www.sudzibas.lv CreditON.lv Negodīgs līgums

Crediton - Negodīgs līgums

Nevinam neisakau crediton! Ir bijis paņēmts kredīts nedaudz vairāk nekā 80 ls, nebija iespējams atmaksāt, nenak pretī nodeva 2 paradu pedzinas kompanijam manu kreditu. Beigas samaksaju visu, zvanu crediton man saka ka parada vairak nav, pec daziem menesiem zvan no otras paradu pedzinas kompanijas un lūdz 17 eiro aidministrēšanas izdevumiem. Crediton saka ka ja, tas ir pamatoti. Un ja viņi nodotu kaut 10 kompanijam manu paradu, man naksies samaksat visiem administratīvas izdevumus.Neņiemiet tur kredītu!!!

O

Komentāri (2)

Likumsargs 23.04.2015

Parādu piedzinējam ir tiesības prasīt tikai 7 EUR piedziņas izdevumus. Ja prasa 17 EUR, tad piedzinējam ir RAKSTISKI jāmotivē šie 10 EUR. Ja piedzinējs nemotivē, jums ir tiesības nemaksāt vairāk kā 7 EUR!

MK noteikumi Nr.61

M Mierinsh 27.04.2015

labāk no kredīta pagabalu

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes