www.sudzibas.lv Dāvis Deičmanis un Dainis LAUKŠTEINS KRĀPNIEKI- DAINIS LAUKŠTEINS, DĀVIS DEIČMANIS, UZMANIETIES!

Dāvis Deičmanis un Dainis LAUKŠTEINS - KRĀPNIEKI- DAINIS LAUKŠTEINS, DĀVIS DEIČMANIS, UZMANIETIES!

DAINIS LAUKŠTEINS un DĀVIS DEIČMANIS- SĒRIJVEIDA KRĀPNIEKIZOG naudu no cilvēkiem, radot fiktīvus nomas līgumus. Šajā gadījumā bija runa par eglīšu tirdzniecības vietu Ziepniekkalnā un Purvciemā. Noslēdzot līgumu ar "it kā" viņu pārstāvēto firmu, izrādās, ka viņi nav likumīgi firmas pārstāvji, bet gan blēži, kas ķer cilvēkus uz muļķa un labi blefo. Pēc naudas saņemšanas un līguma noslēgšanas, uz zvaniem neatbild un pazūd. Dāvis Deičmanis ir apkrāpis neskaitāmus cilvēkus, gan aizņemoties tehniku un pēc tam to pārdodot, gan izspiežot naudu uz falšificēta līguma pamata un joprojām ir uz brīvām pēdām, kas drīz mainīsies. Nāk no ZiepniekkalnaSavukārt Dainis Laukšteins Dāvja sabiedrotais- izbijis cietumnieks apkrāpj cilvēkus nekustamo īpašumu sfērā, strādā nekustamo īpašumu firmā "gold-estate" (ar ko arī neiesaku sapīties , nāk no TalsiemD.Laukšteiņa tel.nr.-20681709, 22104552, 29996438Dāvja Deičmaņa ( pers.k. 121088-11808)- 20086345, Droši zinu, ka neesmu pirmais un arī ne pēdējais viņu upuris, tādēļ, rakstiet, kāda veida noziegumus šie vēl ir pastrādājuši. Lietas atrisināšana ar policijas palīdzību nav iespējama, bet gan tai nepieciešams advokāts un tiesa.

Z

Komentāri (10)

Z zubriic 19.12.2014

Ir par sitiem tipaaziem dzirdēts
ka arī tas, ka Dainis sadarbojas ar kaut kadam iestadem (bet ir ari savu laiku atsedejis), tada veidaa panaakot to, ka izshmauc sveikaa cauri dazadam nepatiksanaam

G Gold-Estate 05.01.2015

Labdien zoo2004
Dainis Laukšteins SIA Gold-Estate nestrādā jau gadu, bet periodā kad Dainis strādāja, par viņu netika saņemta neviena sūdzība, tikai pozitīvas atsauksmes, ko Dainis dara periodā, kad nestrādā Gold-Estate uzņēmums par to atbildību neuzņemas.
Ja Jums ir sūdzības par SIA Gold-Estate lūdzu precizējiet, bet neizplatiet nepatiesu informāciju par Gold - Estate tikai tāpēc, ka Jums ar Daini ir bijušas domstarpībās, kurām nav nekādu saistību ar SIA Gold-Estate, Latvijā par neslavas celšanu var tiesāt.

Ar cieņu,
SIA Gold-Estate

J jobrecruitment 20.01.2015

Bija negatīva pieredze arī ar SIA Gold-Estate īŗējot dzīvokli rudenī, kad kaut kāds MĀRTIŅŠ IZAJS uzdevās par mākleri un atnesa viltotus SIA Gold-Estate līgumus, bet tajos figurēja Ēriks Ūdris kā starpnieks.
Un nauda par māklera pakalpojumiem bija nekavējoties jāsūta vēl uz cita cilvēka kontu - Dainis Laukšteins. Beigu beigās nemitīgas atrunas, ka priekšnieks - Ēriks ir ārzemēs un, ka naudu nevar atgriezt, telefonu neceļ un biroja tālrunis neatbild.
Dikti aizdomīga izskatās šo cilvēku darbošanās.
Neiesaku sadarboties!

Z zefiirstab 20.01.2015

SIA Gold-Estate -ja jau pieneema darbaa sitik pretiigu un zagliigu tipu, tad jau no vienas smilsukastes, taa ka nevajag dirst ka juus te neprichom.

G Gold-Estate 20.01.2015

kārtībnieks - Vai varat lūdzu atsūtīt savu kontakt tālruni, lai varam šo jautājumu risināt, jo mums pirmā dzirdēšana, par šādu starpgadījumu.

Ar cieņu,
SIA Gold-Estate

G Gold-Estate 20.01.2015

zefiirstab - Pieņemot cilvēku darbā, cilvēkam līdzi nenāk kriminālās pagātne CV vai ari uz pieres nav rakstīts es taisos kādu apkrāpt, tas ir viens, un otrs ja Jums ir kāds konkrēts gadījums ko minēt, kad Dainis Laukšteins ir veicis kādas nelikumīgas darbības pret Jums, periodā, kad strādāja SIA Gold-Estate un šīs darbībās ir bijušas saistītas ar SIA Gold-Estate, tad lūdzu atstājiet savus kontaktus, un mēs ar Jums sazināsimies, un risināsim šo jautājumu, bet ja Jūs vienk. esat tā daļa latviešu, kas izlasa kādu rakstu, un gudri spriedelē, kā to teiksim liela daļa dara apollo, delfos utt... Tad palūgšu Jūs iztikt bez šīm muļķīgajām piezīmēm.

Ar cieņu,
SIA Gold-Estate

S sniega roze 22.05.2015

GOLD-ESTATE

no 2013 gada i rparādā lielas summa stelekomunikāciju pakalpojuma sneidzējiem.

un atkla'ti melo, sola noreēķiināties un nemaksa..

fui... kad palasu kas te rakstits, skaidrs ka čakarētāji

S sniega roze 22.05.2015

Cienijamie Gold-Estate ..
tad rakstiet man uz [slēpt]@gmail.com, kadel nenorekinaties ar Tele2 paradsaistibam jau gadiem.
ja jau esat tendeti uz problemu risināšanu, un kā te var noprast, ka kaut kāda sirdsapziņa vēl ir...

X xxx777 05.08.2015

Ja nu kādam vajag Mārtiņu Izaju lūdzu, lai arī maina uzvārdu, internetā atrast var visu.
https://www.facebook.com/martins.uday.3

J jauka11 28.04.2016

Par Martiņu runājot, varu piebilst tikai to labāko, bija sadarbība ar dzīvokļu īrēm un pārdošanu vairākkārtīgi, prieks bija sadarboties.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes