Credibom - Krāpnieki

Mīļie,cilveki,neuzķerieties . Gribēju paņemt kredītu,reklamējas,ka dod visiem..es strādāju oficiāli,kredītvēsture nevainojama,bet neiedeva,reģistrācijas maksas 11 eiro . Pēc tam mēģināja draudzene,kurai ienākumi ir pie 2000,idevumi 300 eur,un arī neiedeva,tad bija viss skaidrs,ka krapnieki..viņi sūta automātiskas vēstules,nepaskaidrojot,vienkāŗši uzraksta,ka kredīts atteikts. Es šādu ziņu saņēmu 2 naktī. Neviena normāla iestāde 2 naktī neizskata pieteikumu. Murgs. Neiekrītiet.. Es biju dzirdējusi,ka viņi nedod nevienam,bet domāju pamēģināt,un tad ,lai viņus pārbaudītu arī draudzene mēginaja,bet nekā,viss identiski.

Komentāri (3)

Likumsargs 30.08.2014

Uzrakstiet iesniegumu PTAC! Un ja izrādīsies, ka šī firma krāpjas, jums ir iespēja dabūt atpakaļ naudu!

A Auseklis 01.09.2014

draudzenei ienākumi 2000 euro !? Kas, 11 euro žēl palika ?

Inženieris 01.09.2014

Protams, ka KRĀPNIEKI!

Mājaslapā nenorāda uzņēmuma reģistrācijas numuru un arī tāds uzņēmums neeksistē.

SIA MGX FINANCE

Republikas laukums 2A
LV-1010, Rīga, Latvija

Viņiem nav tiesību nodarboties ar kredītu piešķiršanu, jo nav saņemta licence patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai.

Visiem cietušajiem iesaku vēsties ar iesniegumu policijā un PTAC.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes