www.sudzibas.lv Dace Grausa Nenormāla attieksme

Dace Grausa - Nenormāla attieksme

Ja cilvēks negrib strādāt savu darbu-vai viņam vajadzētu atrasties tādā postenī kā bērnu ārsts. Aizgāju ar bērnu uz Juglas poliklīniku pie bērnu LOR ar ģimenes ārsta norīkojumu un sēdēju rindā, lai tiktu pie ārsta bez iepriekšēja pieraksta akūtā stundā- kā ieteica reģistratūrā. Jautājot vai daktere pieņems ir atbilde, ja nu galīgi galīgi nebūs cilvēki, tad varbūt. Māsiņa pa vidu buritskā nozīmē visu laiku sprauslā un burkšķ, ka viņa jau nu neies tur sēdēt ilgāk-kaut darba laiks ir tiko iesācies un koridorā bez manis vel tikai viens cilvēks. Dakterei saku, ka bērnam kaklā strutas,aizsmakums liels. un vēlos lai pārbauda-ir taču arī ģimenes ārsta norīkojums. Daktere atbild: "Bet priekš kam tad ģimenes ārsts domāts!?" Un gaiņājās tik projām. Bet cilvēki , man ir jautājums Priekš kam ir domāts LOR? Tika jau piedāvāts ierasties pec nedēļas vai divām ar pierakstu, bet šajā situācijā tas protams neder. Es runāju par attieksmi. Par kompetenci pārliecināties vairs nebija nekādas vēlēšanās.

L

Komentāri (1)

N Nikax 04.12.2013

Esmu bijusi ar bērnu vairākkārt pie šīs dakteres ( gan pēc pieraksta, gan bez) un varu teikt, ka daktere katrreiz ļoti rūpīgi apskata, sniedz padomus, ir laipna. Viņa pieņem reizi nedēļā 3-4 stundas, pieraksts pilns, akūto stundu viņai nav, tad ko, dzīt prom tos, kas 1-2 nedēļas pēc pieraksta gaidījuši ( iespējams, vēl slimāki) un pieņemt Tavu bērnu bez rindas?! ... Visu var sarunāt, ja nāc ar normālu attieksmi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes