www.sudzibas.lv Desheli аферисты

Desheli - аферисты

Спасите! Помогите!
Пожалуйста, кто знает каким способом этим мошейнникам можно вернуть их дрянь-товар и разорвать договор?
Очень прошу, отзовитесь кому удалось.

E

Komentāri (21)

U User16125 12.07.2013

Ochenj mnogo zhalob mozhno prochitatj v Rossii. Ja chitala chto zhenshina toljko cherez jurista smogla rastorgnutj dogovor na kredit. Begite v PTAK. Esli oni uvidjat razvod etoj sharashkinoj kontori s besplatnimi procedurami i s zhestkim dogovorom to prinjat meri. Ljuboj tovar v Latvii vi imejete pravo vernutj v techenii 14 dnej. Estj zakon. Ne hotjat po zakonu, znachit idite zhalovatsja.

U User16125 12.07.2013

I esli ne sekret: kakaja cena na chudo jashik, s chudo-kosmetikoj?

U User16125 12.07.2013

http://irecommend.ru/content/kak-menya-iznasilovali-v-salone-desheli

E eiforiy 12.07.2013

Цена ужастная 800 лс, вдвоём стоят над тобой и "душат" пока не согласишся. Закон о 14 днях касается только дистанционных покупок (интернет магазин или ярмарка). Они говорят, что не могут принять товар обратно, но в договоре есть пункт, что не принимают обратно вскрытый товар!!! Значит должна быть причина по которой могут забрать... Вопрос какая...

U User16125 12.07.2013

uzhas!!! mne zvonili ot nih i predlogali besplatnuju proceduru... kto to iz znakomih dal nomer...ne bilo vremeni i ja otkazalasj...Idite v PTAK... ne vse dogovora na nash zakon dejstvujet... oni mogut posovetovatj chto mozhno predprinjatj... a voobshe podjetje k nim i pripugnite dja nachala, chto pojdjote v ptak i napishite zajevlenije v policiju... po zakonu ja mogu ljuboj dogovor rastorgnutj v techenii kakogo to vremeni... ne tjanite... kakaja raznica v pokupke v magazine ili v sharashkinoj kantore... esli jestj jesho zajavlenija o ih firme... im ne pozdarovitsja... ja ne znaju kakuju kosmetiku mozhno kupitj za takije denjgi... s zolotom i briliantomi... prichini mogut bitj raznije... ochenj shipet lico... kogda mazhu vashu fignju... pokrivajusj melkoj sipju... shaz ne vidno... pokrivajusj na 24 chasa... i interesno kakaja kompanija dajot kridit na takoj levij tovar... pochitajte otzivi... oni rabotajut s gipnozom... esli jesho shto to vam v napitok ne podmeshali!!!
Etot razvod prishol k nam iz Rosii... snimajut krutoj ofis...zakazivajut kraivije korobochi i vperod... ne izvesno chto esho v puzirjkah... hotelosj bi znatj sostav i sertifikat na tovar... i kto vidoval... (mozhet u vas na odin iz sostavov alergija - esho odna prechina)...
pilesosi za 1000 ls perestali hoditj po kvatriram... zanjalisj filjtrami po ochisheniju vodi za 450 ls... biznes umer !!! i umejutj chem zamenitj... ne dovedjote do konca delo... postradajut mnogije... summa 800 ls solidnaja... v rossii ljudi tak popali... pensionerki brali kridit na chudo kosmetiku... RAZVOD...

E eiforiy 12.07.2013

В PTAK я была через 15 минут после разговора, они видели договор. НИЧЕГО! Там же и показали статью по которой можно использовать 14 дней - только интернет покупка. Они ничем помочь не могут. В данной ситуации закон на стороне этих тварей. Эти аферисты вроде как всё предусмотрели. Но должна гдето быть лазейка. Их надо наказать.
Пока только всех знакомых предупредила, что бы посылали их со своими предложениями нецеремонясь и без стеснения. Как себя спасти, пока незнаю.

E eiforiy 12.07.2013

http://www.youtube.com/watch?v=U_31NLCWpXk

U User16125 13.07.2013

Idite k juristu. Mozhet vsjo zhe estj lazejka. Esli hotite nakazatj i predupreditj o razvode togda vam nado svjazatsja s zhurnalistami. Oni ljubjat takije statji :) MK Latvija. Napishite v redakciju, podjedje i raskazhite im.

M Maza_Kaza 14.09.2013

Šodien apmeklēju šo firmu, tā saucamais kosmetologs, uz manu jautājumu, vai kosmētika ir sertificēta Latvijā - atbildēja, ka nē.

B baibac 29.10.2013

Pateicoties draudzenei, kas šitiem blēžiem bija iedevusi manu tel.Nr., es arī uzķēros uz "dāvanu". Pa telefonu man tika stāstīts, ka "dāvana" ir sejas procedūra ar masāžu 1, 5 stundas garunā un tā esot tikai pēc izlozes un lūk tikai tāpēc, ka jauns salons un vēlas piesaistīt klientus. Pilnīgas muļķības! Sejas procedūra - nekāda. Pilnīgs ķep-ļep. Visu laiku stāsta par saviem brīnum preparātiem un savu štrunta aparātu. Protams, protams, ka mēģina arī iestāstīt, ka 1/2 apstrādātās sejas ir izcili labāka. Bišķi jautri bija kā meistare centās un kādus tik argumentus neizgudroja. Pēc 1/2 sejas apstrādes velk laukā savu lielo trumpi un visām varēm cenšas panākt to, ka piekrītat tūlīt un uzreiz kļūt par klientu. attiecīgi - jānopērk visi tie mēsli par 909 latiem (tikai!) Ja sakat, ka ne, tad sākas - kāpēc? kādēļ? ja naudas lieta, tad sakiet tikai mēnesī iespējamo summu un tik formējiet bezprocentu kredītu. Stastīja par svarīgumu vienreiz pieņemt lēmumu, par to, kā pati nenožēlojot, ka šitā zepter katlus nopirkusi un vēl ko tik nē. un protams, ka visi tie smāķi aizstāj visu salonu procedūras un arī plastisko ķirurģiju. un lēmums ir jāpieņem uzreiz. Neizejot no salona. Eh... nesanāca ar mani. meistarītei aš vaigi sāka svilt traki. Pēc pussejas apstrādes un neveiksmes ar papīriem, šī uz otras puses uzķellēja masku un izgāja (pazuda), laikam meklēja papildspēkus :)). Es jau paspēju kārtīgi apskaisties, jo sapratu, ka pilnīgi izniekots laiks. domāju jau pati to masku mazgāt nost, kad šī atgriezās un ķep-ļep pabeidza otras puses "apstrādi". Tā pa fikso. Beigās man viņas palika žēl un es tik teicu - Jūs nesatraucaties, Jūs strādājat lieliski, vaina ir manī - es tā nemēdzu pirkt. Lai cilvēks atplauktu apsolīju arī ierakstīt grāmatā ko labu - lai jau tiek, jo apstrādāja jau no sirds, tikai es neesmu tā apstrādājama. Grāmatā ierakstīju, uz anketas uzšņāpu it kā draudzenes telefonu - patiesībā falšu numuru un biju priecīga, ka murgs galā, ka neesmu nekādu draņķi nopirkusi, bet nikna par patērēto laiku, ka tik stulbi uzrāvos uz "dāvanas procedūru" un par to, ka pati procedūra pilnīgi nekāda. + jau uz vietas jutu, ka bišķi vaigi sāk sūrstēt. Pēc stundas bija pampuma un riktīgas sūrstēšanas sajūta - darba WC visu to draņķību ar ūdeni riktīgi nomazgāju un ar sekretāres roku krēmu iekrēmējos - daudz labāks produkts, ziniet. Morāle? 1) pirms iet paskatīties internetā atsauksmes un brīdināt visus radus draugus paziņas, jo redzot to apstrādāšanas tehniku, zinu, ka pazīstu cilvēkus, kuri iekristu, nopirktu un atjēgtos tikai pēc tam. (Ak jā - meistare procedūras laikā stāstīja, ka sliktās atsauksmes liekot internetā konkurentu saloni (nu tas jau darīja mani vēl uzmanīgāku), tāpēc saku droši - strādāju citā sfērā.) Un jā - nekādā gadījumā neparakstiet nevienu papīra lapu tajā salonā un savu pasi nedodiet nevienam.Baiba

B baibac 31.10.2013

jā, vēl aizmirsu pierakstīt vienu detaļu. Kad sauc uz procedūru tiek prasīts, lai pānem pasi līdzi, lai "zinam, ka tā esat Jūs, jo tā tomēr ir dāvana tieši Jums". Viss labi, bet... Līdz brīdim, kad aizejat uz to salonu neviens jau nezina Jūsu uzvārdu, tāpēc, par ko tad parliecinās??? Patiesībā jau administratore, kad atnākat pārliecinās tikai par to, ka Jums ir pase līdzi, jo neko jau tur neskatās. Kāpēc vajag pasi? Atbilde vienkārša - pēc tam, kad apstulbinās, psiholoģiski ietekmēs un izčakarēs smadzenes, lai vieglāk ietekmējamie var noslēgt (parakstīt) līgumus. Nedodiet nevienam Jūsu dokumentus un nekādā gadījumā neko neparakstiet! Uzmanieties, ja vien negribat samaksāt 909 latus par pilnīgi nevienam nezināmiem apšaubāmiem LV nesertficētiem krēmiem un tonikiem un kaut kādu plastmasas draņķi ar gaismiņām.

D datt 11.11.2013

Была на бесплатной процедуре в этом салоне. Я- человек серьезный, образованный. Но этим чудо- лекарям почти удалось уговорить меня подписаться на эту косметику. Я дала согласие, и слава богу, что сам договор мне дали прочитать чуть позже. Иначе бы подписала. Сумма огромная- 800 лат. Качество сомнительное.
Ощущение было такое, словно меня загипнотизировали.
Посмотрела в интернете отзывы- большинство отрицательных. Более того, пишут, что в Израиле о такой чудо косметике мало кто знает.
Цена завышена раз в 10.
Берегите свое здоровье, в том числе свои нервы. И не предлагайте посещать этот салон своим знакомым.
Жаль, что мошенники так запросто могут работать в Латвии и их никто не останавливает.

I ingucis2014 23.01.2014

Vakar biju uz šo procedūru..:) tas viss ir jāuztver ar humoru un smaidu..un mierīgi jāpāsaka viņiem, ja nevar mani pārliecināt, ka viņu reklamētais produkts ir tik super labs, lai par to maksātu šo super augsto cenu..nu tad lai vispār muti never vaļā un šai sarunai vairs nav jēgas..jābūt emocionāli stiprai sievietei, lai nepakļautos viņu psiholoģiskai apstrādei..zinot, ka tevi grib apmuļķot..nu tad muļķojaties pretī ar smaidu uz lūpām..tas viņiem nepatiks ;) sajūtas no šīs procedūras nekādas īpašas nav..bet atkal jauna pieredze šādā afēras biznesā..tā ka sievietes esam gudrākas par citām sievietēm, un uztveram, ka tas ir viņu darbs...tā viņas pelna naudu..mēs to vērojam no malas un nepiekrītam visam ko mums saka..mēs tacū esam gudra un izglītotas sievietes :) Vēlu veiksmi visām sievietēm..bet domājam līdzi..ko mums saka..:))

S saranela 14.02.2014

Šodien biju uz to procedūru, solītās procedūras vietā saņēmu nekvalitatīvu pus sejas apstrādi. Seja palika vēl sarkanāka nekā bija pirms tam un pat tur, kur pirms tam vēl nebija sarkana, tagad tāda bija... braucot mājās, sejas ādu sāka vilkt un dedzināt. Mājās visu notīrīju un uzsmērēju savus krēmus, bet diemžēl dedzinošā sajūta nav pārgājusi un āda izskatās kā jēla...laikam jāiet vannā mērcēties un kāds Tavegils jāiedzer.
Un kaut ko tādu pirkt par vairāk nekā 1400 EUR ir jābūt ļoti apmātai. Žēl patērētā laika, jo solīto sejas procedūru ar masāžu diemžēl nesaņēmu.

A amy 10.04.2014

De sheli=Mon Platin

I inata 21.05.2014

Šodien arī es pabiju tajā brīnumu salonā.Viss notika kā iepriekš te minēja.Arī mani gandrīz apvārdoja, bet laikus atjēdzos un ar meliem izspruku.Procedūru beigās ienāca vadītāja un sāka mani apstrādāt, cik es labi izskatos, ka man vajag tieši to kosmētiku utt.Pat neskatoties uz to ka teicu, ka man ir maza alga, piedāvāja izdevīgus kredīta noteikumus, sasolija dāvanas utt.Sakot, ka gandrīz apstrādāja domāju ar to-nosaucot savu personas kodu, pēkšņi atjēdzos...
Un labi ka tik vien, priecājos, ka neiedevu pasi un neizdariju vel kādu muļķību.Es izgāju no situācijas, apsolot, ka pēc divām dienām ieradīšos un nopirkšu to viņu kosmētiku, ka nekādu kredītu man nevajag, ka vīrs iedos naudu.
Turklat izejot ārā un dodoties uz majam, man sāka palikt slikti no tās smaržas, kas tajos kremos.
Esat piesardzīgas un neapmeklējat to salonu.Es pabrīdināju jau savas draudzenes, ka tur labak nelīst.

F Fly-away 25.05.2014

Es arī biju uz procedūru, jau ejot nojautu, ka būs kkāda prezentācija, jo bezmaksas jau nekas nav :)
Par pašu meiteni, kas veica procedūru neko sliktu teikt nevaru. Arī no sākuma pusi sejas apstrādā, tad prasa vai redzi atšķirību - es atbildēju, ka ne visai :) Tad, protams, menedzere, ar bezprocentu līzinga piedāvājumu! Padoms-sakiet, ka esiet melnajā sarakstā, momentāli aplaužas un piedāvā nākt tāpat uz viņu salonu, protams, aplauziens menedžeres sejā ir to vērts! :D tad meitene pabeidz sejas procedūru un un laimīgi var doties prom. Seja pēc procedūras jutās labi, nekādas alerģijas nebija :) tā, ka kopumā ar draudzeni pēc tam iesmējām, bet kopumā nemaz neapvainojos uz to meiteni, kas iedeva manu nr.!:)

A Amarelli 01.08.2014

Es tikko pēc procedūras, es jau iepriekš biju paredzējusi, ka mēginās man iestāstīt, tikai esmu labi izglītota, ka apstrīdēju to vielu efektivitāti, gan SPF15 nav derīgs pie mūsu saules, gan par cilmes šūnām, kas nav efektīvas, ja mirušas, par Ph, beigās no manis centās kratīties vaļā, vairs neuzmācās, noželoju, ka atstāju citu personu tel. bet zinu, ka tur cilveki tik aizņemti, neies uz to procedūru..es vienkārši relaksējos un laidu pār galvu tās muļķības, dariet tāpat un ar smaidu ejiet ārā, neviens neko piespiest nopirkt jums nevar, nevar, tā ir Jūsu izvēle...varat sagatavoties, palasiet internetu, jo ta meitene nebija labi sagatavojusies, jo ja nezina par UVA un UVB un par saules ietekmi uz ādas tipiem, ta man bija skaidrs - tas ir tikai bizness...ha-ha

M mangule 23.10.2014

Liels paldies par komentāriem, man tas palīdzēja izlemt NEIET tomēr uz šo bezmaksas procedūru, labāk aiziet uz normālu salonu, samaksāt un nejusties pēc tam vainīgam par kaut ko. Arī morālā labsajūta ir to 'verts. Un ja komplektā nāk šāda pierunāšana un psiholoģiska apstrādāšana, tā var sabojāt vislabāko kosmētisko efektu..

A ansokr 05.11.2014

Arī es šo procesu par procedūru noteikti nenosauktu - tikai noskrubēja seju un uzlika kremu... Ilgi nācās gaidīt latviski runājošu meiteni, tikmēr laiku kavēju palasot ļoti neglaimojošās atsauksmes. Laikam jau klientu ķeršana nesokas, meitene gan apgalvoja, ka pārdotot 80 (!) 1400 eur vērtos koferīšus mēnesī, kam pavisam noteikti neticu. Un, kad es kļūšot par pastāvīgu klientu, būšot 50% atlaide, kas mani nepārprotami vedina uz domām - cik gan es pārmaksātu par šo "vērtīgo"koferīti. Un runājot par vērtīgo ieguldījumu, tik tikko kāda apkopēja esot sev tādu atļāvusies... Nu šovs gan tas ir bez maksas.

Un vēl, beigu beigās palūdza man iedot 15 draudzeņu tel.nr., kam es novēlētu šo burvīgo procesu. Teicu, ka nebūs. Cilvēku kontaktinformācijas dāļāšana apkārt tomēr ir jāsaskaņo ar konkrēto cilvēku. Es ļoti vēlējos ieteikt kādu mutīgu vīrieti no paziņu loka, kuru šis process uzjautrinātu..Bet, nē, vīriešus nepieņemot uz šo bezmaksas šovu.
Secinājums - nav vērts laiku tērēt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes