www.sudzibas.lv CSDD Auto apskate

CSDD - Auto apskate

Valmieras auto apskatē ne tikai par sīkumiem piesienas, bet arī ar skrūvgriezi izurķējas un rezultātā mašīnai radās defekts un lai nomainītu un salabotu detaļu kopsummā par servisa darbu un detaļu jāšķiras no vairākiem simtiem eiro. Vēlme tikai pa tiesu izvazāt. bet to vēl redzēs kā būs.Otrs, Valmieras CSDD apskates darbinieki mainās un ļoti bieži. Kā arī ļoti rupji un nelaipni, vienalga sieviete vai vīrietis, protams sievietēm tiek vairāk papildvārdi, īpaši par matu krāsu un pēc apģērba.

L

Komentāri (4)

N Navei 03.08.2015

Jā, patiešām ... Arī es pēc pagājušā gada apskates nolēmu, ka, ja nākamajā apskatē piesiesies sīkumiem (par kuriem runāju ar citiem auto speciem), tad izmantošu tiesības apstrīdēt rezultātu. Un tad lai inspektors skaidro tiesai, kāpēc manai jaunajai mašīnai piekasās, bet citas brauc pa ceļiem pīkstēdamas un čīkstēdamas, un acīmredzot kaut kādā veidā (!?) tači ir "izlaistas" caur apskati. Galu galā administratīvā tiesvedība izmaksās lētāk nekā autorizētā servisa pakalpojumi.

S stekers 26.09.2015

cik var runāt par šo tēmu Valmierā nav CSDD apskates, bet gan citas firmas, tāpat kā Rīgā, Cēsīs, Limbažos, CSDD apskates ir ļoti maz cik zinu Siguldā, Maskavas ielā Rīgā, Sēlpils ielā Rīgā bija arī Tukumā, Gulbenē,

L LidijaLiela 22.03.2016

Izskaidro sīkāk? Jo CSDD mājas lapā gan uzrādās ka ir auto tehniskā apskate. Kuras tad firmas pa turieni tad darbojas? Būtu interesanti uzzināt!

ē Ēriks AE 16.02.2016

CSDD tehniskās apskates uzņēmus ir kretinisks uzņēmums, kura darbības pamatā ir izkrāpt naudu no klientiem

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes