www.sudzibas.lv Cremona Spa nekvalitatīva spa procedūra

Cremona Spa - nekvalitatīva spa procedūra

Sveiki!Šodien saskāros ar CREMONA SPA un gribu pastāstīt par savu pieredzi.
saņēmu dāvanā Šokolādes Spa rituālu, bija rakstīts, ka procedūra kopā ilgs 1h un 20min. Pirms procedūras administratore jautāja, vai negribu piešaut Ls5 un dabūšu vēl sejas masāžu. Atteicos.
Mani apkalpoja krievu tautības sieviete, kura brīžiem nesaprata manis sacīto.tā kā masāžas telpa bija auksta, es lūdzu, vai viņa nevarētu uzgriezt sildītāju. Manuprāt, masāžas telpā, kur uz galda guļ kails cilvēks, būtu jābūt vismaz 22 grādiem. Viņa atbildēja: viss kārtībā un turpināja ziest ar šokolādi. sākumā sieviete iesmērēja visu ķermeni ar sāli, tad šokolādi, tad ietina mani plēvē un atstāja uz 20 min. Jāsaka, ka gandrīz nosalu. Kad viņa atnāca, jautāja, vai man ir silti, uz ko es atbildēju ar noliegumu, bet viņa tikai - njekas, njekas! Tālāk bija jānomazgājas dušā, Pēc tam sieviete jautāja vai es vēlos mitrināt kermeni, es atbildēju : ja tas ietilpst piedāvājumā, tad protams. Viss ķermenis tika ieziests ar losjonu un viņa paziņoja, ka procedūra ir beigusies. Bija pagājusi stunda. Viņa vēl pajautāja, vai man patika, kaut gan droši vien pēc manas sejas izteiksmes viss bija skaidrs. Viss ko es gribu pateikt - par 25 LVL es biju gaidījusi kaut ko vairāk. vai jums tas izklausās pēc spa rituāla? To es mājas pati varu palūgt kādam izdarīt.
Nevienam neiesaku šo salončiku. Nav to vērts. Liela vilšanās un žēl, ka draugi iztērējuši naudiņu tik nekvalitatīvai procedūrai.
Finālā man piedāvāja uztaisīt karstu šokolādi. Sākumā atteicos, jo vēlējos ātrāk doties projām. Kad sieviete piedāvāja atkārtoti, piekritu. "Šokolāde" bija karstā ūdeni iejaukts kakao. Žļurba. Lai nu kā - tas jau nebija cenā iekļauts. Laikam tas tāds draudzīgs žests no salona administrācijas...

N

Komentāri (6)

K Krishinjsh 09.10.2013

Nu pašām iepriekš sanācis komunicēt ar salona īpašnieci, neko labu nevaru pateikt! Nenorēķinājās par sadarbību un stāstīja kaut kādas muļķības, tāpēc nebrīnos par šādu attieksmi.

L lietotājs300 06.01.2014

šausmas... Paldies par komentāru, tieši tas palīdzēja neizvēlēties viņu pakalpojumus.

L liona 20.03.2014

Šodien ar trīcošu sirdi devos uz šokolādes SPA procedūru, jo iepriekšējā vakarā biju izlasījusi šo atsauksmi un domāju - gulēšu uz galda un stundu no vietas salšu. Bet nē, pirmais, kas mani pārsteidza - ļoti jauki iekārtots salons ar atbilstošu, pozitīvu un patīkamu atmosfēru. Procedūra sākās precīzi laikā, vienīgais, par ko samulsu - gaidīju, ka mani masēs sieviete, taču priekšā stāvēja pajauns, laipns un smaidīgs džeks. Runāja gan viņš lauzītā latviešu valodā, bet saprast visu varēja, visu paskaidroja - kādā kārtībā viss notiks, ko ar mani darīs utt. Tiesa, varbūt nedaudz vēss tajā kabinetā bija, bet ne jau tā, ka jāsalst. Es pat drīzāk teiktu, ka tur vienkārši bija svaigs gaiss :) Turklāt, pēc ietīšanas procesa tevi silti ietin dvielī, tā kā tad jau nu gan nesalst nevienā vietā. Vienīgais man kā masāžu fanātam gribējās, lai pats masāžas process būtu ilgāks, bet saprotams, ka tad nebūtu iespējams iekļauties laikā. Var jau būt, ka man vienkārši paveicās ar labu meistaru, kurš ik pa laikam apjautājās, vai viss labi, vai šokolāde nav par karstu, vai nesalst utt., bija ļoti ieturēts un nekur nepieskārās vairāk nekā vajag. Tāda, lūk, mana pieredze.

E Elīna_Agnese 30.01.2015

Mēs ar vīru bijām par kuponiem uz pāra masāžu, liekas ka lavanda spā saucās. Tas bija kādu laiciņu atpakaļ. Mums patika. Masieri bija sieviete ar vīrieti. Patika viņu darbs un komunikācija. Procedūra kopumā patika.

Interjers vēl acīmredzami nebija pabeigts, bet tas netraucēja relaksēties.

M Mazapoga 19.03.2016

Mums uzdāvināja dāvanu karti ” Romantisks SPA rituāls pārim” uz šo salonu. Sanāca tā, ka atradām laiku izmantot karti neilgi pirms termiņa beigām. Dažas dienas pirms nozīmēta laika apaukstējos. Salona bija ļoti pretim nākoši un pierakstīja mūs uz datumu, pēc kartes termiņa beigām. 8 marta bija tiešam burvīga dienā, neskatoties uz laika apstākļiem, SPA rituāls izdevās! Ierodamies ātrāk par 20 minūtēm. Administratore laipni piedāvāja teju un kafiju. Administratore runāja latviski. Pati procedūra bija kvalitatīva, tieši tas kas bija atrunāts. Istabā bija patīkami silti un nevienu brīdi ne nosalām. Vai masieres runa latviski – nemācēšu pateikt, jo paši krieviski runājuši. Pēc procedūras vel reiz piedāvāja padzerties: teju, ūdeni. Man procedūra patika uz visiem 100%. Vīrs teica, ka vel reiz uz kaut- ko tādu neparakstīsies, jo tas ir sieviešu lietas . (Kaut uz masāžu gan!) Vai es ieteiktu- viennozīmīgi ja.

N NatalyK 25.05.2016

Спасибо огромное персоналу за положительные эмоции! Была на прцедуре - "Брусничный пиллинг и массаж". Спа процедура длилась час, как и было заявлено. Мастер массажа профессионал своего дела. Всё достойно и приятная атмосфера. Спасибо!
Желаю команде Cremona SPA дальнейшего развития, довольных и благодарных клиентов!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes