www.sudzibas.lv CSDD Nedraudziigaaka attieksme pret iedziivotaajiem...

CSDD - Nedraudziigaaka attieksme pret iedziivotaajiem...

Ja Jums ir jaapguust B kategorijas tiesības, tad to nekad Latvijas valstii nedarat....jo ja nebuusiet, vai pat nokavēsietiet nodarbiibu par 5 min, Jus vnk atskaitiis no Csdd regjistra......Kas ir CSDD ? Monopol organizaacija Valstii, kur normatiivie akti paredz izniicinaat visus , kas to Drakoniskos noteikumus neitvaeros... Uzmanieties... Vai shajaa iestaadee korupcija nenotiek......tikai varat paveerot, shiis iestaades darbiniekus, kaada konkursa kaartiiba vinji pienjemti.( cik ir bijusho ģenerāļu dēli, mums jau zinaamo shoferu deeli )...un veel vairaak, kaaaaadi ir vinu ienaakumi ?????????????? Iiiiipashumi, kuri vbt gan norakstiiti uz tulpju audzeeshanu vai kaa citaadi...es domaaju raidiiijumiem TV ir ko rakt.....Esiet uzmanīgi ar apmācības procesu LV, tas ljoti atshkiras no procesa ES valstīs, un Jūs vnk iznīccinās...ticiet man ...Ja ir kam līdzīgi ko teikt, rakstat !...Nebaidaties, Ja Jūs provēs iebiedēt, ir tachu neatkarīgi zhurnālisti, kas centīsies visu izvilkt gaismā ....

I

Komentāri (1)

H Hubabuba 28.06.2016

"Tas ljoti atshkiras no procesa ES valstīs, un Jūs vnk iznīccinās..."

Neaizmirsīsim ka citās ES valstīs ļoti atšķiras arī cilvēku attieksme ,kā pret šo procesu, tā arī pret satiksmes drošību (CSN apgūšanu, eksāmena kārtošanu, tehn. apskati, veslības pārbaudi uttt uttt)

Vācījā,piemēram, cilvēks pēc piedzimšanas uzreiz mācās stingri ievērot noteikumus, bet Latvijā pēc piedzimšanas jau tiek potēts kā apiet noteikumus un apčakarēt valsti.
Vot tev visa starpība

Labs padoms kārtot visu citās valstīs..:) Aizbrauc vienalga kur, S, FIN, NOR, D, NL, GB viņu līmenis ir krietni agstāks par mūsu un prasības ir citas. Parasta braukšanas nodarbība skaidrs ka nemaksā 10-12 eur, kā pie mums, bet maksā ~50-70. Par vienu braukšanas eksāmenu negribi atstāt 140-200 eur? Nu tad pirms maldināt tautu, sūdzēties un kaut ko tādu ieteikt, labāk būtu noskadrojis šo visu par ES.

Sava attieksme jāmaina! Un viss būs ok!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes