.
Paskatieties krievijas saitos tur šis bēdu stāsts ir labi redzams sūdzībās.
Gatavais konveijers, kur čakarē cilvēkus, kam nav māka atteikties. Tur ir tādi darbinieki - finasu jautājumu speciālisti, kas bezkaunīgi uzspiež šo preci un tad kad tu saki ka negribi viņi tevi sāk pazeot stāstot ka esi sieviete kas nerūpējas par savu izskatu ut. Cilvēki ar vājiem nerviem no turienes iznāk ar KREDĪTU ap 3000 eur un nesaprotamas kvalitātes kremu bundžām. NEUZĶERATIES.

Komentāri (3)

S solyaris 30.10.2014

Es aizgāju uz to prezentāciju un protams sagaidīju ka uzspiedīs, bet vismaz cerēju ka procedūra patiks bet vīlos. Tās meitenes saucāmās mesitares (es biju uz matu procedūru) vispār knapi turēja fēnu rokās, nav ne frizieres nekas cits... vnk mārketinga upuri, VIŅAS TIEŠĀM IZSKATĪJĀS NOŽELOJAMI, laikam jau viņām neko nemaksā... tas mani noturēja no rupjas atbildes uz piedāvājumu kredītā paņemt kaut kādus mājas komplektus gadam... Tas bija kaut kāds cirks, es biju šokā kā cilvēkiem izskalo smadzenes! Un vel tāds komentārs ka "šodienas procedūra ir 170 eiro vērta", - es atvainojos - 3 pilieni eļļas, 3 pilieni citas eļļas un žāvēšana ar fēnu nu nekādīgi nevelk uz 170 eiro. Nu tā, pateicos un aizgāju.
VNK SVIESTS!!! NEEJIET UZ TO, TĀ IR TIKAI UN VIENĪGI PIESPEIDU AGRESĪVA NAUDAS IZSPIEŠANA!!!

D Dorika 17.06.2015

у меня была сильная аллергия после процедуры косметики на лицо. пришлось потратиться на крем Rozex. / 30 eur / что бы снять аллергию и оттек. та же реакция была и с кожей головы- покраснения и зуд . правда это прошло через несколько дней .а вот лицо пришлось спасать Rozexom. я обращалась к косметологу этого салона и к главе компании, но кроме удивления и глупых оправданий с их стороны ничего не последовало . снять с них деньги за Rozex мне не удалось . представляю, как сложно вернуть тысячи тем, которых они одурачили((

A Anna Sulzhits 08.03.2017

Попалась на удочку, год выплачивала кредит на 3600 евро. Косметика стоит под кроватью, даже нет желания пользоваться. Не подписывайтесь ни в коем случае!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes