www.sudzibas.lv Credit24 Pelna uz citu nelaimi.

Credit24.lv - Pelna uz citu nelaimi.

Sveiki, neņemat credit24 agri vai vēlu viņi jūs apčakarēs, pastāstīšu sīkāk - vajadzējasteidzami naudu iedomājos jāpaņem ātrais kredīts, paņēmu 50eur ko viņi jaunajiem klientiem piešķir, atmaksāju, vajadzēja vēl paņemu 300eur, bet beigās iznāca neparadzēta situācija un vajadzēja vēl, lai varētu savam nesen mirušajam radiniekam nopirkt kapavietiņu un kapakmenīti, tas nemaz nav tik lēti tad domāju ko darīt, izdomāju ielikt LG smart TV lombardā, lai varētu atmaksāt credit24, ieliku atmaksāju, bet vairs viņi nedod kautvai ar procentiem biju atmaksājis un pat mēnesi pirms termiņa beigām, ar kādu pamatojumu vairs nedod? Katrā ziņa zaudēju savu TV un neesmu nopircis kapakmeni, kapavietai aizņēmos no drauga... Kompānija kura uzvārās uz citu nelaimi, lai neteiktu vairāk.

Komentāri (3)

J Jānis Brintenieks 30.01.2015

Aizmirsu piebilst tagad esmu parādos līdz ''ausīm'' un joprojām nesaprotu kā viņi izlemj dod negatīvu atbildi labiem klientiem.

Y YoYo 30.01.2015

Kredītiestādes diemžēl nav nekādas labdarības organizācijas.
Ņemot kredītu Tu tak piekrīti viņu noteikumiem, ko te tagad čīkstēt.

J Jānis Brintenieks 31.01.2015

Jā piekrītu noteikumiem, bet tur nekas tāds nav rakstīts par to ja atmaksāšu ātrāk vairs nedos!
Un es nečīkstu, ja tu tā domā tad neesi īpaši inteliģents(apveltīts ar smadzenēm) rakstu sūdzību, lai citi zin, ka var sanākt līdzīga situācija. Un lai cilvēki izvērtē no kurām ņemt un noi kurām nē!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes