Komentāri (6)

B Bijušaisstrādnieks 27.09.2011

Uzņēmuma reģistrācijas nummurs LV42403025809

M Marta 27.09.2011

Paldies ! Nemsim veeraa..

E Esmu Es 16.11.2013

Sveiks! Tu jau neesi paskaidrojis iemeslu, kaa tieshi vinsh izvairaas nemaksajot algas! Tavs rakstitais ir pietiekami iss lai padomatu ka kkadas savas lazhas deelj esi ari pie tadas attieksmes izpelnijies!

Tu esi individuaalais stradnieks, kas noziime, ka Tev degvielas izdevumi, treilera iire, gaze, eshana ir jasedz pasam (to atmaksa tad, kad esi aizpildijis deklaracijas VID - iznemot eeshanai tereto naudu, protams jakraj pirkuma cheki), lidz ar to tu skaiti liidzi saviem noietajiem objektiem un zini arii kada alga tev pienaakaas, jo ligums ir iedots sakarigs, ka saka viss pa plauktiniem, ari izmaksas par 1 Ha ir ieklautas liguma! Tas protams ir jasaprot pasham vel pirms iestasanas tada tipa darba, neiepazistot savu prieksnieku!

Es ari nesen esmu iestajies pie S.Sklaudas, BET diemzel saku no pilnigas nulles un vins man izsniedza sakuma kapitalu gan degvielai gan gazei (avansaa), skaitija naudu uz konta, summas nebija lielas prieks pirma darba menesa, bet ierekinot to summu klat ko mums pieskira pirms tam, tas bija saprotams...

Biju ari sho sudzibu vinjam izteicis, bet vins atbildeja, ka cilveki kuriem ir kaitigie ieradumi/alkohols, tie nespej pilnvertigi pildit savus darba pienakumus, lidz ar to tadiem cilvekiem vienmer bus viss par maz un ka lai samaksa to ko neesi padarijis! Prieksniekam ari ir jaatskaitas pilnigi par visu!!!:)

Bet nu es vel stradaju pirmo menesi tas taka butu tads uzskats no malas par darbu kaa tadu, bet ja protams Tev ar stradasanu/darba veiksanu viss bija kartiba, ka saka nebij pie ka piesieties, tad ari es njemsu to vera un sekosu savai darba gaitai! Laikam naksies vien salidzinat ar blocinja pierakstito!:D Zhel ka vins nedod algas lapinas kur paradits cik un ko Tu esi aiznemies, cik nopelniji un kada ir izmaksajama summa! Tas ari taka butu tas kas liekas aizdomigi! Bet nu ir tikai pirmais menesis man!

Ja gadijuma mani apkaasiis, tad noteikti sheit bus vel viens komentars!!! Soreiz cita forma! :D

K kriksitis 26.02.2014

Es saku tieši to pašu, nostrādāju max 1, 5 mēn! :D Laicīgi atčoknījos!
Tikai ne individuālais!!! Nekādus faktūrrēķinus viņš neizraksta, vispār sanāk, ka cilvēks piesakās pie viņa strādāt, aiziet par individuālo strādnieku un beigās maksā milzum lielos nodokļus... Pats Sklauda nemaksā, pazūd, izdomā visādus pigorus, ka neiet internet bankas, uz rokām arī nevarot izmaksāt, iedod līgumu, ka esot izsniedzis tērpu, trimmeri, uc lietas saistītas ar darbu, kuru protams mēs parakstām, (viņš pasaka, ka ievedīs nākamreiz visus štrumentus), bet beigās nekā neiedod... Vēl atļaujas pazvanīt un draudēt, ka dabūsim pa pilno, kaut tikai kā cilvēkam pienākas, pajautāju vai man pārskaitīs algu!?!?!
Neejiet tur strādāt, jeb esiet gudrāki, un pirms kautko parakstat, vispirms skatieties vai tas tiks tūlītēji izsniegts, piem. spectērps, trimmeris, treileris lietošanā, jo kopsumma uz šiem piederumiem ir liela ap 1200 Eiro, pēc tam ja būs kādas nesaskaņas nečīkstiet ka parakstījāt un jums tagad liks to atmaksāt, kaut nav nemaz to piederumu... Parakstieties blakus tikai tām lietām, kura ir izsniegtas.
* PROTAMS PAJAUTĀJIET PAR ŠĀM SŪDZĪBĀM - VIŅŠ TEIKS, KA VISI ŠIE STRĀDNIEKI, KURA RAKSTA SŪDZĪBAS IR DZĒRĀJI UN ALGAS NEMAKSĀJA TIEŠI TĀPĒC!!! :) Alkoholu neesmu lietojis gandrīz nekad, pat svētkos nedzeru!
Tiku sveikā cauri, jo tādus meļus un krāpniekus pazīstu pa gabalu, māku nolikt pie vietas.

C Crassula Sunrise SIA 27.08.2014

Labdien!

Strādājam ar saimniecības darbības reģistrētām personām, kas sniedz savus pakalpojumus saistībā ar noslēgtu Līgumu.
Par katru darbu izrakstām un parakstam Darba uzdevumu, kurā ir norādīts darba veids, termiņš, apmaksa un vieta .
Ja darbs ir izdarīts, 2-3 dienu laikā pieņemam darbu ar Pieņemšanas-nodošanas aktu, kuru abi parakstām ja darbs kvalitatīvi izpildīts, ja nav izpildīts, noslēdzam pagarinājuma termiņu (ja termiņš ir beidzies).
Pieņemšanas- nodošanas akts ir dokuments uz kā pamata, izrakstiet mums faktūras-rēķinu vai rēķinu.
Apmaksa notiek līdz 10 darbdienu laikā no faktūras-rēķinu vai rēķinu saņemšanas.

Avansus neizsniedzam saistība ar iepriekš rakstītām sūdzību autoriem, kas diemžēl avansos izņēma vai izkrāpa naudu, uz ko reaģēja Valsts Ieņēmuma Dienests, jo vienai personai pārsniedz krietni lielāka summa par mēneša pieļaujamo .

Iznomājam arī pakalpojuma sniedzējiem treilerus, darba inventārus un apģērbus, lai palīdzēt viņiem saimniecības darbību uzsākt ar mazāk izdevumiem.

Bet diemžēl kriksitis vai Mārtiņš un Edgars Vasjūrini no Biržiem un Ivars Bankovs aizmirsuši par savām saistībām un parādu par treilera nomu par 2 mēnešiem.Mums noteikti vajadzētu atgādināt !

UN BEIDZIET TĒLOT UPURUS ! LĪGUMI UN DARBA UZDEVUMUS NERAKSTĪTU, JA GRIBĒTU UZMEST.

D diāna92 09.09.2015

Cien. Sklaudas kungs!
Atvainojos, ka uzgāju šiem komentāriem pēc krietna laika sprīža, diemžēl nevaru noklusēt!
Ņemot vērā Jūsu minējumus, - Ar kādām tiesībām Jūs publicējiet savu bijušo darbinieku vārdus? Pie tam nepatiesi komentāri Jūs pašu var novest pie panta!

Tālāk:
1. Citēšu: "Avansus neizsniedzam saistība ar iepriekš rakstītām sūdzību autoriem, kas diemžēl avansos izņēma vai izkrāpa naudu, uz ko reaģēja Valsts Ieņēmuma Dienests, jo vienai personai pārsniedz krietni lielāka summa par mēneša pieļaujamo ."
Atbildēšu: a) Par iepriekšējiem komentētājiem piebildīšu, ka tie ir tikai Jūsu minējumi, kas un ko varēja uzrakstīt! Atļaušos pajautāt: mēs bijām vienīgie 3 strādnieki, kas šos te komentārus varēja uzrakstīt? Paskatieties pats, kurš vispār uzsāka tēmu, kurā gadā un datumā: vai tad mēs šajā laikā bijām pazīstami?
b) Kur līgumā bija minēts par avansu izsniegšanu, tā pieļaujamo apmēru? Kur tika pierakstīts, jeb parakstīts, ka avansi tika izsniegti? Ir tikai ieskaitījumi bankas kontā - zīlē, tie 40 Ls bija alga vai avanss!Izkrāpa?
Ja jau VID Reaģēja uz to, ka tika izkrāpta nauda-kāpēc es savus avansā iemaksātos 35, Ls saņēmu atpakaļ kā pārmaksātus?

2. Citēšu: "Iznomājam arī pakalpojuma sniedzējiem treilerus, darba inventārus un apģērbus, lai palīdzēt viņiem saimniecības darbību uzsākt ar mazāk izdevumiem."
Atbildēšu: Paldies, par palīdzību, tas ir novērtējams, BET no minētajām izsniegtajām lietām mēs saņēmām vien trimmerus un treileri: Kāpēc netika izsniegts minētais apģērbs? Arī gāzes balonu sadabūjām paši, bet kurš bija minēts izsniedzamo lietu sarakstā!

3. Citēšu: "Bet diemžēl kriksitis vai Mārtiņš un Edgars Vasjūrini no Biržiem un Ivars Bankovs aizmirsuši par savām saistībām un parādu par treilera nomu par 2 mēnešiem.Mums noteikti vajadzētu atgādināt !"
Atbildēšu: Gadījumā mūsu to 2 mēnešu treilera nomas summu neesat kūkās noēdis? Kur palika 20 ha alga?

### Un ar tādiem līgumiem/papīrīšiem var ne tikai uzmest, bet arī paka*u noslaucīt. Ja jau tiem ir kāda veida nozīme, tad vēlētos redzēt to līgumu ar parakstu, ka darba attiecības ir beigušās. Jūs teicāt, ka ievedīsiet! Vairs jau negaidu!:D
2 mēnešu alga: 182. Ls.

P.S. Tāpēc nevajag vienmēr visu novelt uz darbiniekiem, es nesaku, ka esmu tāds eņģelis, bet šur tur arī man ir taisnība un savas tiesības!
Un, ja vēlēsieties piebilst, ka bijām slikti strādnieki, protestēšu laicīgi, pēc Jums aizgāju citur un strādāju bez problēmām, bez sūdzībām, ar normālu algu.

Visu cieņu!
E. Vasjurins.
Teksta autors: sieva!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes